Ik hou van mijzelf

Ik verlaat mezelf niet meer.En hoe vervelend ik het ook voor jou kan vinden, ik mag mezelf niet meer verlaten van mezelf.Dat heb ik namelijk heel lang gedaan.Mijn best om aan de verwachtingenvan een ander te voldoen en mezelf in de kou laten staan.Me bezig houden met een andergelukkig te maken en mezelf te vergeten.Ik heb inmiddels geleerd,dat het belangrijk is om mezelfte omarmen, voor mezelf te zorgenen dan pas te delen met een ander.Ik heb geleerd dat ik danals vanzelf aan bepaalde verwachtingen voldoe, aan de verwachtingen waarinik ook een plek heb.Ik heb geleerd door me bezigte houden met mijn geluk,door het te vinden in mezelf,ik als vanzelf dit geluk overdraagop een ander.Ik ben tot de ontdekking gekomendat wanneer ik er van mezelf mag zijn,ik mijn eigen ruimte en gevoelens eer,mezelf volledig waardeer,dat de ander daar ook de vruchten van plukt.Ik verlaat mezelf niet meer.

Wil je opnieuw leren houden van jezelf? Leda schreef zes jaar geleden het artikel: Self-mastership, become your own true love. Zij geeft healings en coaching om in je eigen kracht te komen staan, in zelfliefde.

Source Lichtflits @hilde.heijn @marthavanloij