Jezelf helen en versterken met de oer-oude ‘vergeten’ Draken-Energie II Learn to activate one of the oldest and ancient energy on Mother Earth: The dragon-energy!

Draken-inwijdingen en de oer-oude draken-energie aanroepen

Draken komen in alle kleuren, je moet gewoon je persoonlijke draak aanroepen en draken ter bescherming van je aura en huis/terrein. Al roep je er miljoenen aan bij wijze van spreken, ik vraag met Engelen soms wel honderden, als het nodig is.

Ze mogen de koorden verbreken los maken, Aarts-engel Michael is daar ook goed in. Draken helpen vaak pas na training en als ze weten wie jij bent, en dat je zuiver bent. Je persoonlijke draak kan je vragen naar voren te treden en jou te helpen hierbij. Als hij of zij zijn naam doorgeeft NOOIT met anderen delen.
Als je er niet klaar voor bent komen ze niet. De draken energie maakt zoveel los en is zeer confronterend, vooral met je schaduw zijde en deze leren doorbreken, evenals je losmaken van ego, illusies en (familie) karma.
Weinig mensen zijn hier klaar voor
Niet iedereen is hier klaar voor, en dan is het beter dat ze er niet aan beginnen. Want er is geen weg meer terug, als je dat Pad eenmaal gaat bewandelen. En laten we eerlijk zijn, de meeste mensen leven liever in onwetendheid. En rennen hard weg voor hun eigen tekortkomingen, tenslotte zijn ze we zelf niet perfect, maar je krijgt de kans eraan te werken, om méér van jezelf te houden, en te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde nu eigenlijk inhoudt, velen weten er helemaal niks van, om vangen er maar een glimp van op, via de liefde van hun kinderen bijv. De draken zijn enorm krachtig, maar ook héél zacht en liefdevol.
Tekst en instructie om te beginnen met de draken-energie meditatie
Draken Energie 
De Draken energie is al eeuwen oud. Ze zijn de beschermers van Moeder Aarde. Ze zijn verbonden met de kern van Moeder Aarde, leylijnen, krachtplaatsen enz.
De Draken energie laat zich niet ‘afdwingen’. En komt pas op je Pad als je er innerlijk Klaar voor bent. Als de Draken energie je roept, of op je Pad komt d.m.v. meditaties, healing enz. dan kan dit betekenen dat je al vaker met de Draken energie hebt samen gewerkt. Ze voelt in ieder geval vertrouwd aan, maar ook een beetje overweldigend. 

Angst voor draken
Veel mensen hebben een angst voor draken. Ze worden vaak afgespiegeld als die slechte wezens, die verslaan moeten worden. De Draken energie is nooit negatief geweest, en ze kunnen ook niet voor negatieve zaken ingezet worden, bijv. voor zwarte magie. De Draken verdwijnen gelijk uit je leven, als je ze daarvoor zou gebruiken.
Wel is de Draken energie in het verleden misbruikt door de mensheid, en daarom zijn zij zeer kieskeurig in wie ze vertrouwen.
Afbeeldingsresultaat voor draken
Jouw nieuwe bondgenoot & heler
De angst voor Draken komt niet alleen door het negatief gecreëerde beeld, maar staat ook symbool dat de Draken energie je kan helpen je eigen angsten te overwinnen. Hun energie is zeer krachtig, en heel anders dan bijv. de Engelen energie, die veelal liefdevol en subtiel is. Je kunt simpelweg niet om de Draken energie heen!
Openstellen voor draken en er echt in ‘ geloven’.
Als ze in je leven verschijnen, moet je ook echt de tijd gaan nemen om je Open te stellen voor deze energie. Draken spreken niet tot ons, zoals Engelen dat doen; op een menselijke manier of in aardse woorden. De Draken spreken tot ons via ons gevoel. En vaak hoeven ze niets te ‘zeggen’, want hun energieën werken zeer diep door. En ze kunnen veel Zuivering en Transformatie op gang brengen, maar enkel met de toestemming van je Ziel.

Velen zijn namelijk nog niet klaar voor deze heftige Transformatie. Groei betekent pijn lijden, maar ook pijn LOS durven te laten. Je in het diepe te gooien, en Vertrouwen te hebben dat je eruit zult komen. Overgave is de enige Weg. Je kunt de Draken energie ook zeker niet begrijpen met je verstand. 

