5D Beauty specialist en Life-design ©: Je regie terug over je leven

Specialist in schoonheid, vanbinnen en buiten. In 3D dus tot 5D.
Schoonheid in uiterlijk & innerlijk.
Emotioneel, geestelijk en lichamelijk detoxen. En dus schoonmaken en versterken. Word via je lichaam mooi (Wat reflecteert in je algehele energie, en je gehele leven.)
Maak en creëer je leven mooi, wat weer reflecteert in je uiterlijke schoonheid.

5D schoonheid?

Schoonheid is een uiterlijke vorm, maar net zo belangrijk als een innerlijk gevoel. Je straalt schoonheid uit. In je energie. Je straalt schoonheid uit met heldere ogen. Je maakt schoonheid door jezelf met respect te behandelen en lief te zijn voor anderen. Schoonheid is je gedachten sturen, je handelen, je gedrag, je hart en je voeding. Schoonheid is ook het beste maken van je talenten.
Schoonheid is ook energetisch jezelf opruimen en schoonhouden.
Schoonheid is eigenwaarde uitstralen. Schoonheid is voelen wie je bent en wat je waard bent. Schoonheid is je talenten inzetten. Schoonheid is je steentje bijdragen in de wereld. Schoonheid is jezelf inzetten voor een betere wereld. Schoonheid is rust leren uitstralen. Schoonheid is de schittering van vreugde in je ogen.
Je kan schoonheid dus vormgeven op vele manieren.
Door bijvoorbeeld de pluspunten in je uiterlijk te accentueren en te vinden. Door je lichaam te eren, door gezond te leven. Aan je energie te werken, aan je relaties, aan je eigenwaarde en je zelfrespect.
Op vele fronten hangt schoonheid met elkaar samen en heeft het een wisselwerking. Genieten van make-up, kleding, de aarde, je talenten, en mooie mensen. Maar dus ook werken aan je energie, levensvreugde, relaties, geest, aura en gedrag. Niet alleen genieten, maar ook leren zien en voelen.
Kortom, dat Alles wat jij bent!

Leer zowel je lichaam optimaal te gebruiken en te verzorgen, als je woon-omgeving, je werk, je vrienden, je relatie en je houding.
Leer je uiterlijk te beïnvloeden en te optimaliseren met voeding, verzorgingsproducten, kleding, een woning die is ingericht naar wat jij vanbinnen voelt. Dus uiterlijke inrichting van jouw leven, geheel in samenwerking met jouw innerlijke beleving. Die gaan we zoeken, opnieuw uitvinden, en balanceren. Als je alles met elkaar afstemt, met wie jij vanbinnen bent, word alles mooi en krijgt alles optimale energie.

Maak ALLES zo mooi mogelijk in je leven! Daar gaan we voor!
embedded by Embedded Video

YouTube Direkt


Leda is 5D beauty-specialist ©

– Persoonlijk
– Bedrijfsmatig
– In de media