Een Enlightening Healing: Wat gebeurt er dan?

Spread the love

Bij de eerste sessie gebeurt er dit:

Ik kan door de tijd heen reizen en alles zien wat er gebeurd. Ik geef je een operatie als het ware, want mijn ziel is in jouw kamer waar je ligt. Je gaat dus rustig liggen en ademen en ik ben bij jou. Ik check of je gidsen en zielenfamlie er zijn, zo niet haal ik ze. Ik ga me dan afstemmen op jou. Ik maak de connectie. Ik vraag jouw hogere zelf wat je nodig hebt, ik bespreek het met je gidsen en ik vraag jou een vragenlijst te maken van je fysieke, geestelijke en energetische klachten en blokkades. Dan gaan we beginnen.

De aura kent verschillende lagen. Ik zie altijd de buitenste laag als eerste. Meestal zit die vol gaten, heeft zwarte verkleuringen, entiteiten, vloeken uit dit leven en vorige levens, familie karma en karma en ik kijk naar je kind in j heugd. Ik vraag ook wat je missie is en aan het einde krijg je oefeningen mee, en tips voor voeding. En energetische reiniging. Er kunnen in de aura dingen zitten uit vorige levens zoals zwaarden, dolken, een gebroken hart, aardingsproblemen en koorden met mensen die ik allemaal weghaal. De cliënt voelt tintelingen, prikkels, en energie stromen en schokken door het lichaam. Eerst reinig ik de auralaag.Dan haal ik dus de verkleuringen weg, reinig je chakras, ik aard je, ik haal troep weg van ex relaties of je huidige liefde. Vorige levens . Daarna geef ik een lichthealing aan het lichaam om je trilling te verhogen. Als dat gebeurd is voelt de cliënt rust in het lichaam en hoofd.

Daarna gaan we al je symptomen en vragen doornemenm. We kunnen terug naar het verleden maar ook de toekomst. Al je vragen zullen behandeld worden.

Daarna bescherm ik je, reinig je huis en haal engelen in je ruimte die je de dagen erna blijven healen met licht en energie en liefde.

Daarna kunnen we kijken of dit was wat je nodig had in 1 sessie. De meeste willen alle suralagen schoon hebben, de ander wilt weer alleen vragen mbt tweelingzielen. Alles kan, is mogelijk om je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak voor eeen sessie waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Klik op de contact knop en vul het formulier in. Wij antwoorden binnen enkele dagen.

Team enlightening media