Leda over de I-DOH (voor oa. een positief en gezond huis): Waanzinnig resultaat!

Spread the love

Leda heeft inmiddels al een maand lang de i-doh trans in huis. Na twee jaar zoeken, uittesten en het uitproberen van allerlei piramides, orgonites, edelstenen en kasten van diverse producenten was er niets wat werkelijk de energie in huis veranderde. Of wat tegen straling hielp. Leda ervaarde ongelovelijke resultaten met de i-doh en wilde een recensie afgeven.  Met haar ervaring, expertise, en zeer hooggevoelige gave kan zij direct waarnemen of een product doet wat ze zeggen. En wat het in je lichaam en met je energie doet.  Het product versterkt de goede frequenties van de aarde via de ingebouwde antenne en transformeert daarmee energie in huis. Oude vibraties van oude bewoners, entiteiten, negatieve gedragingen in jouzelf. Het opent je kosmisch kanaal en het aard bovendien heel goed. Je voelt je gelukkiger, gezonder,  vitaler en rustiger. Voor meer informatie over de i-doh, kun je op de site www.i-doh.nl op i-doh modellen klikken en vervolgens op bijvoorbeeld de I-DOH trans klikken. Ook de energie kaarten en de i-doh carry zijn een aanrader.
Vanwege haar enthousiasme heeft zij geregeld dat iedere lezer, kijker en cliënt een korting krijgt van10% op alle producten. De kortingscode luidt: Enlighteningmedia. Contact en bestelling via www.i-doh.nl.

Voor de product recensie en tips en ervaringen, klik op onderstaande film!

 

NB: ‘ Tegen straling helpt dit niet’ als in elektro-magnetische stralingen. Helaas…

Wat dit doet is de aarde frequentie verhogen in je huis, en negatieve eigen energie transformeren (en zelf te beinvloeden met de kaarten). Elektromagnetische straling is een heel ander kaliber, daar helpt dit NIET tegen. Het versterkt wel enigszins je eigen frequentie, maar weert GEEN straling (zoals elektro straling zeer schadelijk is voor je DNA), niet af… Straling moet bij de bron worden verwijderd, dus zendmasten en routers weg. Uitschakelen. Simpel…

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt
Wees welkom op www.enlighteningmedia.com voor meer tips, artikelen, inspiratie en coaching/healings.

U kunt ook lid worden van Facebook via: http://www.facebook.com/pages/Enlightening-Media-Coaching/224271000938652?ref=br_rs

 

Meer informatie over de I-Doh:

 

De i-Doh is een van de beste ontstoringsapparaten voor straling en andere energieën.

bl

De techniek
Het hoofdbestanddeel van de i-Doh is de natuurlijke antenne die een aantal frequenties versterkt. Een bioresonantieapparaat dat beschermd tegen alle soorten straling (muv Radioaktief) en zorgt voor een hele fijne “thuis”energie in je huis, stal, of kantoor.

Antenne: Als je twee stukken metaal ten opzichte van elkaar gaat draaien dan ontvang je op een gegeven moment iets. (denk aan de oude radio’s) Als je ontvangt, dan kun je ook zenden. Dat is met de natuurlijke antenne van de i-Doh precies hetzelfde. In elke i-Doh zit zo’n antenne die op een aantal frequenties is afgesteld.

Frequenties: De bepaling van de frequenties van de i-Doh is gedaan door gedegen onderzoek te doen in de frequenties die de aarde levert. Verbonden met de gevoeligheden van mensen en dieren, heeft dit als resultaat gegeven de frequenties die ingesteld zijn in de i-Doh. Niet te vergeten, de volgorde van de frequenties. Het past precies bij de mensen en ook bij de dieren.

Voor dieren hanteren we andere frequenties.

Wat maakt de i-Doh zo bijzonder?
Het sterker maken van positieve energie, de frequenties, waarop de i-Doh is afgesteld. Het is dus niet alleen maar een apparaat dat tegen straling werkt maar de i-Doh voegt ook nog eens het goede toe.
De combinatie van de antenne met een aantal voorzieningen tegen straling en bepaalde gevoeligheden geeft de mens rust en balans. De resultaten liegen er dan ook niet om.

Spiritualiteit: De tendens van nu is, dat we met zijn allen naar een hogere energie gaan. De i-Doh geeft deze energie reeds en voor mensen die er mee bezig zijn, kan het een verademing zijn, als die hoge energie in een versterkte vorm aanwezig is. Het wordt gemakkelijker om door te schakelen.

Aarding
Veel beter en makkelijker kunnen aarden. Het thuisgevoel wordt veel beter en slapen gaat dieper.