Verwerken oud Karma- Helemaal de tijd van het NU!
Verwerken van oud karma, kan via regressietherapie (bijvoorbeeld bij Leda)- Of een Karma- Healing, Energetische karma opruiming via een power-zuivering. – (zie programma’ bij Coaching)
We zitten nu in de laatste karma fase van de mensheid. Nu zijn we aan het schoonmaken ervan, van allerlei vorige levens.
Het weghalen van de laatste uien-schillen, het opschonen van je trilling. En, dit is HET moment om te geloven in je Zelf-Meesterschap!
Jouw Totem-dier, Jouw eigen kracht- IS van jou…..
In tekenfilms, word de draak, net als vele andere fantasie-wezens… Afgeschilderd as Niet-heilig en al een vijand die te verslaan is- of slecht- Puur omdat dit krachtwezen ons versterkt, net al vele andere waarheden: Word de waarheid ons onthouden.
De waarheid over onze eigen essentie, ons ware Zelf, ons ware leven en onze Ware Kracht- Is ons de afgelopen duizenden jaren steeds verder ontnomen.
Angst, religie en andere zaken ‘ Buiten onszelf’ is er gecreeerd om on te laten geloven datht ‘ buiten on si’ en Niet In ons. We kunnen onszelf reinigen en in het vuur zetten, beschermen en opladen.
Maar daarnaast kan je dit ook vanuit je ziel vragen, al je eenmaal hebt kennisgemaakt met jouw draak.
Ook kan de Draken energie je bijstaan bij het verwerken en loslaten van oud Karma, indien je hier Klaar voor bent. De Draken energie confronteert je met jezelf, en juist daarom zijn zij niet geschikt voor mensen die niet stabiel zijn.

Ze kan schaduwzijden in je naar boven laten komen, die je lang onderdrukt hebt. Tegelijkertijd leert de Draken energie je, dat je nooit bang hoeft te zijn voor je eigen innerlijke kracht. Houd van jezelf, en weet dat je juist van je schaduwkant heel veel kunt leren. 
De schaduwkanten van Jouzelf- En de wereld om jou heen- Bestaat uit 50% light and dark. Duisternis en licht. Je ontmoet pas je ware’ zelf’, en je kunt pas verliefd zijn op jouzelf, als je je schaduwkanten ziet, erkent (Dit is een periode van Ego-gevechten, schaamte, ontkenning, verslaving, vluchten van het hier-en-nu, depressie , ziekte, psychosen, of zelfs een kundalini-crisis)
Je eigen Meester zijn
Als je je lessen oppakt in het samenwerken met de Draken energie, kan deze energie je ook helpen bij het los maken van alle negativiteit uit je leven. Niet omdat zij het vóór je doen, maar omdat je ervoor gekozen hebt je eigen Leermeester te zijn!
Niet langer het slachtoffer te blijven, en je verantwoordelijkheid voor je leven volledig OP je te gaan nemen. I.p.v. weg te vluchten voor Wie je werkelijk bent. Daarmee zetten ze jou ook terug in je Oorspronkelijke Kracht vanuit de Oerbron energie. 
Uit je slachtofferrol stappen, betekent dat wat er ook met jou is gebeurd in dit leven of vorige levens
– Vergeef de vijand
–  Laat de woede, haat, angst los ten gevolge hiervan.  Dit kan via de de draak, via power-healings, affirmaties, via de natuur (aarding), regressie, boksen (woede uitten), karma-cleansings of het her-programmeren van je DNA en hersenen (zie kopje coaching)
Afbeeldingsresultaat voor draken

Hun vuur zuivert en transformeert en creëert nieuwe ingangen naar een Bewustzijn dat al eeuwenlang in je Hart begraven ligt, en opnieuw her-innerd mag worden. 

Oer-oude energie van Moeder Aarde
De Draken energie kan je voornamelijk helpen om de aardse dualiteit te leren ontstijgen. De Draken zijn niet goed of slecht, ze ZIJN gewoon. Net zoals de Engelen, natuurwezens, enz. Zij staan in direct contact met de Oerbron. Ze stralen Onvoorwaardelijke Liefde uit, en schenken krachtige genezing, als je hierom vraagt.

Alleen als er in Zuivere Liefde met deze energie wordt samengewerkt, kan zij je bij staan in je spirituele groei. Als je geduld hebt om de Draken energie te leren kennen, zul je hier zeker voor beloond worden. Universele Liefde, Heling en Transformatie is haar Boodschap. 

Heeft iedereen een draak bij zich?
Wat ik heb gemerkt is dat veel oude Zielen, vooral Starseeds, vaak wel verbonden zijn met de Draken energie. Maar niet iedereen is zich hier bewust van, of er al ‘klaar’ voor.
Ook is dit een connectie vanuit de ziel- en puurheid- en wit licht. Hier zijn nog weinig mensen klaar voor.

De Draken zullen zich nooit opdringen, en komen dus pas als ze voelen dat je ze enigszins aan kan. Soms verschijnen ze heel kort in je leven, en verdwijnen dan weer jaren lang. Het is ook het verstand wat je tegenhoudt, om je in deze energie te verdiepen. Omdat het bij sprookjes hoort.

