Boekentip: Liefde in de eeuwigheid, Brian l. weiss

Voor mij een heel speciaal boek. Zelf begon mijn grootste healing en inzichten ook in regressiesessies. Uiteindelijk kan ik zelf nu ook regressies houden. Dit boek bevestigde eindelijk wat ik al wist: we komen liefdes in dit leven tegen die we al soms duizenden jaren kennen. Elk leven worden we in een groepsverband, als zielen, bij elkaar gezet om karma uit te vechten maar ook lessen te leren. Elke keer ontmoeten we elkaar weer, soms was hij je vader geweest, soms degene die je vermoordde, of soms ben je al levens lang keer op keer getrouwd. Als je zo iemand ontmoet, hebben ze vaak een betoverende indruk op je. De lessen zijn heftig, de relaties gaan soms vreselijk moeilijk. Het mooie is, dat alles een voor opgezet plan is, waar  je beide van op de hoogte was voor je geboorte. In een regressie sessie kan je zien wat je vorige levens samen waren en wat je nu dus beter met elkaar kan oplossen. En soms is dat juist vertrekken, omdat je dat vroeger niet deed. Liefde in de eeuwigheid vertelt het verhaal van twee mensen die elkaar in de praktijk van Dr. Brian L. Weiss ontmoetten, en niet weten dat hun vorige levens samen met elkaar waren verweven. Dit waren tweelingzielen die door de match van de dokter elkaar weer hebben gevonden. Deze prachtige liefde, die echt op aarde bestaat geeft je hoop dat niets voor niets gebeurd en alles deel uitmaakt van een krachtig ingenieus vooropgezet kosmisch plan. Een must!- Leda

Beschrijving

De bekende psychiater Brian Weiss, wiens boek Many Lives, Many Masters anderhalf miljoen lezers bereikte, ontdekt onder zijn patiënten een man en een vrouw die in een vorig leven elkaar gekend moeten hebben. Bij nader onderzoek blijkt er sprake te zijn van echte soulmates die in meerdere vorige levens door liefde verbonden waren. Wat moet Weiss doen? Ze met elkaar in contact brengen om te zien hoe ze op elkaar reageren? De dramatische ontknoping van dit waar gebeurde verhaal zal op iedere lezer grote indruk maken.

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
De auteur, een Amerikaanse psychiater, is ervan overtuigd dat de menselijke ziel in de loop der tijden voortdurend reincarneert. Aan de hand van een liefdesgeschiedenis die over de grenzen van de tijd heen gaat, laat hij in dit boek de principes zien van de door hem toegepaste therapievorm. In deze reincarnatietherapie brengt hij door diepe hypnose patienten terug naar hun vorige levens. Daarbij kunnen zij veranderen van geslacht of van ras – elk leven bevat cruciale ervaringen en leermomenten. Soms is er sprake van zielsverwantschap en komen zielen elkaar steeds in verschillende gedaanten tegen. In dit kader beschrijft Weiss de ervaringen van twee van zijn patienten. Een intrigerend boek dat de lezer aanspoort zich open te stellen voor transcendente ervaringen en paranormale verschijnselen serieus te nemen, iets waarvoor de laatste jaren steeds meer aandacht komt. Het boek zal dan ook een breed lezerspubliek boeien.

Leave a comment