Drager en transformator van familiekarma

Over familiekarma, energetische banden en je familie hebben als grootste vijanden maar ook je grootste leermeesters.

Drager van Familie-karma

Mijn hele leven ben ik al bezig met deze thema’s, en begon als klein meisje al de zoektocht naar karma, de ‘ lasten’  die ik droeg waarvan ik wist dat die niet van mij waren. Mijn andere kijk op de wereld, mijn andere zienswijze, mijn andere leefstijl. Sterke gevoelens hebben voor voorouders die je nooit ontmoet hebt, of onverklaarbaar veel ziek worden en in deze ziekte-periode ‘ het weten’, dat je familie-karma aan het dragen bent, en aan het transformeren.

Wat is familie-karma?

Familie-karma is de karma van de bloedlijn van je voorouders, je ouders naar jou toe. Stel jouw vader was de meeste spiritueel ontwikkelde in zijn familie, en hij had vijf broers en zussen. Dan is hij de drager van ‘ energetische blokkades’  die op de familie-lijn zitten. Hij draagt deze lasten al vanaf de geboorte en zal zijn hele leven hiermee  zitten, tenzij hij dit opruimt. Jouw moeder is de meest spiritueel ontwikkelde en zij heeft ook meerdere broers en zussen. Maar ook haar moeder is zwaar belast, en die heeft dit weer van de overgrootmoeder. Als jij dus als hoogontwikkelde, spirituele ziel word geboren bij twee ouders die energetisch zwaar zijn ‘ belast’, heb jij dus dubbel een enorme vuilnisberg aan karma te dragen op jouw karma-lijn. Op de karma-lijn kunnen ook nog vloeken zitten. Als jij familie hebt die ook een lijn hebben in Indonesië, Afrika, Suriname of de Antillen bijvoorbeeld. Maar de meeste vloeken komen nog van de katholieke kerk af. Die hebben alles verketterd wat niet in hun regime pastte. De druïden, heksen, en oude natuurreligies hebben er flink van langs gehad. De kans dat jij in een vorig leven als spiritueel ontwikkelde ziel dit hebt meegemaakt is dus zeer aanwezig. In oude tijden (en nu nog) werd er om het minste of geringste een vloek uitgesproken over een familie. Helaas werd dit vaak zeer professioneel aangepakt. Deze vloeken werden op de hele familie geplaatst, en ook al incarneer je weer als ziel op aarde, de vloeken waren zo geplaatst dat het een blauwdruk vormt in je ziel en je hem elk leven weer meeneemt. Ik ben in mijn sessies met cliënten vloeken tegengekomen die teruggingen naar het oude Egypte. Waar sommige priesteressen zo jaloers waren op de gaven van een andere, dat ze deze eeuwig vervloekte. Het grappige is weer, dat degenen die de vloeken hebben uitgesproken, of zo jaloers waren op jou, NU jouw ouders kunnen zijn omdat jij in dit leven met je grootste vijanden moet leren omgaan en nu alles moet oplossen met deze energie. Het kan zelfs zo zijn, dat je in vele levens vermoord was door de mensen die nu je ouders zijn. Je ziet dit veel in de nieuwe energie, dat we nu alles moeten rechtzetten uit vorige levens. En je dus je familie nu krijgt, die vroeger je ergste vijanden waren, om nu jullie karma op te lossen. Vaak is dan het karma voor jou: Transformeren. In liefde blijven staan. En in dit leven jezelf blijven en sterker worden. Groeien. Krachtig worden. Laten zien dat je nu onaantastbaar bent.

Er kunnen patronen in zitten van oma naar moeder naar jou. Bijvoorbeeld: Thema bij oma was dat ze soft was. Ze zorgde altijd voor andere mensen en liet zichzelf gebruiken door mannen. Thema van opa (vader van vader) was alcoholisme en roken. Thema moeder is ook zelf-opoffering en niet kunnen houden van zichzelf, en haar kinderen. Haar lasten zijn zo groot dat ze niet in staat is normaal te functioneren. Zij is ook alcoholist en kan ook niet van haar lichaam houden. Vader was het zwarte schaap van de familie door zijn spiritualiteit (hij was de hoogst ontwikkelde) Moeder was ook het zwarte schaap (dus ook afgewezen in wie zij was, net als vader)

Nu heb jij als kind dus het DNA-karma van zelf-opoffering, jezelf weggeven, niet van jezelf houden en een dubbele  verslavingsachtergrond van de voorouders. Dit draag jij mee in je blauwdruk.

