Energie-Produkten van Orgon giftshop: Bijzondere ervaringen!

Ik ben super enthousiast en ontzettend blij met het uit-testen, recenseren, ‘ voelen’ en proberen van een aantal producten van de’ Orgon Giftshop’ uit Rotterdam. Ik sta hier 100% achter, en nu kan je via de kortingscode ‘ Enlighteningmedia’ 10 % korting krijgen op het hele assortiment. Dit kan je aangeven in een mail, met deze code.
Ik heb uitgetest: De orgonite ketting ‘ eigentijds‘, waarbij ik hem de hele dag droeg. Dit gebeurde er met mij: Stevig geaard, goed in mijn ik-kracht, geen last van andere energieën, minder hooggevoelig, energieker, vrolijker, stabieler en gecentreerder. Hij is zwart, met een prachtig symbool en bladgoud. Echt een mooi sieraad om te dragen!
Ook heb ik een aantal dagen de ‘ hoofd-hart’-hanger gedragen. De kleuren, vond ik erg prettig, evenals de materialen. De hoofd-hart verbinding is heel belangrijk. Evenals gevoel (onderbuik) en hart-verbinding. Veel mensen zitten totaal niet op 1 lijn met hun hart en hoofd, wat resulteert in vele verkeerde beslissingen en gedrag. Voor mij is deze verbinding dus cruciaal. Meer informatie over de materialen en het uiterlijk zie je op deze pagina:

https://www.orgone-giftshop.com/Orgone-hoofdhart-hanger-p-16390.html

De grote rode piramide
De rode piramide (zie foto) staat midden in mijn huis, en als ik buiten zit, gaat hij lekker mee naar buiten. Hij vormt een piramide-aura rond mijn huis (Dat zag ik). En als je hem vasthoud, om je lichaam. Hij maakt de lucht zuiverder in huis, rustiger, fijner om te verblijven, en ik ben iets beter gaan slapen. Een soort continue bescherming, ook voel ik straling minder hierdoor. Hij is prachtig rood met glitters! Hij ziet er dus waanzinnig uit! Met een koperen spiraal en 4 puntige bergkristallen. Hij zet negatieve energie om in positieve. Ik kan hem iedereen aanraden! Wat een kracht-instrument!

 

 

De groene ronde piramide
In mijn slaapkamer staat nu een groene ronde piramide met geel. Deze bevat toermalijn (tegen straling) en ook rozenkwarts en natuurlijk ‘orgonite’. Deze verminderd echt straling, en maakt ook de lucht zuiverder en puurder, alsof ik in de frisse berglucht zat. (En eerst was het muf). Het kan zijn dat de eerste week de producten ‘ te sterk’ zijn, en je dus niet kan slapen omdat je zoveel energie voelt in huis. Ik heb daarom elke nacht alle piramides in de tuin gezet (Glimlach). Dit is dus geheel op eigen gevoel.

Dus de ronde piramide is meer voor in de slaapkamer (en straling). En de rode voor een krachtige bescherming, geaardheid en rust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eigenaar en maker is een kunstenaar, en maakt van elk sieraad een kunst-object. Het is dus niet alleen goed voor je, maar ook nog eens super-hip om te dragen of in huis te hebben! Het glinstert en glittert, er staan mooie symbolen op, en het is in allerlei kleuren te koop. Zowel mijn mannen-vrienden als vrouwen-vrienden konden zich te buiten bij de verschillende kettingen. Sommigen zijn klein en vrouwelijk, anderen weer groot en fors. Van stoer en krachtig, naar lief en vrouwelijk. Voor ieder wat wils! En dat is helemaal in de tijdsgeest van nu!

 
Orgonite

De grondbeginselen van Orgonite, zijn bedacht door Nikola Tesla. Je kan hier meer over vinden, in filmpjes op Youtube. embedded by Embedded Video

YouTube Direkt
Het is een ingenieus brouwsel van hars, edelstenen en koper. Het buigt negatieve energie om en zend positieve terug. Ik ken een vriend die een enorme ‘ chembuster’ heeft gemaakt en die op het balkon heeft staan. Die was zo goed gelukt dat zelfs de vliegtuigstrepen boven de hele flat ‘een gat’ vormde. Dus in de lucht zag je overal vliegtuigstrepen, behalve boven de flat. Orgonite kan dus heel krachtig de lucht zuiveren. Hij zei zelfs dat veel buren vaak ruzie hadden met elkaar (slechte energie in de ‘lucht’) En dat ze sinds zijn chembuster, nooit meer ruzie hadden. (De hele flat niet). Orgonite zit dus in elk product verwerkt van de Orgon giftshop. Meer informatie over orgon en de werking daarvan, kun je vinden op de pagina: https://www.orgone-giftshop.com/Wat-is-Orgone-en-Orgonite-sp-11.html

Hierbij mijn eigen foto’s van deze hele bijzondere produkten.

Wil jij ze ook in huis hebben? Nu kun je de produkten bestellen met 10% korting met de code ‘ Enlighteningmedia’.

Ik hoop dat jullie net zulke mooie ervaringen hebben als ik!


De webshop is te vinden op: https://www.orgone-giftshop.com/

De piramide in de franse tuin 😉 Hij mag eigenlijk helemaal niet in de zon (smelten en verkleuren) Maar hij kan wel even ‘ opladen’ in de zon. Heel eventjes!