Het echte leven van Maria magdalena en Jeshua (Jezus)

Spread the love

Op youtube staat in het engels een uitgebreide film waar ik dit uitleg.

Ik ben regressietherapeute en dat betekent dat ik al 23 jaar mensen laat teruggaan naar vorige levens. Een aantal mensen zaten ertussen die in die tijd daar waren en allemaal exact hetzelfde zagen, wat voor mij nog meer bevestiging gaf.

Mijn band met maria zal ik uitleggen.

Mijn vaderr was een pionier op spirititueel gebied en voelde mij heel goed aan. Ik was 15 jaar toen ik met hem naar de heilige plaats in Frankrijk, Lourdes ging. Ik zag de meest vreselijk zieke mensen, die naar een grot toegingen waar ooit maria een aantal keren was verschenen. Mijn vader vroeg de begeleiders of ik even alleen in de grot mocht zijn. Ik ging de grot in en zat op een steen. Er was een bizarre heilige stille energie in die grot. Ik zag Maria naast me komen zitten en ze zei: Welkom mijn vriendin, ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt, we waren vriendinnen in de tijd van Jeshua en je was erbij, bij onze groep. eindelijk zie ik je weer’. Ik werd emotioneell en ging de grot uit.

Ik ging zelf in regressie en meditatie en kreeg door hoe het echte leven is gegaan, niet wat ze opgeschreven hadden in de bijbel.

Wie was Maria?

Maria en ik waren vriendinnen op de mysterieschool in Egypte. Ze kwam uit Egypte. Daar leerden we helen, onze gaven te ontwikkelen en toegang tot de bekende akasha kronieken,. Maria voelde haar missie en vertrok naar Israel. Maria was een hoog ingewijde priesteres,

Daar ontmoette ze rond het ja\aar dat ze 19, 20 was, Jeshua. Ze waren tweelingzielen. Jehua was timmerman en had simpele ouders. Maria en hij waren direct verliefd en verbonden, en Maria leerde hem genezen en samen bespraken ze het leven, hun missie en begonnen ze met lezingen te geven door het hele land.

Jeshiua wilde het karma dragen van alle joden, en liet zichzelf kruisigen. Ik was ook al in israel en behoorde tot de vriendengroep van Jeshua en Maria. Ik heb gezegd dat hij dit niet moest doen, dat we moeten reizen naar andere landen, waar de boodschappen wel welkom waren, Naar Europa. We haalden hem van het kruis na een eental dagen lijden en bijna doodgaan en gaven hem healings in het geheim. We vluchten naar Europa, en kwamen op het laatst uit in Frankrijk.

Daar zette Jeshua en Maria mysterie scholen op. En kregen ze samen kinderen.

Jeshua is gestorven in Frankrijk, in rennes-le chateau om precies te zijn. Ik ben daar met mijn vader geweest en ik heb bij zijn gra gestaan, waar een gigantische heilige energie hing. Ik kreeg dirett door, hij is hier.

Er bestaat geen HEL

Jeshua heeft nooit verteld over een hel, die bestaat niet. Het is 1 universele bron waar we allemaal terechtkomen en onns karma aan het verwerken zijn en lessen. De kerk heeft de hel bedacht om mensen zo bang te maken, en mensen te binde aan de kerk, geld te verdienen aan mensen. Angst zaaien verzwakt de mens, en je krijgt macht over mensen die denken dat ze in de hel komen, zo is het onstaan. Iedereen met welk karma ook gaat naar de andere kant en word opgevangen door familie, vrienden, en de engelen en gidsen. Daar krijgen ze een video te zien van het keven wat ze hebben geleefd. Ze krijgen daar WEL te horen wat hun straf is voor de incarnaties daarna. Ik had een client ooit (en ik wil niets zeggen over zieke mensen, dat dat hun karma is, of gehandicapte mensen, want het is heel triest) Maar het is Mogelijkerwijs aanwezig dat iemand, neem Hitler, tien levens met karma krijgt als zwerver, dat hij zelf vermoord word, dat hij gehandicaot en kreupel ter wereld komt, dat hij tien vreselijke levens leidt. Ze zijn behoorlijk streng daarboven. En sommige zijn klaar met de cyclus en mogen aan de andeere kant uitrusten, studeren, gids worden of ook een engel.

Het einde

Maria is verder gegaan met haar missie, maar had besloten naar Engeland te gaan, en is uiteindlijk gestorven in Glastonbury in Engeland.

Jeshua en Maria hebben beiden verteld over karma en reincarnatie, en het christusbewustzijn en dat de vrouw een heilige godin was. In de middeleeuwen was er een paus die veel mensen had vermoord en was bang voor karma en liet hele hoofdstukken verwijderen uit de bijbel over reinarnatie. Een andere paus haatte vrouwen, en liet maria in de bijbel omschrijven als hoer, maar gaf ook de opdracht om heilige godinnen, wijze vrouwen als heks te verketteren en hun godin af te nemen en ze op de brandstapel te gooien. Deze heilige vrouwen zijn wel gereincarneerd en zijn nu op aarde voor de grote omwentelng.

Ik maak nu nog alleen contact mer Maria als ik niet kan slapen, dan vraag ik lieve vriendin, Maria, help me n slaap te komen. En dan val ik in slaap.

Dit is mijn verhaal over Jeshua en Maria magdalena

Door: Leda de Zwaab