Groene kleikuur (totale lichaamsdetox)

Spread the love

Geneeskrachtige Groene klei / leem

Hoe langer klei blootgesteld is geweest aan de zon, de lucht, het regenwater, des te actiever ze is.

Klei is bacteriedodend en kan bezoedeld water neutraliseren.

Voor elke branderigheid, ontsteking of zelfs zweer (zelfs kanker) in de spijsverteringsorganen is klei als het ware een verband, niet neutraal zoals een gewone pleister maar met uitzonderlijke werking die de vernietigde cellen uitschakelt en de heropbouw van de goede cellen aanwakkert.

Het gebruik ervan, samen met citroen, zal inwerken op de haarvaten om ze vrij te houden door het oplossen van de kristallen en vlokachtige bezinksels.

Natuurlijk slorpt ze alle toxinen op en men mag haar betrouwen als een remedie tegen intoxicaties veroorzaakt door paddestoelen, door chemische zuren of andere giffen die ze kan neutraliseren, ook te gebruiken bij besmet of bedorven voedsel.

Klei heeft een zeer grote reinigingswerking. Geneest verstopping en buikloop (zelfs bloeddiaree)Reinigt het bloed en verrijkt haar. Herstelt bloedarmoede (na een maand stelt men een indrukwekkende verhoging van het aantal rode bloedlichaampjes vast).

Een versterkend middel van talrijke organen (hart inbegrepen).

Klei is een polyvalent geneesmiddel voor endocriene klieren (met inwendige afscheiding) waarvan ze niet alleen de tekorten aanvult, maar waarbij ze helpt aan hun prikkeling of hun kalmering (schildklier, pancreas, bijnieren enz…).

Bij het innemen van klei merkt men soms de aanwezigheid  van wormen in de stoelgang die er voordien niet waren. Men mag hieruit niet besluiten dat deze wormen aangebracht werden door de klei, in werkelijkheid zijn ze zeker niet afkomstig van de klei, maar ze stoot de wormen weg die zich in de ingewanden of zich in de plooien van andere organen bevonden.

Als men de ontsmetting heeft meegemaakt van een besmette wonde, afgrijselijk om aan te zien, en vervolgens de heropbouw van de weefsels zonder enig spoor of litteken achter te laten, dan mag men van het inwendig gebruik van klei alles verwachten. Strooi kleipoeder op wonden of brandwonden, ter vervanging van verband of pleisters.

In een tijdperk waar de verschijnselen van radioactiviteit talrijk en herhaaldelijk voorkomen, mag men zich aan een goede bescherming verwachten door een regelmatige kuur van klei te volgen, daar ze de overtollige radioactiviteit neutraliseert of absorbeert.

Welke kleisoorten gebruiken?

Alsook te gebruiken bij: keelpijn, diarree, verstuiking, reumapijnen, schoonheidszorgen (hagelwitte tanden, maskers), abcessen, bloedzweren, steenpuisten, fijt, eczeem, acne, brandwonden, kwetsuren, zona, artritis (gewrichtsontsteking), sciatiek (heupjicht), neuritis (zenuwontsteking).enz..De gemiddelde dagelijkse dosis: een koffielepel (een halve koffielepel voor kinderen tot 10jaar). Bij sommige darmaandoeningen 2 à 3 koffielepels daags.Zo mogelijk wordt de klei enkele uren of de nacht vooraf, klaargemaakt. (Het mag, maar is niet noodzakelijk)Voeg een koffielepel aan een half glas ongekookt water of bronwater toe. Laat de metalen lepel niet in kontact met de klei, gebruik redelijk dikke glazen. Best voeg je hier ook 1 koffielepel ascorbinezuur aan toe (vitamine C), en dit tot voorkoming van verstopping van de darmen.
Bij verstopping kan je het ascorbinezuur wat verhogen (een teveel geeft diarree).Klei neemt men ’s morgens in bij het ontwaken, ’s avonds bij het naar bed gaan of tussen de maaltijden tegen verstopping.

In geval van verkoudheden of keelpijn is de methode van het opzuigen van klei zeer goed (rol er een bolletje van en laat drogen).

Doe regelmatig een kuur met klei, minstens één week per maand.

OPGELET: klei en paraffineolie kan verharding tot gevolg hebben. Indien men medicijnen neemt, of de pil, liefst enkele uren voor of na de klei innemen.

Daar klei het bloed verrijkt zal men bij te hoge bloeddruk de hoeveelheid klei verminderen voor inname, bijvoorbeeld 2 tot 3 maal per week en de dosering voor kinderen nemen.

Als er in een huis een bedlegerige zieke is, is het voldoende een laag klei aan te brengen op de bodem van een vaas opdat de onaangename geurende uitwasemingen verdreven zouden worden. Eveneens te gebruiken ter ontgeuring van de koelkast enz…

 Groene Klei is een stof met een uitzonderlijk karakter. Het is een levende, intelligente substantie.  De aarde neemt de vitale krachten van de elementen tot zich en deze worden o.a. opgeslagen in klei. Het weet feilloos die stoffen in het lichaam te vinden, die na de gezonde omgeving nadelig zijn voor het organisme. Met zijn enorme absorptievermogen” slurpt” klei de nadelige stoffen op als een spons,daarbij de gezonde omgeving ongemoeid latend. Groene Klei reinigd en vitaliseerd het totale organisme.
Het beste effect geeft: Geen alcohol, koffie of roken tijdens de kuur. Neem voedingssupplementen in als Vit. C, calcium-magnesium-zink, visolie Eye-Q, Vit. B12 dibencoizide, Vit. E.– Ga twee maal per week naar de droge sauna (in combinatie als het kan met natte sauna) Je huid is het grootste orgaan! Die zweet alle afvalstoffen er in een kwartier uit! Je zal merken dat je enorm stinkt na de sauna, dat geeft alleen maar aan hoe goed het werkt!– Neem mariadistel extra 1 maal per dag voor een maaltijd, dat ontgift je lever.– Veel water drinken, 1,5 liter, maar drink wel zuiver water uit een spa fles, gezuiverde kan, of karaf met edelstenen. (of kook je water)

NB! Op de pakken van Argiletz staat dat je ze alleen voor uitwendig gebruik mag gebruiken, dit komt omdat de nare Codex alimenatrius van de EU ervoor zorgde dat echt heilzame middelen uit de handel moest worden genomen. Argletz mocht dit wondergoedje niet meer promoten met inwendige kleipoeder, anders moest het helemaal uit de handel. Dus WEL innemen, je hebt gewoon de goede te pakken!

©De oerkracht van leem, Franca Sieber

Bestel online: http://www.vitaminstore.nl/ShoppingCart.aspx?Quantity=1&PackID=206519

Goede belgische site: http://www.newagewebwinkel.be/contents/nl/d505_werking-en_-gebruik-van_-groene-klei.html

Leave a comment