Onze voeding bepaalt onze gesteldheid: weet wat je eet!

Spread the love

Het begint al met de magnetron. Wist je dat de straling van de magnetron alle goede voedingsstoffen, wat uberhaubt nog aanwezig was, vernietigd? De straling laat de moleculaire samenstelling van het voedsel namelijk ontploffen!

Vervolgens eten veel mensen zonder bewust te kijken, proeven en te kauwen, hun maaltijd binnen vijf minuten weg te slikken door de keel. Nauwelijks verteerd door de slijmvliezen, in de maag komt het aan in grote zwaar verteerbare brokken. Het gaat erom dat je met aandacht en al genietend, je eten bewust fijn kauwt in de mond.

Zoals je lichaam zich beweegt, voelt en uit, zo is het gesteld met je ziel. Je kan onmogelijk de hele dag mediteren en spiritueel doen en dan verwachten dat je je goed gaat voelen. Het begint juist met je lichaam. Biologisch eten, zo min mogelijk koffie en alcohol, drugs en medische chemicaliën (slaapmiddelen, antidepressiva, antibiotica) Zo min mogelijk smaakversterkers, kankerverwekkende zoetstoffen, E-nummers in je eten. Kijk goed op elke verpakking wat je koopt in de supermarkt. Kijk wat je al die tijd binnenkreeg aan middelen. Alle sausjes, en soepen die worden aangelengd met water die uit poeders bestaan, vruchtensappen bevatten vaak suikers en onnatuurlijke middelen. Jouw lichaam krijgt dit elke dag al jaren binnen en is vanbinnen helemaal vergiftigd. Binnen enkele jaren kun je ernstig ziek worden!

Schrap alle middelen met sorbitol en xylitol, e-nummers en bespoten pesticiden. Stop met ALLE light varianten, van cola tot aan boter. Wil je echt genetisch gemanipuleerd voedsel eten, omdat je dan slanker word? Bewezen is dat je niet slanker word van zoetstoffen, maar je krijgt er juist honger van (logisch je eet troep) Gewoon minder eten, je weet donders goed dat je teveel eet. Dus eet normaal eten, maar dan minder! En natuurlijk moet je elke dag minstens een uur bewegen, buiten wandelen en sporten.

De bespoten dure groente van zelfs Albert Heijn word gekweekt op steenwol en piepschuim in enorme landerijen in Spanje bijvoorbeeld. De groente word continu bespoten, en is vanbinnen en buiten doordrenkt met chemicaliën!

Echt, zo binnen, zo buiten. Als je energetisch lichaam zo verzwakt word, door wat jij dagelijks eet en drinkt, ben je vatbaar voor lage trillingen. Entiteiten kunnen gebruik van je maken, je trekt andere lagere zielen aan in het dagelijks leven (mensen die niet goed voor je zijn) Je wordt zwakker van geest. Gaat verkeerde beslissingen maken.

Je gaat met jezelf om als een vuilnisvat. In een vuilnisvat gooi je troep, wat mag wegrotten. En die frikandel of alle andere troep die jij erin stopt, rot letterlijk weg in je organen.

De dierlijke producten zijn zo volgespoten met groeihormonen, dat wij daardoor in Nederland de langste mens ter wereld zijn geworden. Dat komt niet door onze welvaart, maar door de hormonen.

Wat je daarnaast kan doen, is voordat je gaat eten, je eten zegenen met goede gedachten (volgens de Emoto theorie)

Als je eenmaal meester bent over je gedachten en over je eigen energie, dan kun je je eten zegenen en veranderen van structuur. Dan neutraliseer je het en zorg je zelf voor de benodigde voedinstoffen. Waardoor het weer heilzaam word in plaats van schadelijk.

Maar zolang je dit nog niet kan omdat je een vergiftigd lichaam hebt, zul je het van buitenaf goed moeten voeden.

Stop met alles wat niet op een natuurlijke manier groeit. Stop met vlees uit de bio-industrie. De kip smaakt naar water in Nederland! Zit absoluut geen voedingswaarde meer in. Bovendien heeft het de energie van een doodongelukkig dier gehad.

Beter een paar euro meer uitgeven aan de natuurwinkel, maar je red daarmee wel je eigen leven in Nederland.

Stop met chemicaliën te smeren op je lichaam. De parfums, douchecrème, shampoo, srubs, bodymilk en lippenstift tot aan de kankerverwekkende peroxide in je haar.

De winkels als Lush, Yves Rocher en de Body Shop en sommige producten van Rituals en de natuurwinkel (dr. Hauska) heeft genoeg alternatieven.

Je kan je voedsel goed bakken in bijvoorbeeld palmolie. Dat kan je ook nog op haar en huid smeren en is goedkoop.

Je intuitie word pas weer geactiveerd als je lichtlichaam zich kan helen doordat je lichaam word geheeld. Je krijgt weer visioenen, dromen en de chakra’s kunnen weer op hun oorspronkelijke vibratie trillen.  

Wist je dat ons lichaam voor 63% uit waterstofatomen bestaat, waarvan 1 atoomkern en 1 neutron?

Dat is dezelfde samenstelling als de aarde. We trillen dus hetzelfde als de aarde, daarom hebben astronomische processen die invloed hebben op de aarde ook invloed op ons lichaam.

Kortom: zo gaan we naar de juiste trilling:

–         Stop zoveel mogelijk met vlees eten. Alleen af en toe biologisch vlees

–         Haal zoveel mogelijk groente en fruit bij een organische boer in de buurt ( en die zijn er!) of bij de natuurwinkel.

–         Stop met alle voedsel met E-nummers, light-producten, smaakversterkers en dierlijke vetten.

–         Drink puur groente- en fruitsap (zoals cranberry, pomegranate e.d.)

–         Mediteer

–         Maak wandelingen in de natuur, om je te verbinden met de aarde

–         Sport regelmatig

–         Ga regelmatig naar de sauna

–         Doe regelmatig een kleipoeder detox ( De tuinen e.d.)

–         Neem aanvullende voedingssupplementen

–         Gebruik zo min mogelijk de magnetron

–         Gebruik zo min mogelijk je mobiel, en geen draadloos internet in huis nemen!

–         Gebruik milieuvriendelijke verzorgingsproducten

–         Kijk of je in je tuin je eigen groente, kruiden en fruit kan telen.

–          Koop tandpasta ZONDER fluor / fluoride

–          Drink gezuiverd water (fles uit supermarkt, zuiveringskan, of kan met bergkristal/rozenkwarts/amythist)

 –         Probeer (indien mogelijk) zo min mogelijk pharmaceutisch geproduceerde medicijnen te gebruiken (deze verergeren je situatie, maken je verslaafd en zullen NOOIT tot de oorzaak aanpakken, enkel de symptomen bestrijden)

hier nog wat artikelen:

www.meatthetruth.com

Interesse in een eigen moestuintje?

http://www.boerenbond-welkoop.nl/advies/plant-en-zorg/smullen-uit-eigen-tuin/vierkante-meter-tuin

http://www.truthistreason.net/how-to-reverse-effects-of-high-fructose-corn-syrup-mercury-heavy-metals
http://vigilantcitizen.com/?p=5805
http://vigilantcitizen.com/?p=5640

http://vigilantcitizen.com/?p=5460

http://vigilantcitizen.com/?p=5135

Leave a comment