Het dagelijkse leven in straling: De overtreding van de Universele mensenrechten

Ons dagelijks leven in straling – BURGER-ALARM- OVER ONZE UNIVERSELE MENSENRECHTEN

VERHAAL van 1 van de vele stralingsslachtoffers: ”Ik sta op, en mijn hele lichaam tintelt van top tot teen. Mijn benen lijken te slapen, en alles doet pijn. Ik word elke dag gesloopt wakker, zelfs al heb ik een paar uur geslapen. Ik bereid me weer voor, op een nieuwe dag van ‘ overleven’.

Douchen, en je duizelig voelen. Proberen je te concentreren, maar het prikken op de huid in je eigen huis, doet zoveel pijn. Het is alsof je de hele dag eet en slaapt onder een zonnebank: Je hele huid gloeit en doet pijn.

Tijdens het maken van het ontbijt, branden ook je lippen, en probeer je je te concentreren op het smeren van je broodje.

Eten lukt al jaren niet, mijn intuïtie weet dat mijn lichaam elke dag aan het vechten is om te overleven. Mijn maag krijgt de straling binnen, en ik moet elk dag mijn maag een uur masseren voor ik iets kan gaan eten. Je voelt 24 uur per dag een ‘ band om je hoofd’, en je probeert op de dag afleiding te zoeken, van de enorme angsten om dood te gaan. Je weet ook zoveel van andere mensen en hun kanker, de brieven die je leest, de onderzoeken die zich elke dag opstapelen. Je weet dat je in een land woont, waar ze zelfs reclame maken voor wifi en 4G. Ik kan niet op vakantie in een hotel, een camping, in de bussen is wifi geïnstalleerd, in de trein: Mensen worden 24 uur per dag bestraald met zeer gevaarlijke straling. En… je kan  nergens meer vluchten. Dit is schending van de universele mensenrechten.’- Aldus stralingsslachtoffer.

Overname regering door telecomproviders: Ziel verkocht

 

Een land wat – helaas- hun ziel heeft verkocht aan de telecomproviders (3,8 miljard is geboden door KPN toentertijd). De regering en de media laten zich sponsoren door telecomproviders die over lijken gaan. Wat er nu gebeurd is een massale afslachting van het Nederlandse volk. Er zijn momenteel mensen die zelfmoord willen plegen, omdat overal waar ze gaan hebben ze de ‘martel-pijn’  van de tintelingen en het omvallen, de gewrichtspijnen, het niet slapen: Dit is marteling. Ze schrijven brieven aan de media, de gemeente en de telecomproviders, en er word gewoon gelogen.

 

Stralingsslachtoffers zijn er al met duizenden inmiddels

Ik heb artsen gesproken die alarm hebben geslagen, en die patiënten onder de medicatie moeten zetten, ter verdoving van stralingsklachten. Er zijn inmiddels honderden forums en bedrijven in Nederland die berichten over stralings-slachtoffers, en vele producten op de markt die je zouden helpen. Gaat er bij niemand een lampje branden? Moeten burgers elkaar massaal helpen aan anti-stralingsproducten? Kijk eens op internet, hoeveel broeders en zusters hulp zoeken! Ik ga je 1 ding vertellen: Een burger in het rijke Nederland hoort zich geen zorgen te moeten maken over straling. Straling had er niet eens mogen zijn! De burger is vergeten hoe het is om voor je zelf te vechten, en je geboorte-recht op te eisen! Pardon? Anti-stralingsproducten kopen is een stap te ver. Stap 1 is, degene bellen en een brief schrijven die het lef heeft iets te verkopen wat jouw hele leven of toekomst op het spel zet. Burgers moeten niet beschermingen kopen, ze moeten degene met het volk aanspreken die hun gezondheid in gevaar brengt! Dit is wat mensen doen in Hun kracht. Die geloven in zichzelf en hun recht.

