Laatste ontwikkelingen van de nieuwe energie op aarde: chaos buiten ons

Spread the love

LAAT CHAOS JE NIET ONTMOEDIGEN!

Lieve, dappere ziel,
stel je er maar op in dat het voorlopig onrustig zal blijven om je heen! Er is een langdurige aanloop nodig om alle aardebewoners voor te bereiden op de Grote Omwenteling. Omdat de aarde de planeet is waar de meeste dualiteit ervaren kan worden (via de polaire krachtenwerking kunnen we tot grote bewustwording komen), zal iedere gevoelige ziel de processen die zich in de dualiteit afspelen ook al heel intens ervaren.

Dit kan innerlijk voor veel verwarring zorgen, omdat het lijkt alsof jij zelf de veroorzaker van de chaos bent. Maar in de meeste gevallen pak jij de frequenties van de chaos buiten jezelf op. Als drager van veel hogere frequenties help je mee om te transformeren wat er in de collectieve velden gebeurt. Het kan zijn dat jij al zo open bent, dat je iedere verstoring van waar dan ook ter wereld opmerkt. Die disbalans veroorzaakt innerlijk onrust in jouw systeem. Het is jouw eerste natuur geworden om die disbalans te willen herstellen. Je ervaart dat er chaos in jou zit en dus ga je je ermee identificeren, alsof het van jou is…

Het lijkt iedere keer weer op een terugval; je zet een stap vooruit, voelt je heerlijk en meer met licht en liefde gevuld. Maar zelfs nog op dezelfde dag, of in de nacht die daarop volgt, kan je energie totaal veranderen en raak je gevoelsmatig de verbinding met Jezelf kwijt. Ik maak zelf meermaals per week mee (sinds Oktober 2023) dat ik maar een paar uur kan slapen, ‘s ochtends doodop wakker word, met een gevoel alsof ik de hele nacht heb moeten vechten… Maar waartegen? Als je dat niet in je eigen ontwakingsprocessen kunt plaatsen, of als je niet het idee hebt dat jouw hogere Zelf vrijwillig ergens hulp verleend heeft, dan weet je dat wat je ervaart niet van jou is!

Laat je dus niet ontmoedigen door alle dagen en nachten waarop je ineens alles kwijt lijkt te zijn van wat je door je jarenlange innerlijke werk verworven hebt. Weet dat er in de collectieve velden, waarin een lager bewustzijn is dan dat wat jij draagt, een gigantisch krachtenspel gaande is om zoveel mogelijk mensen wakker te krijgen. Omdat jij al zo open en transparant bent is er maar een kleine impuls nodig voor een grote innerlijke verschuiving. Maar voor een groot deel van de mensheid die nog vol in de dualiteit leeft, zich volledig met de materie identificeert en zich niet bewust is van een goddelijke essentie in zichzelf (of zich er van afkeert) zijn er eye-openende spektakels nodig die hun gewapende buitenkant kunnen openbreken.

Misschien ken je het lied van Leonard Cohen: “There is a crack in everything, that’s how the Light gets in”. Dat is nu zó toepasselijk! Miljoenen harde noten worden gekraakt, er zal veel veel ouds ontmanteld worden en afsterven voordat het hoogfrequente Licht kan binnenkomen. Jouw gevoelige systeem is regelmatig getuige van veel van deze afbraakprocessen!

Daarom: leg geen enkele druk op jezelf in de zin van dat jij ergens doorheen moet breken. Neem genoeg rust en blijf niet te lang in zware velden als het niet echt nodig is. De natuur zal altijd de harmonie van het goddelijke laten voelen, maar ook daar: beter niet in een drukke file van wandelaars gaan lopen, want al wandelend en pratend laten mensen veel spanning los, die jij vervolgens weer kunt oppikken.
Ach, weet je; jij weet zelf het beste wat jou kan verheffen. Gun jezelf dat ook, want je draagt al zoveel bij, alleen al door hier en nu op Aarde te zijn.

Jij bent Goddelijk.