Aanrader: Mattison superfoods voor een jeugdig en vitaal leven!

Als echte kenner van voedingssupplementen en voeding, als coach en vanuit mijn opvoeding en leefstijl, ben ik al mijn hele leven in de weer met kruiden en super-foods, super-eten! Over de hele wereld reisde ik met de behoefte om te weten hoe mensen zo oud kunnen worden, en zo vitaal, fit en gezond bleven. In Nederland lopen we altijd achter op de rage van nieuwe producten en verdwijnen oude kennis ook weer. Tot ik van iemand de tip kreeg het bedrijf Mattison goed in de gaten te gaan houden. Ik kocht mijn eerste pot bij hen, en dat was tarwegras poeder. Ik kon niet geloven dat wat een koe eet mij gezond maakt. Ik mengde de tarwegras met warm water en dronk een eetlepel aan tarwegras op. Ik begon energie te voelen in mijn hele lichaam, alsof het rechtstreeks naar mijn cellen ging, ik werd actiever, kreeg meer glans in de ogen en een huis die strakker werd en begon te stralen. Ik wilde meer. Mattison was nog in de opbouw fase, maar al snel at ik hun goji-bessen, een handjevol per dag, je mag er niet meer van nemen. Ik verdiepte me in de herkomst van de producten en wat het met je zou doen. De goji bes kwam van een speciale berg af en vroeger aten de inwoners een handje per dag voor energie tijdens het oorlog voeren. Geweldig verhaal dacht ik zo.

Ik bestelde in een later stadium:

 • Reishi poeder
 • Mulberry bessen
 • Acai poeder
 • Spirulina
 • Chlorella
 • Camu Camu
 • Cacao
 • Inca bessen
 • Kombucha drink
 • Kokoswater kuur, 1 liter per dag drinken
 • Aloe Vera
 • Lijnzaad

Deze combinatie gooide ik dagelijks in de blender met fruit of bijvoorbeeld boerenkool erbij.

Vooral het verhaal achter de reishi boeide mij enorm,  vroeger namen alleen rijke mensen dit, en dronken het als thee bij speciale ceremoniën. Het werd gezien als de eeuwige jeugd. Reishi verjongt de cellen.

Ik kreeg een steeds meer stralendere huid, gezonde energie voorziening, mooiere huid over het hele lichaam, steeds meer glans in de ogen en mijn rimpeltjes verdwenen als sneeuw voor de zon en ik werd nooit meer ziek.

Ik kan Mattison aan iedereen aanraden, zij waren de voorloper op alle superfood winkels, en zij importeren echt de producten uit de lokale streek waar het van origine vandaan kwam. De nieuwe producenten laten tegenwoordig de producten in  kassen opgroeien, niet allemaal, maar toch gebeurd het waardoor het zijn originele heling kwijtraakt.

De producten zijn te bestellen op www.mattison.nl

 

Recentie door Leda de Zwaan, Coach en voedingsdeskundige