Lyme consulten

Coaching voor mensen die moeten Leven met actieve Lyme, en Lyme die ze al heel lang dragen.

Nu uitgebreide sessies met Enlightening Media en Coaching.

 

Ziekenhuis in en uit, enkel op je bed kunnen liggen, tot aan in een rolstoel zitten. Geen prikkels meer kunnen verdragen. Jaren niet kunnen lezen of tv kijken, en arts na arts aflopen. Jezelf de dag doorslepen, overal pijnen in je hele lichaam. Je een bejaarde voelen terwijl je jong bent. Van werken en uitgaan en wereldreizen maken, tot aan jaren in je bed gekluisterd liggen. Dit is het leven met Lyme.

Sommigen zijn een bepaald voedingspatroon begonnen,  met supplementen uit het buitenland. Compleet anders eten en een andere levensstijl en houding. Leren omgaan met de ziekte, en dit ook met je familie en vrienden communiceren. Weer in jezelf gaan geloven en dat je lichaam weer gaat werken. Geloven dat je zichzelf kan helen, en in enkele maanden kan je al een  ander mens aan het worden en kan je alweer gaan ‘leven’, bij anderen kan dit jaren duren. Na enkele jaren kan het virus totaal verdwijnen of inactief worden omdat jezelf krachtiger bent en je weerstand ook, en kan je weer op je oude niveau komen, maar de weerstand zal altijd wel om de hoek komen.Je word anders, maar nooit de oude van Voor lyme. De klap van de ziekte maakt je voor altijd een ander mens. Je hele leven word anders. Ook je relaties en je werk. Daarin staat begeleiding centraal, op vele vlakken

Om hierbij bij te staan, geven daarom het volgende pakket:

 

  • Coaching bij het invullen van je leven zoals het er nu uitziet
  • Coaching bij verandering levensstijl
  • Je krijgt voorgeschreven supplementen op maat gemaakt voor jouw lyme.
  • Je krijgt per email ondersteuning en per telefoon
  • Je kan tussendoor in het proces mailen om adviezen
  • Ik hou goed in de gaten of je je dieet en de supplementen en de nieuwe levensstijl word doorgezet
  • Motivatie
  • Begrip van een mede-slachtoffer die je begeleid- Dit kan al veel met je doen, dat iemand je totaal begrijpt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan me bereiken op enlighteningmediaencoaching@gmail.com, voor een gratis telefonische intake. Waar je mag vragen wat we gaan doen, en ik jou vraag naar je situatie en vorderingen in de Lyme.

Mail me, je bent welkom, we krijgen het weg!

 

Leda de Zwaan

Coach, healer, schrijfster

Enlighteningmedia.nl