Humanitaire crisis door 5G! Complete ecosysteem zal uitvallen

Spread the love

We zitten midden in een humanitaire crisis, een massa genocide aangesticht door de telecomproviders en de regering, omdat de staatskas word gespekt door de telecomproviders, die op dit moment de rijkste sector zijn ter wereld.

5G is stilletjes uitgerold tijdens de ‘ ziekte’, en wereldwijd nu aangezet, toevallig toen Poetin de oorlog begon. Weer een afleiding voor mensen.

5g is een zwaar oorlogswapen ontwikkeld door de Amerikaansse regering.. Het doorboord je aura, je cellen, je dna word direct gemuteerd en je verbrand waar je bij een zendmast staat.

Wat is een passend scenario?

Na vijftiien jaar onderzoek als stralingsdeskundige en metingen in Nederland, honderden intervierws , onderzoeken gelezen, rechtszaken ingekeken, met wetenschappers gebeld, weet ik genoeg.

 • De tieners met een smartphone die ze dragen in de zak, verbranden hun eicellen en sperma, verwachting is dat 50% van de tieners geen kinderen kan krijgenn in de toekomst. Dit betekent geen voortplanting.
 • Volgens boswachters hebben de bomen in nederland boomkanker sinds er zendmasten in de buurt van het bos staan
 • Insecten als bijen, libelles, vlinders zie je bijna niet meer. Ze konden al niet tegen wifi, en sterven af, gewassen zullen dus niet meer worden bevrucht. Geen eten meer voor ons, en geen planten meer in de steden.
 • Er is levend bloed onder een microscoop geleged, wat uit elkaar spatte als er 5g op werd bestraald, bedenk wat het met jouw bloed doet
 • 56G is getest op koeien, en ze sprongen allemaal uit elkaar.
 • 5G test in Den haag bij een park: alle vogels vielen dod uit de bomen
 • ik heb vrienden die fotos hebben gemaakt van honderden dode vogels op de snelweg waar 5g masten stonden
 • Huisdieren verkankeren helemaal en zijn moe. Ze zitten 24/7 in de wifi en nu de 5G, er zullen in korte tijd heel veel huisdieren doodgaan
 • Op het ‘neppnieuws’ van rtl en nos wat zelfs gesponsord word door telecomproviders (en de formule 1 etc etc) word er daarom niets gezegd over 5g, maar ze krijgen wel degelijk persberichten binnen over 5g, maar brengen het NIET in het nieuws.
 • De wereldorde heeft dit al jaren en decennia geleden gepland, er moeten in korte tijd veel mensen dood.
 • De phamaseutische industrie floreert, Nog nooit hebben mensen zoveel medicijnen genomen. Je kan niet slapen van vijf g, hoofdpijnen, hartkloppingen, tintelingen, onrustig voelen, deppressief worden, kanker krijgen, leukemie..
 • Nog nooit hebben kinderen op dit moment zoveel leukemie gehad. Die kinderen zitten op school in de straling, en thuis en op het voetbalveld etc. Kinderen kunnen meer huilen, vaker griep hebben, en ook de andere klachten hebben die ik al noemde. Het kanker fonds heeft in het nieuws gebracht dat er nog nooit zoveel kanker is geconstateerdm goh, hoe zou dat komen?
 • Op het ‘nepnieuws’, verhaal over dat er nog nooit zoveel verwarde mensen zich hebben gemeld bij de ggz en de ggd, toevallig net na een paar maanden na de 5g uitrol. Je hebt zin om te drinken, roken, drugs te gebruiken of medicatie om alle symptomen weg te drukken.
 • Er zijn vele rechstzaken door burgers aangespannen tegen telecomproviders over hun klachten en verwijderingen van zendmasten uit wijken, met wijkpetities, en dat is gelukt. Dat komt ook niet in het nieuws, slachtsoffers hebben recht op tonnen schadevergoedingen
 • Ik heb een aantal medewerers gesproken van de telecom providers, die heben verteld dat ere superveel klachten binnenkomen van mensen, en dat die niet worden geregistreerd, en dat ze weten hoe schadelijk het is, maar dat ze worden ontslagen als ze vertellen. De persvoorlichter verteld dat het niet gevaarlijk is en ze zoiets nog nooit hebben gehoord (terwijl er zoveel klachten binnenkomen, zoveel brieven en schadevergoedngen worden uitgekeerd) melden.
 • Ik heb gebeld met de perssvoorlichters van telecom providers, en die zeggen dat de straling absoluut niet gevaarlijk is
 • Ik ken zwangere vrouwen die de laptop op hun buik hadden de hele dag, en het kindje, de kindjes zijn misvormd ter wereld gekomen. Ik zeg niet dat alles dor straling komt, maar het is weel eerg toevallig.
 • Voorspelling is dat de halve beroepsbevolking gaat uitvallen met burn out klachten, slaapklachten, en de andere klachten. Dat betekent dat de hele economie gaat vallen. Dit is desastreus!

Ik heb alles beschreven in dit zeer belangrijkee document, lees het, wees niet bang, je moet de waaarheid weten.

Verspreid het ook zoveel mogelijk!

The enlightening media team

Onkine lezing hierover te zien op: