Stoppen met familie-karma en zondebok zijn. Word (weer) je stralende zelf!

Heel veel families, hebben 1 zondebok. Vooral als de familie bestaat uit oudere zielen, die dus vele levens hebben geleefd, is de kans groot dat jij de drager bent van familie-karma. Dat houd in dat jij ook alle lasten draagt van de ouders en voorouders. Ook de verslavingen, ook het karma. In mijn coaching ga ik dieper in op deze banden en het verbreken daarvan, en het teruggeven van alle ‘shit’ aan je vader, moeder, en de voorouders. Bovendien ben je naast drager, dan ook nog eens het mikpunt van hun eigen frustratie, slachtoffer-rollen, jaloezie. En waarschijnlijk ben jij degene die zich spiritueel ver wilt ontwikkelen, maar ook de meest getalenteerde bent, of de knapste. Kortom: Je blinkt uit…

Vaak blijven zij hangen in ‘ oude conditioneringen, oude projecties en oude omgangsvormen’. Daar waar jij transformeert, ontwikkeld, en veranderd. Waarschijnlijk is het ook nog eens zo dat je heel succesvol bent in alles wat je doet, en dat er stelselmatig de volgende dingen word gedaan: – Projectie slachtofferrol, projectie lage eigenwaarde, projectie ‘ Het gaat al heel lang toch niet goed met je’, (en ze weten niks van je leven) terwijl je GEEN idee hebt waar dit over gaat. Er word je aangepraat dat je niet klaar bent voor een relatie, of ‘ welke man zou het uithouden met je’, of dat je labiel/ziek bent, wat het ook is, er word je een totaal verwrongen plaatje voorgehouden van iets dat ZIJ in zichzelf dragen. Dit heeft niks met jou/jullie te maken , lieve mensen… Dit is HUN staat IN zichzelf, en waar denk ik vele van jullie hulp zoeken in therapie, praten met de familie, en maar blijven aanklooien en vechten, is het NU klaar.

Klaar om te vliegen, en die getalenteerde man/vrouw te zijn waarin je vrienden geloven en de rest van de wereld, en die je ook ALTIJD al bent geweest (love). STOP met destructieve gesprekken. STOP met het aanhoren van onzin, STOP met het aanhoren van energetisch vermoeiende dingen. Begin de realiteit weer te zien, en je te richten op dat alles waar jij nu staat, en probeer volledig onafhankelijk in energie te staan.  Waar jij energetisch last van hebt, en wat er totaal op jou word geprojecteerd. Jij zal niet succesvol mogen zijn, je word weer naar beneden gehaald door de opmerkingen en denkbeelden. Maar NU, lieve allemaal, is het de tijd dat het je niets meer gaat doen! Zie het als jaloezie, als een vorm van onmacht van eigenwaarde en liefde! Jij weet wel beter, jij weet wie JEZELF bent. JIJ blijft in de oude conditioneringen hangen omdat zij daarin blijven hangen. Dat verdient iemand niet die zoveel talent en liefde in zich heeft als jij! Straal! En jij verdiend de beste partner die er is, de leukste baan, het tofste huis wat je kan vinden, je verdiend eigenwaarde en zelf-respect en jij kan ALLES wat je wilt bereiken!!! Cut the cords…. You are beyond limits!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onthou goed:

 

