Hoe ik jaren volledig uit mijn hoofd leefde en hoe ik dat voor elkaar kreeg en wat het je brengt

Spread the love

Volledig uit je hoofd leven, wat bracht het mij precies?

Het klinkt gek, maar wat er ook gebeurde ik was elke dag dat ik wakker werd zielsgelukkig, vanuit diep binnen in, en deed precies waar ik behoefte aan had. En volledig enkel in het nu aanwezig zijn. Ik zat niet met trauma’s of problemen, en je zend natuurlijk enkel rust uit naar de kosmos. Ik dacht nergens aan. Ik was voornamelijk veel aan het slapen, en elke dag sporten, de natuur in, bij vriendinnen langs. Maar tegen afspraken was ik allergisch. Dus ik maakte met niramand afspraken, als ik iemand wilde zien belde ik spontaan op of ik belde aan, en eigenlijk altijd werkte dat met mijn vrienden.

Ik schreef drie boeken, volledig uit mijzelf, want ik las geen artikelen, de tv was al jaren weg, dus mijn brein kreeg geen informatie. Wat ik schreef werd mij ingegeven tijdens het douchen vaak, en dan kleedde ik me aan en zonder na te denken over een blog of vlog of artikel ging ik meteen praten. Ik sprak dus vanuit eigen kennis, en las nooit wat op internet en ik zat ook niet op facebook dingen te lezen. Ja, ik had en zorgeloos leven, maar daar ging heel wat aan vooraf. Het is een proces van jaren voor mij geweest.

Na tien jaar zestig uur per week te werken, had ik een enorme burnout van jaren. Ik had ook nog eens lyme, en had het in dezelfde maand ook uitgemaakt met mijn grote liefde, een paar weken voordat we gingen trouwen. Ik ben toen naar een rust oord geweest in de bossen voor herstel. Je mocht daar niet internetten en bellen, dus hier werd het proces al in gang gezet,

Ik was in het bos elke dag en had heel veel lol met de andere clienten. We hoefden helemaal niets behalve uitrusten.

Toen ik terugkwam, was ik al uit mijn hoofd, ik was teruggegaan naar mijn lieve engel vader, en lag de hele dag op bed. Ik had de zwaarste lyme die er was, vergelijkbaar met aids en de gewone artsen zeiden dat ik zou sterven tegen mijn vader.

Ineens zag ik na maande liggen een grote engel bij me bed, die zei dat ik in de nieuwe tijd heel belangrijk zou zijn, en dat ze me per dag gingen begeleiden in hoe ik beter zou worden. Ik ging naar wel vijftig verschillende alternatieve behandelaren en liet me behandelen voor lyme, en de engel zei, hoe moe je ook bent, de sauna in en sporten.

Dat heb ik gedaan, ik ging elke dag even een uur sporten, ik was uitgeput.

Op een gegeven moment zeiden ze dat ik moest verhuizen, dat ik een geweldige tijd me jong voelen en plezier zou gaan beleven en dat ik de woningbouw moest bellen, ja, na deze ellende koos ik voor plezier. En ja, ik had direct woonruimte in een villa met tien man samen. Een enorme tuin in een volledig stille wijk met allemaal natuur. Ik ging avond wandelingen maken, ik maakte plezier en keek enkel lachfilms op dvd, de tv bleef verder uit. Toen ik dat een jaar meemaakte zag ik er tien jaar jonger uit, en was ik conditioneel terk verbeterd. Toen kreeg ik weer de opdracht om te bellen met de woningbouw. En binnen en week zat ik weer in een villa, maar dan in een eigen apartement waar eht stil was, weer tussen de bomen. Ik was nu alleen, zonder mensen om me heen. Ik bleef sporten, naar de sauna gaan, en ik kon de hele dag op de abnk zitten zonder na te denken. Ik maakte geen enkele afspraak meer, en leefde helemaal op de energie van de aarde, en haar ritme, ik deed totaal geen meditaties of yoga, ik at zeer gezond, mijn hele dieet omgegooid, en fietste in de bossen en maakte fotos in de natuur.

Ik begon met alle facturen automatisch te laten verlopen, zodat ik daar ook niet over na hoefde te denken. Ik schoonde mijn vriendenlijst flink op, alles eruit wat niet meer bij me past.

Vrienden belde spontaan en als ik voelde dat ik wilde afspreken, dan deden we dat. Ik maakte hele wandelingen door amsterdam, utrecht en andere mooie steden. Ik zag in de trein de opkomst van de mobiel en snapte er niks van dat mensen daar masssaal achter zaten Ik keek eens per week op mijn mobiel.

Toen de eerste persoon in huis wifi nam, voelde ik me ineens niet meer lekker.

Ik wist dat het kwam door de stra;ling, kan je nagaan, 1 wifi netwerk verprustte al mijn energie en lichaam.

Toen ben ik weer verhuist, naar een huisje aan het bos maar midden in een prachtige stad. Daar begon ik te mediteren, snachts als ik wakker werd, deed ik meteen een mediatie, tot ik weer uit het hoofd was, en kon weer verder slapen. Ik kreeg dingen door die ik moest schrijven, en blogte veel.

Ik begon weer met zingen, en zong urenlang met een koptelefoon op, en begon met manifesteren. Alles wat ik de dag ervoor had gewenst kreeg ik de volgende dag al voor elkaar. Affirmeren, manifesteren, opschrijven wat je wilt, mediteren met edelstenen en ik liet mezelf vaakk masseren, en daar de sauna bij, word je steeds rustiger en kun je beter slapen. Ik kreeg een pendel van iemand kado, maar zelfs daar begon ik niet aan, dat was al ‘denken’. Terwijl alles wat je meot weten al in je ziel zit, ook weet je dan de uitslag al.

Hierna werd mijn vader ernstig ziek en heb ik een jaar voor hem gezorgd, ik belde ambulances en de dokter, ze lieten mijn vader en mij gewoon alleen en hij is dat jaar gestorven. ook dus na nalatigheid van de zir in nederland. Ik moest heel veel regelen ten hij ziek werd, en de eerste keer dat ik een mail stuurde, was heel raar, mijn hoofd werkte weer. Toen daarna mijn moeder ook nog overleed, was ik niet meeer de hele dag en elke dag gelukkig, ik was wees geworden. Ik bleef gelukkig sporten en mediteren en vrienden bezoeken. Maar ik verhuistte wel naar een andere stad, maar mijn huisje aan het bos mis ik nog iedere dag.

Dit is mijn verhaal over hoe het is om uit je hoofd te leven, hoe je dat doet, en hoe dat voelt.

Door Leda de Zwaan