Lyme, herpes en nog meer ziekten gerelateerd aan kwikvergiftiging

Spread the love

Kwikvergiftiging en het Epstein Barr virus n gerel(herpes, ziekte van Pfeiffer, koortslip, candida)

Afgelopen week plaatste ik een toppic over de relatie tussen stralingsgevoeligheid en een mogelijke kwikvergiftiging.

Ik heb bijna 100 reacties gekregen en 96 procent van deze mensen hebben in het verleden grijze vullingen gehad of op een andere manier mogelijk een kwik vergiftiging. Ik ben overspoeld door informatie en mensen die mij verwijzen en de afgelopen dagen ben ik hier dag en nacht mee bezig geweest.

Door het lezen van het boek Medical Medium van Antony William beginnen een heleboel kwartjes te vallen.

Antony beweert dat van de 350 americanen er 225 miljoen zijn besmet met het Epstein Barr virus. Dit is een herpes variant. Hij beschrijft in zijn boek de vier fasen die dit virus doorloopt en legt hiermee direct een relatie tussen de volgende onbegrepen ziektes: klierkoorts bij kinderen, onverklaarbare groeipijnen bij kinderen, keelontstekingen darmontstekingen (chron, uc), fibromyalgie, ME/CVS, schildklieraandoeningen (hashimoto), Multiiple sclerose en lyme. (Antony beweert dat Lyme word veroorzaakt door het epstein barr virus en dat de beet van de teek niet de oorzaak maar een trigger is. .

Het begint al in de kinderjaren. De besmetting is makkelijk op te lopen want hij word via moeder aan het kind overgedragen. Bij een gezond en sterk immuunsysteem zal het virus zich schuil houden en wachten tot de gelegenheid om de aanval op het lichaam te openen. In de eerste fase zie je bij kinderen vaak wat we benoemen als groeipijnen, maar ook keelontsekingen, opgezette klieren (klierkoorts) en koortslippen. Ontstoken holtes.

Wanneer het immuumsyteem word verzwakt door bijvoorbeeld kwik of stress of een ander virus (streptococcen), slaat het virus toe en gaat schade aan richte (fase 2, ziekte van pfeiffer). Vaak gaat de patient veelvuldig antibiotica wat ervoor zorgt dat er weer schimmels zoals candida kunnen ontstaan en het immuunsysteem niet meer volledig kan aansterken.. De patient gaat vaak al aan de slag met voeding en voelt zich voorlopig beter en word ook ‘beter’ verklaard. Dit is de fase waarin het lichaam zich terugtrekt, wachtend op de volgende gelegenheid om aan te vallen.

Dit virus kan door een ongelukkige samenloop van omstandigheden (combinatie van kwik, slecht leefstijl, stress) jarenlang overleven in het lichaam en uitmonden in ziektes als hasimoto, fybromyalgie, MS, chron etc.

Dus nu ben ik benieuwd: hoeveel van onze stralingsgevoelige mensen als kind en/of op latere leeftijd klachten hadden die ik hierboven heb omschreven

Oh, er is ook goed nieuws: al deze ziekten zijn omkeerbaar.