De vloek en de eed van de hogepriester(es) opheffen en opzeggen

Spread the love

Tijdens een sessie gaan we terug naar de levens als monnik, druide, priester, paus, hogepriester en hogepriesteres. Soms zijn dat wel 30 levens of meer. Ook als heks op de bransdstapel. In de middeleeuwen heeft de kerk veel misdaan met al deze mensen, maar in Egypte gebeurde er ook al veel. Ik moet mensen soms uit tombes halen, uit het verband, of soms zijn ze levend begraven. In de tempel moest je een eed afleggen dat je God dient, en bijvoorbeeld mensen die geld tekorten hebben, komt vaak uit een vorig leven, want in functie voor God mocht je voor je diensten geen geld aannemen. Ook veel sexuele problemen komen hieruit voort, want je mocht geen relaties en sex hebben in die functies. De kerk, haalde je gevoel weg en verlangens, en die gaan we terugvragen. Ook was er veel jaloezie en werd je soms al je helende gaven afgenomen. We gaan die levens langs en halen de gaven weer terug, ik plaats ze terug in je etherich lichaam, sexuele blokkades kunnen ook komen omdat je als jonge maagd werd verkracht door priesters, zelfs al bij de azteken in peru. Of als klein meisje of jongetje al sexueel werd misbruikt, door priesters waardoor je nu angsten hebt voor sex, pijn, blokkades, etc. In de sessies gaan we dit helen en oplossen, we gaan je bevrijden door contracten ook op te zeggen. Het zijn sessies die je voor de rest van je leven helen.

Als expert op het gebied van vorige levens, kwam ikzelf vele malen de hogepriesteres tegen. De hogepriesteres had zijn oorsprong in Atlantis, en werd meegenomen in Egypte. Ik zag vele malen als jong meisje al, mezelf als hogepriesteres. Deze functie werd in de oude tijd zeer serieus genomen, en was eigenlijk de hoogste functie in de samenleving, die je kon bekleden. Als kind werd je door de priesters al ‘ herkend’, als zeer speciaal, en werd je uit je gezin gehaald. Je werd opgevoed in de tempel, waar de priesters je familie werden. Het was geen tijd van spelen, kind zijn, liefde ontvangen en geven als mens of tijd voor jezelf hebben. Er werd van je verwacht dat je je hele energie, gaven, tijd en werk in dienst stelde van ‘ god’. Je missie was je leven en je enige taak. Verliefd worden en houden van iemand mocht niet. Gebeurde dit wel, dan werd er ingegrepen door het hof en de man waarvan je hield, werd energetisch van je afgesloten, en je mocht geen contact meer hebben met hem. Alles was geven, en genezen. Je kreeg zware inwijdingen en beproevingen, en na een hele lange tijd werd je ingewijd als hogepriesteres. Je zat op een troon, met je ankh of met je staf en de hele dag door kwamen er mensen voor jouw genezing. Je leefde enkel binnen de tempel.

Ik heb de afgelopen maanden, samen met vriendinnen, naar deze eed gekeken. En ikzelf en zij zagen, dat we in dit leven onszelf enkel weggeven. Als taak van lichtwerker, nog steeds het idee hebben dat je ‘ je gaven’  weg moet geven en niet voor jezelf mag kiezen, of voor echte liefde. Mannen aantrekken die altijd hulp nodig hebben, of waarvan jij denkt ze te moeten helpen. Je word op werk en in je relatie en vriendschappen altijd ‘ leeggezogen’, en in je werk merk je dat er steeds mensen op je pad krijgt die willen dat je ze gratis helpt, of maar blijven komen met hun problemen. Je bent in een familie geboren, waar het lijkt alsof je het hele familie-karma draagt, en hier bent geboren om deze mensen ‘ bewust te maken’, en ‘ te helpen’. Je trekt situaties aan overal waar je komt, waar het lijkt alsof jij ‘ plaatsen en mensen bewust maakt of moet genezen’.

Waar ben jij? Waar mag de liefde zijn? Waar mag jij spelen, aarden?

Precies, dat was de eed die je ooit hebt afgelegd. De eed om te zweren dat alles gaat voor ‘ je missie’. En in dienst van god of de kosmos te leven. Je kan hier en nu stoppen met jezelf weg te geven. Jouw hart, jouw energie, jouw tijd.

Het is NU de tijd in de nieuwe energie om oude eden die niet meer in dienst zijn van JOUzelf, op te zeggen. Ik mag hierbij aangeven, dat het de tijd is voor jullie lichtwerkers en zowel mannen als vrouwen die ooit hogepriesteres waren (en nu man zijn), alle inwijdingen te behouden. Jouw gaven, kennis en je krachten, blijven van toepassing. Alleen jij mag nu mens zijn. Een mens met een hart, die mag gaan houden van iemand, die verliefd mag worden, die mag spelen, die plezier heeft. En die ook gelijkwaardig word behandeld en niet meer gratis werkt, en in dienst staat enkel van god. Jij staat nu in dienst van jouzelf. Jij mag gelukkig zijn als mens, en jij mag ook het gewone leven ‘ leven’.

Herhaal hierbij wat ik mag doorgeven.

Vernieuwende Eed:

Doe je ogen dicht, en zie jezelf op de troon. Je draagt een mantel en een kroon. Sta op, en ga de drie treden af. Doe de mantel af, en de kroon. Je bent nu een normaal mens, gelijkwaardig aan alle mensen die op de vloer staan. Zet een schitterende diamant in je hart. Jij mag weer stralen en van iemand gaan houden. Jij mag lichamelijk begeerd worden. Zeg: ‘ Ik behoud alle inwijdingen en alle incarnaties die ik heb volbracht en heb gekregen. Dat is een geschenk. Ik zal dit leven ook mijn gaven gebruiken en mijn missie volbrengen. Ik laat mij alleen niet langer uitzuigen en gebruiken, ik wil nu relaties die gelijkwaardig zijn. Die geven en nemen inhouden. Met mensen die werkelijk om mij geven om wie ik als mens ben, en niet om wat ik ze kan bieden. Als ik werk, mag ik gelijkwaardig daarvoor iets terugvragen, om mij in mijn levensonderhoud goed te voorzien.  Ik ben beschermd, en mijn energie blijft bij mijzelf, en als ik daarvoor kies, kan ik mensen genezen als zij daarom vragen. Maar nu kom ik eerst op de allereerste plaats. Ik ben een mens. En ik mag genieten, aarden, lief hebben, plezier hebben en zal hiernaast ook met mijn gaven helpen. Ik zeg hierbij het deel van de eed OP waar ik enkel in dienst sta van God en mezelf moet weggeven, en geen mens mag zijn met alle aardse ervaringen die daarbij horen. Dat was een eed uit een oude samenleving, lang geleden. Ik ben nu een lichtwerker in 2013, in de nieuwe energie. Ik verwelkom mijzelf in mijn lichaam, op aarde en in mijn hart. Op gelijke voet met alle andere mensen. Ik zal mijn missie serieus blijven nemen en volbrengen, en dank voor alle inwijdingen en gaven die ik heb mogen ontvangen, die ik ook zal behouden. Ik zal hierdoor juist sterker worden en in mijn eigen kracht gaan staan.’ ‘

Welkom in de nieuwe energie, lieve lichtwerker.

– Leda de Zwaan

Healer coacht Journalist