De kracht van gedachten en water

Spread the love

De Japanse wetenschapper Emoto schreef een boek over een revolutionaire nieuwe theorie: Water reageert op gedachten en op woorden. Hij maakte over de hele wereld foto’s van watermoleculen, die hij eerst bevroor: waterkristallen, uit diverse rivieren en zeeen. Zo zagen watermoleculen uit helder bergwater er wonderschoon en synchroon uit. Water uit drukke steden met vervuiling, zagen er gebroken en monsterachtig uit. Hij deed ook in verschillende flessen water en sprak tegen de ene fles: haat, ‘ fuck you’ of liefdesverdriet uit. De andere fles met: ‘ik hou van je’, vrede, liefde e.d.

Je zag dat bij elk ander woord de molecuul er totaal anders uitzag. Bij de gemene woorden werden de moleculen eng en niet meer heel. De lieve woorden, werden ze als een sprookjesachtig mooi perfect figuur.

Ook bij diverse soorten muziek als Bach, hardrock, heavy metal en liefdesballads werd het molecuul volkomen anders. Frappant was trouwens, dat ‘ i love you’, ‘ Je t’aime, ‘ik hou van jou,’ dus in diverse talen de moleculen op elkaar leken. De energie waarmee je kennelijk dit uitspreekt is hetzelfde in de verschillende talen.

Wat Emoto onomstotelijk en wetenschappelijk vastlegde, is dat alle dingen die je zegt tegen een ander met een bepaalde energie gepaard gaat, waarmee je de persoon letterlijk pijn doet. We bestaan als wezen voor 90% uit water!! wat houdt dit in? Dat als er tegen jou ‘ ik haat je’ word gezegd, je hele massa resoneert op deze woorden, en in jou dus gebroken moleculen komen. Het houdt ook in, dat als jij je omgeeft met mensen met verkeerde energie en die nogal grof taalgebruik in de mond hebben, jou beinvloed. Muziek kan jouw hele wezen dus ook beinvloeden. Ik word altijd helemaal naar van heavy metal, en nu begrijp ik waarom. Mensen die hier wel van houden, hebben innerlijk kennelijk al gebroken moleculen en willen muziek horen wat hier op resoneert.

Wat hij hiermee aantoonde is ook, dat je negatief geladen water snel weer positief kan maken. Hij vertelde dat je d.m.v. stickers op een karaf water met bijvoorbeeld: ‘ liefde’, ‘ vitaliteit’, ‘ energie’, ‘ zelfvertrouwen’. Een nacht moet laten staan, en deze energie van de woorden trekt in het water en dit drink jij weer op. Ikzelf heb dit uitgeprobeerd en het werkt als een tierelier. Bij baby’s is het ook van belang, lieve dingen te zeggen, ook al begrijpen ze je woorden nog niet, de energie vanuit die woorden voelen ze wel. Mijn kat reageert ook meteen als ik lief ‘ dom beest’ zeg of ‘ ik hou van je’, op dezelfde toon. Hij bemerkt meteen wanneer het goede of slechte energie is.

Het boek van emoto is een echte aanrader met prachtige illustraties.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt embedded by Embedded Video

YouTube Direkt embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

1 Comment on De kracht van gedachten en water

  1. Had je deze docu over water al gezien? http://vimeo.com/11763906

    Grtz Twan

Leave a comment