De werkelijke bedoeling van ayahuaska en sjamanisme

Spread the love

Wat betreft plantaardige medicijnen zoals ayahuasca dat door de oude sjamanen voornamelijk werd gebruikt als een soort zuiverende drug, deze was nooit bedoeld om te genezen. Het was meer een manier om de ziel te zuiveren van alles wat niet langer haar hoogste doel dient. Als de persoon in kwestie, de ziel, echter niet bereid is om het innerlijke werk van vergeving van zichzelf en anderen te doen en niet bereid is om alle schaamte, blaam en schuld los te laten, dan zullen zulke ceremonies de zielenwonden niet genezen en daarom hebben ze vaak de behoefte om dit keer op keer te doen.

Vooral de westerlingen die nooit sjamanistische training hebben gehad met die sjamanen die waarachtig zijn en die integer werken, want deze zouden nooit zo’n medicijn geven aan iemand die niet bereid is om het innerlijke werk te doen. Want de planten kunnen het proces ondersteunen, maar kunnen niet de ziel genezen.
In de Pleijjaden weet je dit. En je weet ook dat elke plant, boom, bloem, zaad, heilige geometrische patronen in zich bevat. Dezelfde patronen worden door de hele schepping heen herhaald. De Pleijjadiërs weten dus dat bepaalde patronen hogere energie bevatten dan andere en dus meer kracht hebben. Daarom gebruiken ze alleen planten en plantmaterialen die de juiste heilige geometrische patronen hebben en die de natuurlijke genezende vermogens van het fysieke lichaam VERSTERKEN.
Andere planten kunnen helpen bij de genezing van het mentale lichaam, sommige bij de genezing van het emotionele lichaam en sommige bij de ondersteuning van de geest en dus spiritualiteit, zoals tijdens hun sjamanistische reizen (dit gebeurt op aarde, niet in de Pleijjaden).

De Pleijjadiërs zijn de Botanici van het Universum en ook degenen die met de verschillende koninkrijken werken, b.v. plant, boom, enz. Ze weten echter ook dat planten tot op zekere hoogte kunnen genezen. Het kan de ziel niet helpen om Verlichting te bereiken, want het ware innerlijke weten en de ware innerlijke verlichting kan alleen worden bereikt doordat de ziel haar Goddelijkheid omarmt en ALS EEN wordt met de Goddelijke Bron in allen en alles en iedereen.

Het is heel belangrijk om dit te begrijpen, want de mensheid is altijd geneigd geweest om haar vertrouwen te stellen in pillen en in planten en in substanties, zoals psychedelica die in werkelijkheid een ziel die zich op de zuiverste paden bevindt, niet nodig heeft, want elke ziel is goddelijk en is dus zo krachtig van binnen, dat elke ziel zichzelf kan genezen.

Want wanneer alle 12 lichamen in harmonie, evenwicht en eenheid zijn, van binnen en van buiten, wordt een lang leven bereikt en houdt het stervensproces op te bestaan. De Pleijjadiërs en de Intergalactische Meesterrassen hebben allemaal een stralende gezondheid en vitaliteit en gaan niet dood. Want ze hebben meesterschap over hun lagere lichamen verkregen en leven nu in de volheid van de oorspronkelijke schepping, zoals het Goddelijke hen heeft geschapen.

Ziekte is uitgevonden door de mensheid, in de tijd van Atlantis, toen ze ervoor kozen om in de zeeën van vergetelheid te vallen en zich afscheidden van het Goddelijke en zelfs van zichzelf. Dit is waar de grootste aspect van alle genezing nu plaatsvindt, binnen de hele mensheid, voor degenen die ervoor kiezen om te ascenderen naar de Nieuwe Lichtlichaamsvorm en naar de Nieuwe Aarde en het Nieuwe Gouden Tijdperk. In het Nieuwe Gouden Tijdperk zal een lang leven de norm zijn en dus een levendige, stralende gezondheid en vitaliteit.”

Fragment uit een Soul Reading
Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
via ziens-wijze

Als je een sessie nodig hebt omdat de ayahuasca je ziek heeft gemaakt, psychotisch of in de war bent Neem dan contact op.