Documentaire over lyme

Spread the love
embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

Lyme. Gestoken door een teek. Het kan je hele leven veranderen, vooral in het Westen. De artsen in Nederland zijn niet opgeleid om lyme te herkennen of te behandelen. Je kan jaren horen van je artsen dat je ME. hebt, een burn-out, of totaal afgekeurd worden. Zonder enige reden. Je familie en vrienden snappen de hele verandering niet in je gedrag en je fysieke gesteldheid. Je blijft er goed en gezond uitzien, maar vanbinnen heb je elke dag pijnen, ben je zo moe dat je bijna niet boodschappen kan doen, de telefoon opnemen of een relatie kan onderhouden. Langzaam raak je je hele grip op je lichaam en je sociale wereld, je werk, je huishouden kwijt. Mensen noemen je ‘lui’, overgevoelig, zwak, ze denken dat je verslaafd bent aan allerlei middelen, je word gestuurd naar artsen die je pillen geven waar je nog zieker van word. Niemand kan je helpen, en hoe gezond je ook eet en leeft: Elke keer weer val je terug bij stress of een griepje krijg je alle symptomen weer. Je gaat wellicht spiritueel zoeken, en denkt dat dit veranderingen zijn in de nieuwe energie. Alles grijp je aan, om jezelf te genezen, want alleen JIJ weet dat je niet de oude bent. Jaren ben je verder, van werken aan jezelf en je ‘ revalidatie’, maar niemand weet waarvan. De meeste mensen zeggen dat het ‘ tussen je oren zit’, niemand voelt jouw gevoeligheid voor licht en geluid, informatie, soms moet de tv zelfs dagen uit en kan je alleen maar liggen.
Dat is… lyme.

Hierbij de documentaire. Prohealth in Weert, kun je een lyme-test bij aanvragen, evenals een goede bioresonantie therapeut, of een klassiek homeopaat kan de diagnose stellen. (Helaas de dokter of het ziekenhuis hebben geen goede testen. Iemand met lyme van tien jaar, kan niet uit de testen komen. Pro Health (of een ziekenhuis in een tropisch land), geeft een betere kans op goede uitslagen. Ook heb ik goede ervaringen met een SCIO-apparaat (zie google) Er zijn vele kuren en supplementen en genezingen van Lyme. Momenteel neem ik alles door, en ik hou jullie op de hoogte.

Ik ben momenteel zelf de kuren aan het samenstellen, de middelen, en alles daaromheen. En wil graag in de toekomst ook specifiek lyme-patienten helpen, coachen en begeleiden. Hou me in de gaten dus als jij lyme hebt, of mensen kent die lyme hebben.