Engelen kaarten plus uitleg

1… Let op je dromen op dit moment. Hou een droom dagboek bij. Je ontvangt belangrijke berichten tijdens je dromen. Soms kan je wakker worden met het gevoel dat je hebt gereisd of instructie hebt gekregen tijdens je slaap. Je vraagt je af, waarom kan ik me mijn dromen niet herinneren? De berichten en ervaringen van je dromen zijn nooit echt verloren of vergeten. Ze zijn in plaats daarvan opgenomen in je onbewuste, zodat de wijsheid en liefde van je hogere zelf je acties bepalen. Je kunt je dromen makkelijker herinneren door te schrijven wat je je herinnert direct na het ontwaken. Schrijf gewoon een klein beetje dat je je kunt herinneren, en de rest van de droom zal in je geheugen ontrafelen. Bekijk je droom dagboek vaak, en zoek naar patronen en thema ‘ s. Deze terugkerende droom betekenen berichten die je hogere ik en de engelen je proberen te vertellen.
2… Plezier en spelen is de manier van de engelen! Ze begeleiden je om plezier aan je leven toe te voegen, en om te weten dat plezier een noodzaak is, geen luxe. De engelen weten dat je veel verantwoordelijkheid hebt en dat je een constante stroom van tijd, geld en andere middelen nodig hebt. Door deze kaart te tekenen, willen de engelen je laten weten dat regelmatige doses plezier je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Je kunt demonstreren dat je niet genoeg tijd, geld of energie hebt om te spelen. Toch verzekeren uw engelen u dat speelsheid een prachtige investering is die onmiddellijk terug zal keren. Als je plezier hebt en lacht, ontspan je. Deze ontspanning geeft je een grotere stroom van ideeën, spirituele connecties, goddelijke begeleiding en energie. Met de nieuwe inspiratie en energie, kun je je verlangens beter manifesteren. Je ontspannen en stralende persoonlijkheid trekt prachtige en behulpzame mensen aan je. Je positieve vooruitzichten creëren nieuwe kansen voor je. Als je op deze manier naar het leven kijkt, kun je het je niet veroorloven om geen plezier te hebben.
3… Je bent in communicatie met je engelen, en de berichten die je ontvangt zijn inderdaad zeer echt. Vertrouw op hen. Deze kaart is een bevestiging van je engelen dat je ze echt hoort. Je hebt repetitieve berichten ontvangen door je gevoelens, dromen, visioenen, innerlijke stem, of wetendheid. Luister en vertrouw je deze berichten? Volg je ze? Als je de neigijouw muzikale talenten anderen zullen helpen. Dus, ze vragen je om een aarde te zijn door je geschenk van lied en melodie uit te drukken.
5… Goed nieuws! De reden voor het feest is hier, en het is tijd voor jou om te genieten van de vruchten van je werk. De engelen willen dat je weet dat dit een lichte tijd in je leven is. Je hebt gewerkt aan het maken van veranderingen, en je bedoelingen zijn nu tot vorm gekomen. Dit is het moment voor jou om je hart te vullen met een warm gevoel van dankbaarheid. De engelen vragen je, via deze kaart, sterk te houden in deze dankbaarheid. Je bent als een tuinier die zaden plant en ze voedt, omdat ze erin gelooft dat haar werk een nieuwe groei zal opleveren. Blijf water geven en zorg voor je zaden, en je zult ze snel zien groeien door het oppervlak. De engelen zijn je mede-tuinders, die je helpen met het verzorgen van je gewas.
6… De engelen begeleiden je om je ware gedachten en gevoelens vrij te uiten met liefde. Misschien voel je je op dit moment gevangen door het leven. Door deze kaart te tekenen vragen de engelen je om te beseffen dat jij de enige gevangenis keeper bent die ooit in je eigen leven komt. Wanneer je beseft dat je de kracht hebt om vrij te zijn, volgt de vrijheid. Alles wat je in je leven doet, is uit keuze, en je bent vrij om weer te kiezen. Zelfs gevangenen zijn vrij om hun gedachten te kiezen zodat ze vrede en geluk voelen onder alle omstandigheden. De volgende keer dat je een zin begint met de woorden, ” ik moet ______,” stop alsjeblieft. Vraag God en de engelen om je wat alternatieven te laten zien. Ze zullen je helpen om de taak te voltooien vanuit een liefdevolle geest zodat je je niet gevangen voelt, of ze zullen je begeleiden om iets anders te doen waar je van zult houden.
7… Vrees niet, geliefde! Je gebeden zijn gehoord en beantwoord. Al je gebeden worden altijd beantwoord. Soms voel je je misschien niet zo, omdat het antwoord op onverwachte manieren komt. Misschien krijg je een intuïtief gevoel of een nieuwe kans verschijnt-of een boek valt van de plank. De engelen beantwoorden onze gebeden heel vaak door ons ideeën of informatie te geven op deze dagelijkse manieren. Door deze kaart te tekenen, vragen de engelen dat je extra alert bent. Let op alles wat je hoort, zegt, denkt en voelt. Wees vooral alert om te helpen die naar je toe komt, en accepteer die hulp. Je verdient deze hulp, en vaak roept God mensen op om te handelen als engelen die je antwoorden op je gebeden brengen.
8… Laat los, en laat god en de engelen je helpen. Alles wat je vrij laat, zal ofwel vervangen worden door iets beters of zal genezen worden. Als je stevig vast houdt aan een deel van je leven dat niet werkt, heeft het geen ruimte om te genezen. Of je nou ongelukkig bent met je liefde, financiën, carrière, thuis of gezondheid, deze kaart vraagt je om los te laten. Als je je aan deze aspecten van je leven houdt vanwege angsten zoals ” wat als ik iemand of iets beters niet kan vinden?” dan zal de situatie alleen maar erger worden. Echter, als je bereid bent om je handen te openen en de situatie vrij te laten, zal er een van de twee situaties gebeuren: ofwel wordt het van je weggespoeld en vervangen door een betere situatie, of de situatie zal op een wonderbaarlijke manier genezen. Door deze kaart te tekenen vragen de engelen je om te proberen het resultaat van je verontrustende situatie niet te beheersen. Laat los, en laat God je helpen!
9… Vertrouw en volg je intuïtie. Het is God en de engelen die tot je spreken. Je wordt op dit moment Goddelijk geleid. De gevoelens die je hebt, de wetendheid, de visioenen, of de innerlijke stem proberen je allemaal iets te vertellen, en het is heel belangrijk dat je deze begeleiding vertrouwt en volgt. Als je meer dan één kaart hebt getekend, let dan goed op de kaarten die aan elke kant van de “goddelijke begeleiding” kaart staan – ze bevatten belangrijke instructies voor je. Deze kaarten in de buurt hebben facetten van de boodschap die de engelen indruk op je willen maken.
Bron: facebook onbekend.