4G is in bepaalde landen inmiddels verboden. Wifi is een oorlogsproduct, om de vijand in enkele jaren ‘ langzaam te verzwakken, martelen en te doden’. Dit is het verhaal van de kikker in kokend water: Je voelt het niet als je heel langzaam in een kokende pan met water word gekookt. De kikker springt er niet uit. Op het moment dat het water kookt, is het te laat en gaat hij dood.’ Dit is WIFI. Onze hersenen en Dna worden heel langzaam gekookt, je cellen muteren, en pas na enkele jaren heb je kanker, leukemie, of een ander vreemd scala aan klachten te pakken. Het is niet met het blote oog te zien, dus de ‘ normale mens’, besteed er dan geen aandacht aan. Voorbeeld: Jouw melk word in de magnetron in 20 seconde kokend heet door een niet waarneembare straling. Dat is dezelfde straling wat wifi is, maar dan afgezwakter. Snap je het nu wel? Dus jij leeft en slaapt als een levend organisme, in een levensgrote magnetron. Daarom krijg je allerlei vreemde klachten zoals griep- en koortsklachten. Hoofdpijnen, depressies, suïcidale klachten, kanker, tia’s in je hersenen en nog veel meer.  Je lichaam is aan het overleven!

De onderzoeken en de werking is bekend onder de telecom-giganten. Ook bij vele media.

 

 

De journalisten die allemaal verzuimd hebben al die onderzoeken, buitenlandse persberichten niet door te seinen, zijn in strijd met de mediawetten. Journalisten zijn VERPLICHT de burger te voorzien van informatie als het volk in gevaar is. Journalisten mogen niet door belangenverstrengeling, het volk onthouden  of zelfs verduisteren van informatie.

Front-desk medewerkers niet op de hoogte

Begrijp me niet verkeerd. Niet iedereen die ik spreek  spreekt bewust ‘ niet de waarheid’.  Degene die het echt uit naiviteit volgen zijn bv de frontdesk telecom medewerkers, dus als je belt met klachten zijn dit vaak zelfs studenten die de klachten aannemen, en in cursussen krijgen te horen wat ze moeten zeggen. Bij de gemeente en alle bedrijven zijn dat inderdaad geen kwade mensen, maar ingelicht door de grote baas in wat ze moeten zeggen. Ik weet wat de journalistieke codes zijn, en het hele land staat (qua media) op zijn kop bij 1 slachtoffer, een epidemie met 3-10 doden is officieel al een ‘ volksramp’. We hebben het hier over – wat ik nu begrijp honderdduizenden Nederlanders die NU slachtoffer zijn, maar zelf niet weten wat ze allemaal voelen omdat er geen BEWUSTZIJN is dat het straling is. Als er bv nu op RTL nieuws komt: Dit zijn stralingsklachten en als u die heeft, belt u dan daar en daar heen, zou het niet gek zijn dat er honderdduizenden mensen gaan bellen. DAT is waar ze bang voor zijn(informatie van journalist). Als RTL nieuws enkel en alleen even naar Zwitserland, Zweden en Duitsland wilt bellen, hoor je tot je verbazing dat wat er in Nederland gebeurd, bij HEN al is verboden! (Duitsland heeft landelijke waarschuwing voor wifi afgegeven! Evenals meerdere landen, ook Frankrijk en België). Ze hoeven maar een paar wetenschappers in Nederland te bellen, die zullen bevestigen hoe ernstig de zaak is. Journalisten hoeven maar even op internet een paar stralingsbedrijven te bellen, en alle slachtoffers kunnen ze nabellen. De research, onderzoeken en ook buitenlandse lawsuits, gewonnen door burgers liggen op de plank. Het is dus zelfs  zeer makkelijk om een uitgebreid item te brengen, in enkele dagen tijd. Het heeft dus NIETS te maken met ‘ geen bewijs’, ‘ geen getuigen’, geen slachtoffers. Er zijn alleen al voor de stralingspetitie in Nederland, inmiddels al duizenden handtekeningen binnengekomen.

UNIVERSELE WETTEN VAN DE MENS

Onze voorouders hebben gestreden voor de rechten van de mens. Wij hebben als mens een geboorterecht. Veel mensen zijn deze rechten vergeten. En bedrijven gaan over onze mensenrechten heen.

