Werken met energie: Healing light frequencies!

Spread the love

Ik was de gelukkige dat ik een tijd de spray ‘ Radiation care’  mocht gebruiken van het bedrijf ‘ Healing Arts’. Ik ondervond veel last van straling van mobiele telefoons, DECT en wifi. De spray zou je eigen energieveld verhogen, en daarmee zou je minder last hebben van de straling (let dus op: Het haalt straling niet weg!)

Aangezien mijn helderwetendheid en hoge sensititviteit, kan ik producten meteen testten op wat ze voor mij kunnen doen, en of het dus klopt wat het bedrijf beloofd. Ik sprayde het op mijn tong (directe opname in mijn lichaam) op mijn hartchakra, waar ik de straling voelde binnenkomen. Op mijn zonnevlecht, waar het ook binnenkwam en om mijn hoofd heen.  Ik voelde direct een ‘ verlichting’  van de druk op mijn hoofd. En een wat kalmer gevoel vanbinnen. Ik gebruikte het overigens ook als ik in een situatie was, waar ik dacht dat ik meer mijn energie/vibratie moest versterken. Ik heb dit dagelijks drie maal gedaan.

Vanuit mijn wetenschap is alles energie. Ook jouw lichaam, aura, gedachten en alles om jou heen. Hoe hoger de energie vanuit jouw basis, hoe minder jou kan deren. En vanuit de nieuwe energie kan ik je vertellen: Alles is nu anders en werkt anders! Oude methodes werken niet meer, mensen die healen op de oude manier werkt niet meer, en veel voeding van de oude tijd werkt ook niet meer goed met het lichaam. het antwoord in de nieuwe energie is: Licht! Energie! Dus alles met een hoge trilling werkt!

Ik denk dat door vooral werkt bij mensen die gevoelig zijn voor energie, die zullen het resultaat meteen opmerken.  Het zal ook zeker werken voor alle mensen, immers, wij zijn allen energie.

Ze hebben vele soorten sprays in het assortiment, en het is de moeite waard dit te onderzoeken. Onderstaand hun werkwijze en filosofie en de website waar ze te bereiken zijn- Leda

( Bij eventueel contact zou ik het leuk vinden als U zegt dat U via de site/mij terecht bent gekomen!)

Voor en na het sprayen van radation care:

 

 

 

 

Spray

 

 

 

 

 

 

Aura voor de spray

 

 

 

 

 

 

Aura na de spray

 

 

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies, de Healing Arts sprays en de Healing Arts Therapie op de markt worden gebracht. Healing Arts bestaat uit twee delen: Healing Arts Verkoop voor verkoop van de producten en een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequencies genereren te leren werken.

Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtfrequenties en de sprays en geeft opleiding, lezingen en workshops. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.
Geert Weijtens runt Healing Arts Verkoop, de distributie van de lichtremedies in binnen-en buitenland. De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.
Nancy Jacobs runt communicatie, contacten en promotie.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2012 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en aanverwante producten zijn ontstaan zoals de symbolen van Maud

Visie Healing Arts

Florussen en de remedy carriers.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.
Binnen de Healing Arts Organisatie werkt iedereen op basis van zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en wederzijds respect. De Healing Arts Organisatie heeft geen personeel. Iedereen die een bijdrage levert aan het algemene veld, doet dit in samenwerking met elkaar en op basis van eigen inzicht en talent. De financiële onderbouwing gebeurt op basis van zelfstandigheid en eigen ondernemerschap. Als zodanig sluit de vorm van de organisatie aan bij de inhoud van de lichtremedies: het bouwen van een nieuwe structuur van samenleven waarin respect is voor ieders kunde en talenten op basis van heelheid en gerichtheid op ‘licht en liefde’.

De Healing Arts producten bestaan uit verschillende series of dozen met ieder 12 flesjes en uit 8 sprays.

De dozen Healing Arts zijn bedoeld voor ondersteuning van bewustzijnsgroei en toename van zelfgenezend vermogen. Iedere doos heeft een eigen thema van bewustzijn. De dozen zijn zowel bedoeld voor de therapeutische praktijk als ‘zelfstudie’. De druppels hebben hun werking door ze in te nemen, de flesjes vast te houden en door druppels op het lichaam te druppelen. Belangrijk is om te ervaren en te voelen wat er gebeuert.  De eigen intuitie en het luisteren naar je gevoel zijn de belangrijkste raadgever voor hoe de flesjes te gebruiken. Bij ieder flesje hoort een korte tekst(op de website) en lange tekst (in een apart boekje bij een doos) om het eigen inzicht groter te maken in het bewustzijnsveld van een bepaald flesje of doos. Alle flesjes zijn ook los te bestellen in de webshop.

De Healing Arts sprays hebben een algemene ondersteunende werkng. Zowel voor een persoon, maar ook voor dieren, de tuin of een ruimte. Ze zijn bedoeld voor dagelijks gebruik en zijn makkleijk mee te nemen. De verschillende sprays hebben een eigen werkingsveld en deze wordt per spray beschreven in de webshop.

Tineke Kleine Deters van Healing Arts schrijft:

Werken met de Healing Arts Lichtremedies is elke keer weer bijzonder. Veel mensen die in mijn praktijk komen, kunnen na lange tijd op aarde nu werkelijk aarden en in hun lichaam komen en herinneren zich hun essentie van Licht en Liefde.