  • Je hebt gedaan wat je kon. Je hebt zelf gezocht, proberen te helen, hen proberen te helen. NU is het tijd voor jouw leven!! Jij veranderd niemand, ga weg, en alleen zij kunnen zichzelf veranderen. Stop je energie in alle talenten en vrienden die je al hebt. In liefdevolle relaties, in je partner. Waar verspil je je energie en tijd aan? Lieverds, Now is the time to be on your OWN.
  • Het LIJKT dat je afhankelijk bent van hen, in wat voor opzicht dan ook. Dat ben je niet, je word afhankelijk GEMAAKT
  • Oude patronen, oude robots, oude conditioneringen: Het  is dus tijd om je vleugels uit te slaan
  • Je houd niet minder van ze, als je zegt dat het tijd is voor jou om te zijn wie JIJ werkelijk bent, niet degene die ZIJ willen zien (vanuit hun eigen pijn en slachtofferschap)
  • Het is tijd om alle karmische shit over te dragen aan de voor-ouders en je ouders. Jij draagt niemands lasten meer!
  • Weet dat in hun enorm veel pijn, laag zelfbeeld en eigenwaarde en slachtofferschap zit…. Dat is de projectie op jou. Weet dat hoe verbaasder je bent om hun onderlinge omgang en beeld van liefde &respect, is wat ze voor zichzelf voelen. De pijn die zij in zich hebben, of de onbewustheid, liefdeloosheid, slacht-offerschap is nu Hun ‘pakkie an’.
  • Jouw uitdaging is om totaal zelfstandig te kunnen functioneren, wonen, leven. Een toetsing van ‘ Voor je-zelf kiezen’.  Als er dingen nu niet stromen en jij her-kent je in dit verhaal: Cut the cords. It is now a test!
  • Je vrienden en je werkgever, je buren, de mensen die jou dagelijks zien weten ECHT wie jij bent
  • Ga NU al je talenten, krachten inzetten voor liefde voor jouzelf,en de mensen die jou echt ZIEN zoals jij bent.
  • Word onafhankelijk in alles!

Shine!

Je kan het, je bent het waard, cut the cords.

Schrijf: Als het echt mis is, of als er iets is,  (ziekte, verdriet, acute geld-problemen) zeg ze dan dat je er ‘ dan bent’, maar verder elkaar loslaten en helemaal het leven laten leven. Dat jullie totaal anders over dingen denken, het zien, liefde ervaren, het leven ervaren en dat jij een heel ander iemand bent dan zij (projecteren). Dat alles okee is, maar jij VERDER gaat met jouw weg. (omhoog, niet naar beneden). JIJ bent NU al energiek, de moeite waard, talentvol, beroemd, wat je ook bent of wilt zijn! Ga daarvoor! Word emotioneel, financieel, geestelijk en lichamelijk totaal onafhankelijk. Moet je daarvoor verhuizen? Of heb je daarvoor een vriend nodig (wellicht om dit te kunnen nemen, deze stap) Een nieuwe woonplek? Een nieuwe baan? Onderneem elke actie nodig om totaal los te komen!! Doe dit voor je-zelf! Ga rationeel te werk en wees eerlijk naar jezelf. Als jij dit pas kunt als je een lieve relatie hebt, die veiligheid bied: Ga op zoek naar een partner (misschien heb je het gevoel van ‘ samenwonen’ nodig. Misschien moet je een vliegtuig pakken en in het buitenland gaan wonen. Misschien moet je helemaal de banden verbreken. Misschien wil je het liefste met vrienden in een ander deel van Nederland zijn. Doe en onderneem alle actie die nodig is, zodat jij WEG bent van deze neerwaartse spiraal waar NIEMAND iets aan heeft. Ook jouw familie niet, want JIJ houd hun projectie in stand.

Hou van ze, stuur licht & liefde, en ook zij zullen bevrijd worden op het moment dat ze zelf willen. Dat is niet jouw verantwoordelijkheid. Zeg dat je tijd neemt voor jouzelf, en dat jij helemaal jezelf wilt kunnen zijn, en dat er in de toekomst altijd weer mogelijkheden zijn op te bouwen als HUN bereid zijn aan hun slachtofferschap, zonde-bok, eigenwaarde en omgangsvormen TOE zijn, waar jij voor staat. In liefde. Neem jaren de tijd, neem ‘ jouw’  tijd om nu op je eigen level te staan, waar je steeds staat. En altijd hebt gestaan.

 

Door: Leda, familie-karma expert, healer en coach

 

Boek nu je afspraak voor een sessie om ervan af te komen, en je-zelf weer te worden.

 

Zie ‘contact’ voor het aanmeldingsformulier.

 

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

 

Copyright @ Enlighteningmedia

 

 

 

Copyright bij Enlightening Media.  Ik hoop dat redacteuren en journalisten bij magazines die  teksten knippen en plakken en onder hun eigen naam het vervolgens verkopen aan magazines, nu eens eindelijk zelf gaan cre-eren. 😉