Hoe Tweelingzielen Elkaar Helen

Hoe tweeling zielen elkaar helen

Beschouw jij je partner als jou tweeling vlam of tweeling ziel?

 

Als je vindt dat je tweelingziel te drastisch, irritant, vervelend verslaafd of te sensitief bent, bekijk het als een spiegel, en probeer achter te komen of het niet een reflectie is van een ongeziene deel van jezelf.

Tweeling zielen houden zoveel van elkaar dat hun energieën reflecteert en weerspiegelt alles van binnen. Ze laten je iets zien dat je bent, al ben geweest of over jezelf bent vergeten dat toch gezien moet worden. Kijk gewoon naar hun behoeften, overtuigingen en wat ze te zeggen hebben. Het zijn ook jou behoeftes en overtuigingen die gereflecteerd worden naar jezelf.

Tweeling liefde leidt je door een spirituele reis dat niemand anders voor jou kan creëren. Je partner laat je dingen zien vanuit de diepste liefde die er kan bestaan, het leidt je terug naar je eigen bron, door het reflecteren van alles over jezelf. De energieën tussen tweeling zielen neemt alles over ( zelfs in woorden, acties ) om jou te laten zien wie je bent en wat misschien getransformeerd moet / mag worden.

Sommige dingen zijn diep verborgen of vergeten, luister gewoon naar hun woorden, angsten en gedrag en zie jezelf. Als je eerlijk ben naar je zelf toe, dan is dit de allerhoogste liefde tussen twee zielen dat je kan beleven.

Tweeling zielen reflecteren de goed en minder goed dingen in hunzelf. Dit is een verplichting / belofte dat jullie samen hebben gemaakt voor je geboorte. Jullie hadden elkaar beloofd om te ontmoeten en elkaar te helen door reflectie van de ziel en ego.

Elkaar ogenblikkelijk genezen

Als een tweeling ziel niet weg kan vanwege haar angsten kan het zijn dat de mannelijke tweeling ziel ook niet weg komt. Als een tweeling ziel geobsedeerd is door een addictie of een thema in haar leven kan het zijn dat de mannelijke tweeling ziel dezelfde patronen heb. Als hij dit ziet en van bewust is en bereid bent om de addictie of angst om ergens weg te gaan, of obsessie los te laten allemaal wordt zij ook automatisch geheeld.

Dus als tweeling zielen bewust zijn van hun tweeling contract helen ze eerst elkaar door de het reflecteren van de addictie, drama, angst of patroon. Als een van de twee deze patronen loslaat, kan de andere ook automatisch helen. Dit gebeurt over het algemeen niet in een normale relatie of overeenkomst / onderneming.

Als je merk dat partner erg veel moeite heeft met ( depressie, drama, addicties, ziektes etc ) zie de reflectie van dit ook in jezelf zeg gewoon tegen jezelf “ ik wil dit patroon loslaten om mezelf en ons te helen. Het kan jullie allebei tegelijk helen. Het vergt veel zelfliefde om de patronen te zien en ook genoeg liefde om jullie allebei te helen.

De transformatie werkt binnen enkele seconden. Reflectie en het weten is alles wat nodig is. Dit is de rede dat tweeling zielen relaties de hoogste vorm van transformatie heeft in alle relaties. Obligatie naar de relatie toe ( en stoppen met wegrennen van kwesties ) is uiteindelijk ook aan jezelf een obligatie aan gaan. Het werkt beide kanten op. Hoe kan je je rug naar je tweeling ziel keren? Het is hetzelfde als niet van jezelf houden. Bij veel zelfliefde, zal je van hun houden en hun nog meer van jou, dan houden hun ook van hunzelf.

Weglopen of vermijden is hetzelfde als weglopen voor wie je bent. Als hun boos op je worden doordat ze denken dat je hun niet genoeg aandacht geven, kijk dan naar je eigen gedrag of / als je geen tijd of aandacht aan jezelf geeft. Misschien ben je boos op jezelf om wat dan ook of je bent je anders aan het voordoen dan je bent. Zijn hun sensitief of verbergen ze hun zwakte.

Tweeling zielen projecteren liefde en licht naar elkaar toe. Het zal zorgen dat je jezelf accepteert en je echte zelf ontmoet i.p.v je ego. Hoe meer je wegrent van welke kwesties dan ook tussen jullie, hoe meer je van jezelf wegrent.

Er is geen diepere liefde dan de liefde tussen jezelf en een tweeling ziel die toegewijd is jou 100% te reflecteren.

Door: Leda de Zwaan, tweelingzielen coach en healer

11224318_1649772295268611_1781481651989272562_nLeda  (Enlightening Media)

Over de auteur:

Leda is schrijfster, spreker, journalist, zangeres en coach van de Nieuwe energie. Zij specialiseert zich in ADD/HSP, tweelingzielen en zielsverbindingen, energetisch reinigen, zelfbeschikking,
kosmische verbindingen, zelf-liefde, 5D reiniging op ieder niveau. Ook begeleid zij: een nieuw leven neerzetten, trauma-helingen, missie-coaching, karma reinigen, regressietherapie en afgestemde
meditatie. Zij is ondernemer in de begeleiding naar een nieuwe wereldwijde shift. Zij biedt counseling en advies aan instituties en ondernemingen en doet onderzoek binnen vele gebieden

gelinkt aan Global Awareness, Universele Mensenrechten, energie-management, duurzaamheid,
wetenschap, communicatie, verbinden, gezondheidsbewustzijn en nieuwe manieren van denken.
Zij publiceert teksten en films gericht op ontwaken, activeren en bewustzijnsverbreding. Haar doel is
licht werpen op onbetreden paden. Zij is een pionier die een nieuw pad slaat binnen verschillende
gebieden.
Zij probeert je te verbinden met je-Zelf en met ieder onderdeel hiervan; met je innerlijke stem, je
unieke essentie van Zelf-beschikking, wijsheid, kennis en zelfliefde om een nieuwe aarde te
scheppen, middenin de shift. Zij noemt haar missie ‘ New Energy’. Haar website:

www.enlighteningmedia.com;