De waterbobble: Hip drinkflesje met zuiveringssysteem!

Sinds twee weken heb ik het nieuwste leuke gadget op het gebied van water zuiveren uitgeprobeerd. De ‘ waterbobble’. Voor 11,95 euro koop je hem in bijvoorbeeld de natuurwinkels, vitaminstore of andere hippe toko’s die aan organisch en biolgisch voedsel doen. Het flesje kan je blijven hervullen met water. De filter, gemaakt van koolstof zou stoffen als chloor, kalk, natrium, anti-depressiva en de pil (wat in ons drinkwater zit) zuiveren als je het water via de filter opdrinkt.

Hij is er in vele verschillende kleuren, en de gekleurde filter moet je om de drie maanden vervangen, en kan je ook leuk een ander kleurtje kiezen. Het model vind ik aantrekkelijk, het ligt lekker in de hand en je kan er goed in knijpen. Op het terras en in de sportschool kreeg ik continu aandacht ‘ wat is dat?’ en merkte ik dat dit goed in de markt ligt. Het ziet er trendy uit in elk geval.

De eerste keer moest je het water door de filter heen spuiten, en kwam er zwart water uit de fles. De keer daarop dronk ik eruit, en zag ik kleine zwarte stukjes in mijn water ronddobberen. Daarna was dat over. Het water smaakt niet anders, zoals dat met zuiveringskannen wel is. Daarin laat je het water een nacht staan en zuivert hij het water en voegt er ook energetische opgeladen deeltjes aan, zodat je nog eens extra oplaadt van het water. Ook de smaak van water waar je kristallen hebt aan toegevoegd is helder en zoet, dat is niet met dit water. Je hoeft het water ook niet te laten staan in het flesje, je kan het meteen opdrinken. Er zal dus vast wel door de zwarte kool slechte stoffen achterblijven, maar ik vind er meer voordeel aan een liter water in een kan te zuiveren en op te laden en dan in de morgen in mijn bobble te gooien, voor de dag. Dus ik gebruik nog extra zuiveringstechnieken om mijn water te zuiveren.

Al met al vind ik de uistraling, het gebruik en de filter erg mooi. En drink net met iets meer plezier en bewustzijn, nu ook water onderweg.- Leda

Hoe het werkt

bobble is gemaakt van gerecycled PET (RPET) en is 100% recyclebaar.

Betere smaak en gezond water voor een fractie van de kosten van gebotteld water.

Het koolstoffilter van bobble verwijdert organische bacterien uit kraanwater en voldoet aan de NSF International Standard 42 voor chloor-, smaak- en geurvermindering. Voor het beste resultaat raden we je aan om je filter te vervangen na 2 maanden of 150 liter, oftewel 300 volle bobbles.

WAARSCHUWING:
Gebruik bobble niet waar het water microbiologisch onveilig of van onbekende kwaliteit is.

Tips om je bobble mooi te houden
– Geregeld handmatig schoonmaken met warm water en zeep.
– Goed afdrogen met een zachte theedoek.
– Niet opbergen in direct zonlicht; dat is niet goed voor je bobble.
– Geef je filter ook wat liefde. Ze zijn gek op een dompelbad in kokend heet water.

Webshop en informatie: www.waterbobble.nl

Leave a comment