Mijn mensenrecht word al tien jaar overschreden door de gemeente, de regering en de telecomproviders. Het opzettelijk medewerkers instrueren om mensen die bellen met ernstige stralingsklachten te vertellen ‘ dat hebben we nooit eerder gehoord’, is verduistering en misleiding van mensen (Als zij op de hoogte zijn van wel degelijke schade). Dit kan door het volk strafrechtelijk bij het internationaal strafrecht aangekaart worden.

Door de regering op de website plaatsen (zoals nu staat) dat straling geen bijwerkingen heeft, is opzettelijk verduisteren van onderzoeken, en wederom in strijd met artikelen uit de universele mensenrechten. Wij hebben tevens recht op democratie. Iets wat nu in deze zaak niet van toepassing is, omdat de providers boven de wet staan, waardoor onderzoeken en een massale volksziekte momenteel gaande is. In de grondwet staat dat wij recht hebben op een gezonde leef-omgeving. Recht hebben op eerlijke informatie-voorziening. De overheid zou ons moeten beschermen tegen bedrijven die ons recht als mens, teniet doen.

Mensen kunnen NERGENS meer heen, zonder in straling te leven.  Mensen verhuizen momenteel van huis naar huis om zichzelf op de been te houden. Er zijn mensen die in tenten wonen in het bos, caravans en met kind naar het buitenland moeten verhuizen vanwege straling. Ik heb mensen verloren in mijn omgeving door straling. Ik heb gemeenten gesproken die op de hoogte zijn van kankergevallen in 1 straat na plaatsing van een zendmast en die daarna de zendmast pas verwijderen. Er zijn scholen en bedrijven bekend in Nederland die masten en wifi verwijderd hebben na aanklachten van burgers. Dit moeten jullie weten! Ik moet mijzelf elke dag in leven houden, en maar kijken hoe ik de dag doorkom. Ik hoor van zoveel mensen die brieven sturen aan de regering, wat gewoon niet word beantwoord.

Een telecom-medewerker vertelt: ‘ Wij krijgen zeer veel emails van burgers die ziek  zijn door hun router en vragen hoe ze hem uit kunnen zetten, of de buurman kunnen vragen of hij uit kan. Ik kan alleen maar de burger vertellen dat de router uitkan en ze weer een kabel kunnen bestellen. Wij zijn op de hoogte van burgers die ziek zijn door straling, en wij kunnen niets betekenen vanwege de stralingswetten die in Nederland niet scherp zijn’.

Er zijn (van horen zeggen, nergens staan deze namen WIE dit zijn- En hoeveel) ongeveer twee mensen die het hele stralingsbeleid voeren in Nederland, die dus mede verantwoordelijk zijn voor dit hele gebeuren. Ik hoop dat ze een officiële pers-verklaring gaan afleggen om het hele volk uit te leggen hoe ze de stralingsnorm exorbitant kon verhogen waardoor dit alles mogelijk is. ‘ We wisten het niet’ , ‘ er is geen bewijs’, zal niemand meer genoegen mee nemen. Je kan niet om duizenden onderzoeken meer hen, en je kan er niet omheen dat je Europese buurlanden waarschuwingen gaan afgeven.

(Dit blijkt nu al, maar over 4 jaar zijn de gevolgen enorm). Het journaal is druk in de weer met 4 slachtoffers bij een epidemie. Maar dat er nu duizenden Nederlanders het land uit moeten vluchten door wifi-hotspots (nogmaals, een zeer gevaarlijk netwerk!!! Waarvoor artsen en wetenschappers gewaarschuwd hebben!), Waarvoor zelfs op de Nederlandse tv reclame word gemaakt, geld aan word verdiend en word uitgerold terwijl er zoveel partijen, burgers, verenigingen alarm slaan is tegen ELK MENSENRECHT IN.

Ik wil ook elke journalist wijzen op zijn verantwoordelijkheid als mens en in zijn vak om de burger te waarschuwen als zij in gevaar zijn. Om informatie aan het volk te geven, in waarheid. Er mag GEEN sprake zijn van sponsoring of belangenverstrengeling, waardoor het volk stelselmatig niet word ingelicht. Dit gaat TEGEN de Europese grondwet in!

