Best getestte shampoo: De organic shampoo van Lovely Planet!

Het kostte me een jaar om alle shampoo’s te testten die ik kreeg. Het was uitproberen, weken lang. Voelen, textuur, hoofdhuid schilfers die verdwenen en weer kwamen, een vette hoofdhuid, dik haar, krullend haar, glad haar, alles is voorbij gekomen. De slechtste was die van de Action. Vet haar, roos, schilfers op de huid en snel vies weer. Tot aan redelijke shampoo’s die wel goed schoonmaakte en de krul erin lieten. Ik heb ook diverse zilvershapoo’s getest, en de beste was van Zilvercare van Andrelon. De best getestte shampoo won op alle fronten, de lijn van Lovely planet en dan degene waarop staat ‘hydrate’ met geurolie Sandelwood. Zonder enige conserveermiddelen en chemische troep, in een gerecyclede fles. Hij doet wat hij beloofd, je hebt er maar een heel klein beetje voor nodig wat je over haar  verdeelt.

Image Alt Text

 

De Happy and hydrated shampoo verwent je haar met de subtiele geur van australische sandelwood oil en hydrateert, voor heerlijk gevoed haar.

  • De happyandhydratedshampoo reinigt en hydrateert het haar op mildewijze
  • Verrijkt met biologischesheabuttervoor ultieme verzorging van hethaar
  • Verwent je haar met de subtiele geur van australischesandelwoodoil
  • Natuurlijke verzorging. Good for you en good for the planet

Dit is de link naar de webshop. https://www.lovebeautyandplanet.com/nl/haar/alle-haarverzorging/shampoo/shea-butter-&-sandalwood-shampoo.html