Voor me Zelf heb ik met de remedies af en toe met buitenaardse invloeden gewerkt. Essentie is telkens weer het bewustzijn van Licht, de Liefde waar het om gaat en die wij en zij (wie dat dan ook maar mogen zijn) zo broodnodig hebben.

De ervaring van afgelopen week had een totaal andere vorm. Hannie, die zich bezig houdt met het energetisch reinigen van ruimten en naar het licht brengen van zielen, vroeg of ik haar wilde vergezellen. Dit naar aanleiding van het verzoek van vrienden die al geruime tijd ´belaagd´ werden door ´iets´ wat niet in huis hoorde.

Ik nam voor mezelf het besluit om mij te focussen op mijn hart, dus een liefdesenergie neer te zetten. Ik voelde me niet geroepen iets te ´doen´, wel om er bij te zijn.

De avond daarvoor in meditatie riep er steeds iemand ´ga niet´. Ik vroeg me af waar het vandaan kwam. Ben ik het zelf, is het mijn eigen twijfel of misschien onbewuste angst voor iets onbekends? Ik richtte me mijn gids en tot de lichtwereld en vroeg om een duidelijke boodschap tussen nu en het moment dat ik van huis zou vertrekken, als het niet de bedoeling was dat ik daar naar toe zou gaan.

De boodschap kwam niet. Hannie had al wat vooronderzoek gedaan en vertelde me dat het ging om een vroedvrouw die op die plek vermoord zou zijn door de bevolking.

´s Avonds in bed was ik klaarwakker en werd als het ware geroepen, opnieuw door stemmen ´ik wil niet dat je gaat…ga niet´. Er waren drie kinderen die niet wilden dat deze vrouw naar het Licht zou gaan, ze wilden haar niet missen. Aangezien ikzelf nogal twijfelde aan mijn waarneming, verscheen mijn vriendin ook nog even ten tonele en ik hoorde duidelijk haar stem ´ja, hoor, hartstikke goed´. Ik begreep het niet, want ik dacht dat alle kinderen die sterven allemaal in de lichtwereld terecht komen en niet blijven ´hangen´ in een grijs gebied.

Ik was de hele dag daarna dankzij de hartmeditatie van Drunvalo Melchizedek en mijn dansochtend vol Licht.

De doos Living Thirteen, Living Arc en Pathara Ma-1 gingen mee. De flesjes van de LT zette ik verspreid in de kamer neer om een energetisch lichtveld te creëren. De andere dozen lagen open op tafel, voor het geval dat dit nodig zou zijn.

Hannie begon door de kamer te lopen en te voelen met de wichelroede. Fa (de vroedvrouw) was bij het flesje nr 5 van de LT gaan staan. Hannie ging verder op zoek en kwam uit bij een hoek van de kamer waar het volgens de bewoners absoluut akelig voelde.

De twee flesjes die ik daar had neergezet pakte ze op en gaf ze aan mij. ´Fa wil deze flesjes hebben´, zei ze.

Inmiddels had ik mij afgestemd en voelde dat deze vrouw de nr 5 nodig had om zich nu te durven uitspreken. Met de beide andere flesjes in mijn hand ging ik naar de plek waar Fa stond. Op dat moment werden beide flesjes gloeiend heet in mijn handen. Ik voelde de enorme liefde van deze vrouw voor de mensheid, voor het leven. Ze voelde zich zo ontzettend schuldig om iets wat er gebeurd was en zat vol zelfveroordeling.

Ik kon haar laten zien en zeggen dat ze zo ontzettend veel liefde had gegeven en dat ze zich daarop voelde afgerekend door de wraak van bevolking. Dat wij allemaal, die in deze kamer waren, wisten hoe dit voelt. Ik vertel haar dat ze Licht en Liefde is, dat ´men´ toentertijd niet beter wist en haar de schuld gaf van iets waar zij niets aan kan doen. Soms gaan de dingen anders, we hebben niet alles in de hand. Zie het Licht in je Zelf en hou van je zelf, ook dat deel van je dat zich schuldig voelt. Jij bent Liefde en je bent Licht. Dit hoef je niet hier bij deze bewoners te halen, zie het licht in je zelf. We brengen jou dit bewustzijn nu, in een andere tijd. Zie je de handen, handen vol Licht die zich naar je uitstrekken? Ik zag werkelijk Lichthanden boven haar zich uitnodigend naar haar uitstrekken. Maar er was iets dat haar weerhield.

De kinderen wilde ze niet in de steek laten. Daarop ging ik met de rainbowspray naar de hoek waar de drie kinderen waren. Ik sprayde 1 keer en vertelde hun dat ze nu samen met de vrouw naar een plek mochten waar het fijn en goed is en waar ontzettend veel van hen gehouden wordt. Ze wilden allemaal een spray, dus ik sprayde nog tweemaal. Daar moest ik wel even om lachen. Ik voelde een speelsheid en blijheid van de kinderen. Ze hadden verder weinig aansporing nodig. Hand in hand zag ik alle vier worden opgenomen in het licht.

Hannie had om of boven mijn hoofd een soort halo gezien, helder wit. Ik ben nog een beetje onder de indruk van deze ervaring. De kracht van liefde en ons hart is zo enorm!
De mogelijkheden om lichtremedies in te zetten zijn dus heel divers. Er is nog zoveel dat het bewustzijn van Licht nodig heeft….En wat is het prachtig dat we deze remedies tot onze beschikking hebben om deze velden in onszelf te openen. God zij dank!

Meer informatie: http://www.healingarts.nl/nl/sprays/radiation-care/