Spiritueel stoppen met roken

Met twintig jaar ervaring wil ik graag en nieuwe sessie aanbieden: Spiritueel stoppen met roken.

Ik geloof en uit praktijkervaring gemerkt, dat ik mensen kan laten stoppen met roken als de oorzaak spiritueel is. Ik heb mensen geholpen die twee pakjes per dag rookten en de reden ervan niet wisten tot we dat in een sessie gingen uitzoeken.

De oude indianen rookten al, om zo bij een ceremonie contact te maken met de voorouders. Dit was alleen bij ceremonies, tabak word veel gebruikt door mediums die veel werken met entiteiten.

Spirituele oorzaken dat je bent gaan roken:

  • Je draagt karma of familie karma, je voelt altijd stress en een druk op je, en je wilt die stress dempen, je voelt veel narigheid aan maar weet niet waar het vandaan komt, je hebt jezelf aangeleerd daardoor te roken.
  • Je draagt karma, en het is veel en zwaar. Je kan je vinger er niet op leggen, maar je moet doorroken en stop-pogingen eindigen op niks uit. Karma en familie karma word tijdens de sessie verwijderd, je heelt hiermee ook de hele familie.
  • In de familie, in het dna word veel gerookt, misschien ouders en grootouders, en door je dna streng die beinvloed is met roken, ben jij ook gaan roken. Dit kunnen we veranderen.
  • Roken doe je als er entiteiten om je heen zijn, je voelt energieën aan, maar weet niet wat het is, maar in je huis of om je heen voelt het niet prettig. De entiteiten worden in de sessie verwijderd.
  • Ben je een stress roker? Dan leren we je oefeningen die te reduceren, desnoods een andere levensstijl.
  • In een vorig leven heb je veel gerookt ,en die blokkade zullen we dus moeten oplossen.

Verder geven we tips waar je echt mee voort kan, zoals visualisaties en meditaties en het omgaan met de sigaret als het weer roept, of de nicotine roept, daar zijn  oefeningen voor.

 

Wil jij spiritueel stoppen, en in het echte leven daar profijt van hebben? De sessies worden met succes al twintig jaar gehouden.

 

Je kan contact opnemen door te klikken op ‘contact’, en het formulier in te vullen. Sessies duren 1,5 uur.