Gerelateerde afbeelding
De grote Leermeesters hebben altijd samengewerkt met de Draken energie. Maar er wordt niet veel over gesproken, omdat het ‘Heilige Informatie’ is. En omdat mensen die niet stabiel genoeg zijn, niet met deze informatie om kunnen gaan, zal het ook altijd geheim blijven. 

Net als de naam van je draak, als je die al door krijgt, dan mag je die nooit met anderen delen. Het is jouw persoonlijke link met je Draak om hem aan te roepen, en om bescherming te vragen. 

Ik zie de Draken energie niet als een Beschermengel die continu bij je is. Het is wel zo dat als een Draak zich aan je geopenbaard heeft, deze bij je blijft. Maar alleen als je ermee samenwerkt. En als je de Draak negatieve dingen wilt laten doen, of anderen pijn wilt laten doen, verdwijnen ze voorgoed uit je leven. Ze laten zich niet misbruiken!
Ook als je je niet in hun energie verdiept, of niet aan jezelf wilt werken, verdwijnt de Draken energie weer, omdat je er dan nog niet ‘klaar’ voor bent. Ze kunnen dan op een later tijdstip weer terug in je leven komen.

Draken Energie hersteld de balans- ‘Mits juist en oprecht gebruikt’
De Draken energie kan ook helpen met de mannelijke- en vrouwelijke energieën in balans te brengen. Iets waar iedere Aarde mens moeite mee heeft, en wat een belangrijke les is, hier op Aarde.
Er zijn ook verschillende kleuren draken, en geen één kleur is slecht of negatief. Zo is de zwarte draak bijv. heel erg krachtig, en kan deze zelfs helpen om oud zeer, trauma’s te helen.
Je kunt de Draken energie aanroepen om je te beschermen, ook je huis, tuin enz. Ze kunnen de energie ook in balans brengen.
Je komt het beste in contact met je Draak of de Draken Energie als je buiten in de natuur bent, vooral op krachtplaatsen. Maar ook via kristallen is het mogelijk om de Draken energie te leren kennen. Veel Draken huizen in kristallen, maar ze maken zich pas bekend als je eraan toe bent. Soms is dit pas jaren nadat je het kristal aangeschaft hebt. 
Kristallen zijn ‘huizen’ en tools om wezens elementaire wezens.

Wat is het verschil tussen Engelen en Draken?
Zoals eerder genoemd zijn Engelen zeer liefdevol, maar ook heel subtiel. Hun aanwezigheid is niet zo krachtig als van de Draken. Die voel je gelijk, alsof je omver wordt geblazen!
Je kunt dan ook gelijk een diep respect voor hen voelen. Omdat ze enorm veel wijsheid bevatten, maar deze kennis komt heel langzaam binnen sijpelen, als je erop mediteert en geduldig leert ‘luisteren’ op een andere manier dan je tot nu toe gewend was. Want de manier van communiceren zoals met je Engelen en Gidsen, werkt bij hen niet.

Engelen komen van de hogere dimensies. En de Draken energie werken vooral hier op Aarde, en voeren hier hun taak uit. Vandaar dat zij vaak veel krachtiger zijn in het beschermen tegen negativiteit op 3D niveau. Onze voorouders werkte al met de elementalen samen, en alle natuur volkeren doen dat vandaag de dag nog steeds.
Omdat wij op Aarde leven en het Hier moeten dóen, kun je beide energieën wel aanroepen. De Engelen voor de Kosmische verbinding en de Draken voor de Aarde verbinding.

Ook zijn de Draken zeer sterk verbonden met de Heilige Vlammen, Kosmisch Vuur enz. Als je je met de Draken energie verbindt, kun je ook diep verankerd worden in Moeder Aarde, waardoor je connectie met Boven ook veel Zuiverder wordt, en blijft. 

Tekst en Bron:  Arlette van der Verhoeven    Co-tekst en verwevingen: Leda de Zwaan
Draken-energie inwijdingen & tekst:
Arlette van der Hoeven ©
www.crystalwebshop.nl © (Ook voor het bestellen van kristallen)
Bron: Correcties, verweven teksten, compilatie, tekstverwerking, karma/regressie en foto’s/tekst: Leda de Zwaan. Enlightening Media.
Afbeeldingen: Vrij internet (geen bron bekend)
Coaching & Healing programma’s om andere oude ‘ zaken’ op te lossen naar de weg van Zelf-Meesterschap:
by Enlightening Coaching:
  • Karma-cleanse
  • Regressie-therapie
  • 5D power-cleansing
  • Zelf-Meesterschap coachings
  • Coaching in schaduw-kanten omarmen//Depressie doorbreken// Intuitie ontwikkelen: Bij Leda de Zwaan ( Zie kopje healing & coaching)
  • Copyright Enlightening Media © 

Een Engelse tekst en meditatie-films over draken-inwijdingen:


 

Working with the Dragon Energies.