 

Kenmerken als jij de drager bent van je familie-karma:

 

–          Jij bent van je ouders en je broers en zussen de meest spiritueel ontwikkeld en het meest ‘ bewust’

–          Verslavingen, ziekten, patronen die in jouw ouders zitten draag jij ook in je mee

–          Vanaf kind af aan voelde je je binnen de familie heel ‘ anders’, en eigenlijk ver verwijderd van wie zij zijn en hoe zij zich gedragen

–          Je bent soms onverklaarbaar zeer ziek, en hebt het gevoel echt lasten van de hele wereld met je mee te dragen

–          Je doet vele cursussen en healings om spiritueel te ontwikkelen, maar ook om van allerlei blokkades af te komen. Jij doet dit het meeste van de hele familie. Dit doe je onbewust omdat jij weet dat je de drager bent van familie-karma. Jij bent de transformator en de spil voor heel veel mensen (ook voorouders)

–          Je bent heel vaak  verwikkeld geweest in de meest bizarre situaties met familie-leden, waar je met verbazing hebt gekeken naar hun gedrag, geluisterd hebt naar uitspraken, hun zienswijze ver achtergesteld vind. Je bent door hen uitgedaagd, afgekraakt, op je hart getrapt, en totaal onbegrepen. Jij trekt familie-situaties aan en hun ergste en donkerste kanten gooien zij op jou, zodat jij deze energetisch kan herkennen en ‘ genezen’.

–          Als je in regressie gaat, zie je vele levens met deze huidige familie-leden. Je ziet dat jullie al levenslang om elkaar heen draaien, en dat jij in veel levens altijd al de transformator was

–          Je hebt het gevoel dat je, wat ze je ook aandoen, hoe alleen en onbegrepen je je ook voelt, dat jij toch altijd moet blijven staan in liefde. In je authenticiteit. In je eerlijkheid. Hoe erg de situatie ook is, je probeert hen de weg naar liefde te wijzen. Balans, licht, betrouwbaarheid, eerlijkheid.

–          Je herkent sterk patronen bij je ouders en voorouders, die jij onverklaarbaar ook ‘ ineens’  kan krijgen. Dit is namelijk de reden dat jij het overneemt, jij bent zo spiritueel ontwikkeld dat jij dit begrijpt en gaat transformeren.

Hoe transformeren? Enlightening coaching houdt sessies om te kijken naar het familie-karma, vorige levens en de thema’s die jij moet leren hieruit. We kijken naar je DNA-blauwprint. Naar de lasten die jij moet dragen die niet van jouzelf zijn. En halen deze energetische banden, maar ook de blokkades weg. Jij ziet en voelt ook zelf waarom jij de drager bent, hoe jij kan transformeren en wat je hieruit te leren hebt. Je kunt allerlei klachten krijgen als drager: Pijn bij de baarmoeder, rugklachten, pijn bij stuitje, last van je schouders of zelf burn-out en ME (sommige karma is zo zwaar dat jij energetisch uitgeput bent omdat het je helemaal leegtrekt).

Dit kan variëerend in 1-4 sessies opgelost worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze expertise:

 • Transformatie
 • Familie karma
 • Karma
 • Blokkade opruiming
 • Energetische banden verbreken
 • Regressietherapie
 • Oplossen van vorige levens
 • Hart-meditaties en genezing
 • Inzicht in ziekten
 • Energetische bescherming
 • Helen van organen
 • Energie-doorstroming
 • Blokkade onveiligheid op aarde weghalen
 • Bij jezelf komen en blijven in tijden van crisis
 • Je ziel ontmoeten
 • Veilig durven zijn in de wereld en bij jezelf
 • Het vinden van je missie
 • Ontwikkelen van zelf-liefde
 • Inzicht in je relaties
 • Voedingsleer
 • Detoxen van verslavingen
 • Jezelf van ziekte genezen en daarna revalideren
 • Genezen met kruiden, edelstenen en voedingssuplementen
 • Je lichaam genezen met superfoods en leren anders te koken
 • Meditaties aanleren
 • Ontmoeten gids en engelen en overleden dierbaren en hiermee de rest van je leven leren samen te werken
 • Soulmates ontmoetingen, tweelingziel ontmoetingen en de lessen die je hier uit kan leren

Tekst copyright Enlightening Media

 

Het is niet toegestaan deze over te nemen