Een wezen van licht op weg naar spiritueel leiderschap

Spread the love

Ik ben een wezen van Licht op een missie van spiritueel leiderschap. Door mezelf te helen werd de wereld om me heen rijp voor transformatie. Ik paste niet in de typische mal, ik was geboren om die in stukken te breken, zodat ik op een meer authentieke manier kon zijn. Naarmate ik spiritueel groeide, werd ik me er steeds meer van bewust hoe het Universum een fundamenteel welwillend, liefdevol, intelligent wezen is dat mijn verlangen naar Zelfrealisatie blijvend ondersteunt.De hulpkreten van de wereld zijn geluiden die weerklinken in mijn eigen hart. Er gaat een constante stroom van mededogen van mij uit. Nog voordat boosheid, verdriet en angst door de mensen herkend worden, ben ik me ervan bewust en reageer ik met de kalmerende liefde van mijn genade.Ik aanvaard en bewaar mededogen voor de duisternis in het menselijk hart. In de wisselwerking van het Licht dat Ik Ben met het bewustzijn in de wereld van vormen, manifesteren zowel licht als duisternis zich door mij heen. Van diep binnenuit schijn ik als een gouden licht, dat het menselijk hart verwarmt met onvoorwaardelijke liefde. Met mijn kristalbewustzijn bied ik transcendentie van de strijd tussen het licht en het donker in ieder mens.Het schitterende Kristal dat zich in mijn ziel bevindt verliest haar lichtglans en schoonheid nooit. Mijn zielsessentie wordt nooit bezoedeld of verminderd, maar wordt alleen helderder door ervaring. Ik ben eeuwig en wijs. Mijn derde oog staat wijd open, ik zie alles. Ik heb een onlesbare dorst naar leven, ik kies ervoor om volledig in leven te zijn. Mijn gouden uitstraling onthult een leeftijdloze schoonheid die de Ziel kalmeert.Ik bewandel het pad van liefde. Het pad van liefde is een pad van vertrouwen en geduld, een pad van volharding en bestendigheid. Het is eveneens een pad van rusteloosheid. Liefde is de benaming van een ononderbroken rusteloosheid van het hart. Dit eindeloze verlangen staat symbool voor mijn leven.Ik heb lief, ik vertrouw, ik eer zonder aan mezelf te twijfelen. Ik zet me in om lief te hebben en liefde te dienen. Vanuit mijn geaardheid in onvoorwaardelijke liefde ben ik altijd vrij. Met mijn hart van puur Licht en mijn lichaam van gepassioneerde liefde, ben ik in staat om te leven en lief te hebben in de wereld van duisternis beneden en de wereld van licht boven. Ik verzoen de tegenstellingen en zit in het centrum. Ik breng het geschenk van volwassenheid, leidend in integratie. Met eindeloze wijsheid trek ik degenen die er klaar voor zijn naar voren in verlichte gelukzaligheid. En zo is het. -OneLove