Afstandshealing

Spread the love

De afstands-healing werkt meteen- en is zeer effectief op acute momenten. U kan bijvoorbeeld als U in een enorme emotionele rollercoaster bent, in paniek, niet meer bij uzelf, erg emotioneel of ineens griep krijgt wanneer U net moet verhuizen of iets belangrijks moet doen. Last hebt van energie van andere mensen en er niet vanaf komt. Dus alles waarin U voelt niet bij uzelf te kunnen zijn en blijven.

Ik begon al erg jong afstands-healingen te doen, met bijzondere resultaten. Zonder dit ooit ergens uit een boek te hebben gelezen, kreeg ik door, hoe ik op afstand iemand kan gaan beschermen, afschermen, aarden, de chakra’s op 1 lijn moet brengen, en rust in het hoofd en hart.
Het gekke was, dat als ik mij concentreer op de persoon, ik zelfs de ruimte krijg te zien waar ze zich bevinden, en voel ik vaak ook hoe de werkruimte of het huis is, of dat er mensen in die ruimte zijn die energie weghalen bij de persoon. Ik zie blokkades in het energie-systeem, maar ook puur fysieke dingen, voel ik als iets heel simpels:’ helemaal in zijn hoofd door de hele dag achter Facebook te zitten’. Kortom, daarom niet in lijf. Mijn advies kan dus van vrij simpel zijn, als de oorzaak simpel is: ‘ Meer in je hart en uit je hoofd’, kan ik zeggen: Van Facebook af een week, en geen computer aan als je niet hoeft te werken, maar naar buiten!’ Soms zie ik na de afstands-healing, iets anders simpels: Dat de persoon al een jaar niet is geknuffeld, die stuur ik dan naar een massagesalon. Het kan ook veel dieper zijn, in de energie of zelfs karma (familie-problemen of relatie-problemen die uit vorige levens nog afstammen) Of kwestie van verkeerde voeding, of een virus onder de leden. Een energie-lek naar 1 van de ouders die nooit is losgekoppeld, of frictie in je liefdesleven. Er kan altijd na de ‘ directe afstandshealing’, op een ander moment een uitgebreide intake gedaan worden om alles kordaat aan te pakken op langer termijn.

Wat doe ik bij de afstands-healing

Met verschillende technieken, symbolen die ik al duizenden jaren gebruik en bepaalde instrumenten, zet ik jou helemaal in je eigen energie. Ik haal weg wat niet van jou is. Ik plaats je in je hart.
Dan laat ik mijn energie los, en laat ik mijn instrumenten 6 uur lang op jou inwerken. Die dag kan je gewoon doen wat je wilt, maar op de bank liggen een tijdje en voelen is eigenlijk nog mooier. Maar je mag ook gewoon uit huis gaan. Wat we doen is jou ‘ zuiveren’, van dat wat er op dat moment op de bovenste laag ligt. De meeste mensen ervaren direct rust in het hoofd, een gevoel van in hun lichaam komen, en geaard zijn. Ze voelen af en toe een vreemd pijntje in hun lichaam eerst ‘ omhoog’ komen en dan weg-ebben. Alsof ik heb ‘ gevonden’ wat er in het lichaam blokkeert, en dan direct de-blokkeer. Dat is geen vervelend gevoel. De nacht na de afstandsbehandeling moeten de meeste veel dromen, soms over het oude egypte of atlantis, of andere oude tijden. Dit kunnen vorige levens zijn die je blokkeerden, en die de instrumenten omhoog hebben gehaald. In de nacht verwerk je ze dan. En zijn ze geen blokkade meer.

Voor meer informatie, zie ‘maak nu een afspraak’.

(Een voorbeeld wat het met de aura doet, ook als je een een goede healing ontvangt!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensie bekende schrijfster en therapeute die de healing ontving

‘In een week dat ik me erg moe voelde, deed Leda een afstands-healing voor me. Zij woont best ver van mij vandaan.
Lange-afstands-healing dus.
Ik gaf telefonisch toestemming dat ze me mocht behandelen. Zij noteerde mijn geboortedatum en volledige voor- en achternaam.
Deze toestemming en persoonlijke coördinaten had ze nodig om zich goed op mij te kunnen afstemmen en om mij te mogen healen.
Een healing van je energieveld/aura gebeurt alleen als je het okay vindt dat een healer met je energiesysteem aan de slag gaat.

Vlak voordat Leda met haar healing begon, kreeg ik een whats-appje van haar zodat ik precies wist wanneer ze ‘met me bezig was’.
Van ‘s middags 3 uur tot ‘s avonds 9 uur gebruikte Leda haar healing-energie en instrumenten voor mij. Leda vertelde me na afloop dat ze veel moest kuchen en dat ze donkergrijze energie waarnam die bij mijn zonnevlecht zat en bij mijn longen. Dat klopte, want ik was erg moe (zonnevlecht staat voor kracht/dat was geblokkeerd) en ik had erg veel last van hoesten en moeilijk ademhalen.
Ik kon ondertussen gewoon mijn werk doen. De nacht erop sliep ik heel diep en droomde ik intens. Oa over restjes vorige levens, Egyptische scarabeeën en sauna-deurtjes die ik door moest (zuivering/schoonmaken).
De dag na Leda’s behandeling voelde ik me energieker en fitter dan ik me in weken had gevoeld. Mijn energieveld voelt nu lichter aan en schoner.
Ik vond het een hele geslaagde healing.
Een vriend van me onderging een zelfde soort healing bij Leda. Hij had hele erge migraine op een dag en lag ziek thuis in bed. Leda behandelde hem op afstand. Na een uur of twee ging het zo goed met hem dat hij weer opstond om te gaan werken. Hij had het gevoel, tijdens haar healing, dat hij wat wiebelig was. Dit bleek samen te hangen met het op één lijn brengen van zijn chakrapunten.
Kortom: ik kan Leda’s healing op afstand van harte aanbevelen. Niet alleen voor problemen in het hier-en-nu (zoals migraine/moeheid), maar ook om vorige levens beter in balans te brengen.’- Marianne Notschaele – Schrijfster en therapeute.