Let’s go 5D: Het is tijd om vanuit de vijfde dimensie te leven- Hoe?

Maar wat bedoel ik daar nu mee? Wat betekent het om naar de vijfde dimensie te “gaan” (waar je in feite allang bent- Tenminste degene die ontwaakt zijn, zichzelf helen, lichtwerkers, starseeders, oude zielen etc) en waarom willen ik en honderdduizenden lichtwerkers met mij, zoveel mogelijk mensen motiveren die stap te zetten?👉Laten we hiervoor eerst even kijken naar de derde dimensie tijdlijn (3D).Wat ik in de 3D wereld zie gebeuren is dat de corona uitbraak (die ik zeker zie) misbruikt wordt voor totale controle van de mens door een kleine elite. ☠De pandemie zou zonder het inspelen op de angst voor lijden en angst voor de dood van de meeste mensen in 3D niet anders zijn dan andere heftige virussen. 👉Wat betekent dan die vijfde dimensie?In feite is het heel simpel. De vijfde dimensie is de eerste spirituele dimensie. Spiritualiteit gaat over eenheid, liefde en vrijheid. Het globalistische beleid gaat daar recht tegen in met afscheiding en isolatie, angst en controlemaatregelen. Duidelijker dan dat wordt het niet.Alle maatregelen die isolatie, afgescheidenheid, angst, lijden en onmacht in zich hebben zijn per definitie maatregelen van het duister.Voor mij is het essentieel dat mensen kennis nemen van de ontwikkelingen in 3D en 4D.👉 Maar zich er niet in verliezen. Strijd, onmacht en angst voeden alleen maar het duister achter dat de onderdrukking zit.

Dit duister is 4e dimensie bewustzijn (Archonten/ Reptillianen. Het kan zich niet handhaven in de 5e dimensie. Mede daarom motiveren we zoveel mogelijk mensen in liefde, (com)passie en wijsheid te leven. De vijfde dimensie te betreden. 👳‍♀️Dit betekent niet dat je niet de straat op kunt gaan. Maar doe het wel in bewustzijn, geweldloosheid en liefde. Doe het op de Gandhi manier. (Zoals steeds meer mensen al doen).👳‍♀️🕊Let’s go 5D!🕊In de vijfde dimensie zijn we onbereikbaar zijn voor het duister in de derde en vierde dimensies. Het kan er eenvoudigweg niet bij… Maar 5D gaan is niet persé makkelijk…5D leven zit hem namelijk in het innerlijk werk doen. Loskomen van de 3e en de 4e dimensie kan alleen binnenin jezelf. Dat betekent enerzijds in het verhogen van de trilling, maar ook in het transformeren van het innerlijk duister in een ieder. Zo binnen, zo buiten. Wij creëren deze wereldmatrix uiteindelijk zelf.🌍De wereld waar we in leven is een illusie, een hologram, een matrix. Deze wordt gecreëerd door het bewustzijn van de mens. Wat wij geloven, voelen en ervaren, onze DNA programmeringen en ons karma creëren de “werkelijkheid” waarin we leven.🌎Het zijn de filters waarmee de wereld buiten onszelf gestalte krijgt.We kunnen onze filters veranderen door innerlijk werk te doen; door onze overtuigingen te transformeren, ons DNA te herprogrammeren en onze karmische wonden te helen, 🌏

hj

Transformeren we de wereld waar we in leven van binnenuit.Stel je eens voor dat het overgrote deel van de mensheid dit zou doen? Dat we allemaal ons innerlijk werk naar 5D zouden oppakken?Mensen die hun innerlijk werk hebben gedaan zijn niet meer bang voor lijden, of voor de dood, omdat ze de illusie doorzien. De 3D angstmaatregelen hebben geen enkel effect meer op ze.⚡Spiritueel ontwikkelde mensen met een bewustzijn van voorbij 5D zijn niet beter of minder dan de mensen in 3D en andersom. Net als dat een vlinder niet beter is dan een rups. Het gaat enkel over bewustzijnsstadia.⚡Dus…🕊Let’s go 5D!🕊Wat betekent 5D gaan voor de samenleving waarin we leven? We gaan in 5D (en de dimensies daar voorbij) naar een samenleving gebaseerd op eenheid, liefde en harmonie.

sd

👫Mensen leven weer samen leven in kleine communities en gemeenschappen. 🌏We herstellen de verbinding met Moeder Aarde en de de natuur.💫En verbinden ons bewust, als multidimensionale goddelijke wezens, met de Bron in onszelf. Dit is niet de toekomst, maar het heden.Talloze mensen, zoals in onze community Terra Nova in Zuid Frankrijk, leven al op deze 5D wijze. 5D is altijd al in ieder mens en het is sinds 2012 beschikbaar voor iedereen die het wil zien.5D leven is een keuze.De weg ernaartoe ligt zogezegd binnenin jezelf.Je spirituele ontwikkeling. Meditaties, transformatie, initiaties en activaties leiden je naar de Nieuwe Aarde, de Terra Nova, het Christusbewustzijn, de vijfde dimensie.🕊Let’s go 5D!🕊In liefde en licht.

Robert bridgeman, gastschrijver voor Enlightening Media.

Zowel Robert als Leda de Zwaan geven sessies en coaching om mensen te helpen die naar vijf D willen gaan, of het willen leren vanuit Vijf D te gaan werken en leven. Robert vanuit TerraNova in Frankrijk, Leda wereldwijd per telefonische sessies.

Met beide kun je contact opnemen via de site.