Channelling on the Dragons:

“Dragons are indeed the guardians of the underworld, both that of the Earth realm and that of the realm of human consciousness. When you awaken the sleeping dragon you are initiating a course of action within the mind of humanity, which will change the thinking of everyone on the Earth plane. For this reason, only certain people are ‘qualified’ to work with the dragons as they have built up, over many incarnations, the ability to work with the human mind. Their thinking is focussed and direct and they are capable of deep contemplation, plumbing their own depths and that of humanity. The dragon represents all that is mighty and powerful within the forces of creation. In awakening the dragons you also awaken man’s ability to create heaven on earth. Only in using power with wisdom can true magic be affected.

Behemoth+Green+Guardian+Sagacity+Gonna+_a4e994d97714b97bcdacf3f0b71d905a

The serpents, on the other hand, are those energies which allow for certain frequencies to be brought into play. The Earth serpents ‘maintain’ an energetic balance between sun and Earth. They hold the grid in place. Without their energy there would be no world. They are designed to activate certain areas within the grid that resonate with Divine Power. At these sites abundance is attained and with it, the lessons of Power. The ability to generate abundance, that is free to all, depends on the ability to balance power with desire. If one desires much and is given what they desire yet their power issues are out of balance, that abundance is then used for personal gain and does not benefit the whole. However, when abundance is achieved by one who balances power with desire, that abundance is then used to generate ‘more abundance’ for the common good and the betterment of humanity.

Working with the Serpents needs courage and dedication.

Working with the Dragons requires a sound connection to both Sun/Heaven and the Earth. When you assist in their awakening and maintenance continual creation is assured.

The dragons guard the crystal eggs. These eggs contain the new coded information for the continuance of the planet. Each of your students is aligned to a facet of this creation energy and will, in time, learn how to use it, as you  have.

If there is a crystal at a site, many people ‘layer’ it. Each person works with a facet of its energy to awaken and maintain it. In this way many people are required to work the timelines. Each person begins by moving to their site at the allotted times and works their magic. The energies then unfold and the next person due comes and does theirs. In this way many hues are added and all seeds sown.

black-face-dragon-eyes

The black Dragons:  As it unfurls its great, black wings, and rises into the night it’s egg is uncovered and, as dawn breaks, the dragon returns. But the egg is changed, it is alive with passion and with power. Alive with the knowing that all good things will emerge from within its crystal shell. New life will burst, birthing a new solar consciousness, bathing the earth with life and joy, bathing each person with love and wisdom.

Only the strongest, most resilient, can work with the black dragons. They are the dark, the mysterious, full of illusion and delusion. If you have not learned how to balance your thinking, how to question what you see, then you are not ready. Only those with the strongest, clearest minds and can see ‘multiple realities’ for what they are i.e. layers of symbolic meaning, designed to protect the very nature of the work, can work within these realms. These are the realms of humanity’s deepest recesses, their darkness, their passions and desires for riches, power and dominion. Only those who can keep their heart light steady, focussed on what is real, can join the ranks of the great Dragon healers. Healers of the dark side, the shadow side of human consciousness.

We dwell there and from there we see that all that surrounds us is covered in a layer of fear, fear of knowledge, fear of love, fear of true knowing. For in knowledge lies wisdom and in knowledge lies the possibility of love, and humanity has become afraid of these things, because they fear, that in having them they will lose what they think they need.

You know this not to be so, so are in a position to remove this layer. This energy is rooted in many places. Travel to these places now and sever their connections so that the entire layer is no longer able to feed itself on the fears generated by human emotion and thinking. It is a double edged-sword, each feeds and maintains the other.

dragon-flying-away-animal

So now, as the dark dragons take flight, fill your minds with hope and thoughts of freedom as we lead you to the secret lairs of the Dark Dragons. There you will uproot the fears that have penetrated to the very heart of your world and you will proceed to plant the flames of Divinity, so that thoughts of love and succour fill the hearts of mankind.”

Water Dragon.

Water Dragon.

There are two celestial dragons which travel through space and through the Earth, keeping it anchored. The blue dragon energy is female and moves through space. It circles the earth many times before finding an ‘entrance point’. When it finds it, usually associated with water, it enters it and becomes the rivers and oceans. This includes underground rivers and water channels.

The gold dragon seems to be connected to the sun and is male. “The meeting place between two points is where the greatest potential for distortion lies. When a site is powerful any distortions appear greater and the effect of these distortions are magnified. In order to heal the distortion, reconnective energies are needed. The energies of blue and gold keep the balance of flow and magnitude/magnification flowing at the right frequency. If either of these lines of force are not moving at the correct speed then the distortions occur. Trying to rectify the imbalance becomes an emotional challenge as these lines show up and magnify any corresponding imbalances in the energy field.”

 

Here are some movie presents!!- by Leda

 

Copyright Enlightening Media/Crystal Webshop