Wat er nu gebeurd met 4g, wifi-hotspots en wifi en het plaatsen van zendmasten in woonwijken (wat al lang gebeurd) gaat tegen onder andere de artikelen in:

– Recht van vrijheid

– Recht van het leven in een gezonde omgeving

– Recht van informatie

– Recht op een leven zonder marteling

Jouw grootouders hebben zich doodgevochten om ons en alle generaties hierna mensenrechten te geven.

Geen enkel bedrijf mag ons vergiftigen, opzettelijk manipuleren waardoor we ziek worden, ons voor de gek houden om dodelijke of zeer gevaarlijke middelen te kopen (misleiding), of onze woon-omgeving vergiftigen.

 

Vele brieven en verhalen van slachtoffers stapelen zich op

Ik heb het niet verdiend om al tien jaar elke nacht te hopen dat je in slaap valt. Te bidden dat je de volgende dag kracht hebt om er wat van te maken. Als je extreem gevoelig bent voor electriciteit, is dit het leven wat je leid als je in de buurt van ‘ mensen woont’. Dit is dagelijks het leven voor deze mensen. Daarnaast heb ik mensen al verloren door de straling. Mensen van wie ik heb gehouden. Ik krijg honderden brieven van mensen die zelfmoord willen plegen sinds de komst van 4g in nederland. Ik ontmoet hele zieke kinderen, van wie de ouders huis en haard opgeven om te verhuizen naar een land die niet deze wetgeving kent. Ik ken dus de verhalen van dichtbij. Ik weet hoe de gemeenten niet weten de bevolking te beschermen, omdat zij vaak niets kunnen doen.

Ik bid dat de regering een andere manier vind van financiering. Dat de media een andere sponsoring vind. Dat het volk zich weer herinnert wat onze voorouders hebben gedaan: Ons mensenrechten gegeven. Ik bid dat alle ouders hun kinderen een gezond leven willen geven. Dat onze bossen nog de schade aankunnen en we dit kunnen terugdraaien. Dat kan alleen als alles nu word weggenomen en uit de handel word genomen. Anders krijg je binnen  korte tijd het Hollywood-scenario wat waar word: Lege en verlaten, dorre steden zonder bomen en dieren. Dit is namelijk wat ER NU aan de hand is. De steden zullen helemaal leeg en dor worden, met lege mensen. De natuur zal hierin niet lang kunnen overleven. Dit is aan ons, als mensheid, om hierin in te grijpen.

Wat mensen elkaar aan doen sinds oudsher

Er zit iets in de genen van de mensheid, waar ik heel vaak aan heb gedacht. Waar vele bewuste mensen mee te kampen hebben. Van oudsher hebben mensen zich gekeerd tegen andere mensen die met de waarheid kwamen. Ze zijn gestenigd, uiteen gereten, op de brandstapel gegooid, en vervloekt. De man die zei dat de aarde rond was, hebben ze opgepakt en vermoord. Jezus hing aan het kruis, met een joelende massa en zei: ‘ God, vergeef hen hun zonden, ze weten niet wat ze doen’. Ik begrijp Jezus meer dan ooit. Ik hoor van mensen dat ze zelfs door hun eigen familie in klinieken worden gezet, of door hun eigen vrienden contact word verbroken, hun eigen partner hun ‘ mishandeld’, enkel alleen omdat ze zeggen wat er aan de hand is. Stelselmatig worden ‘ bewuste mensen’ door eigen vrienden en familie als ‘ gek versleten’  en zelfs emotioneel en geestelijk ‘ gek gemaakt’. Dit gebeurd vandaag de dag!

Ook is het zo, dat behalve dat je eigen familie en vrienden je voor ‘ gek gaan uitmaken’, omdat ze zelf waarheid niet AANkunnen, jij momenteel ook nog eens de regering, de media en de gemeente voor je neus hebt die informatie achterhouden en ook nog eens je ‘ voor gek proberen te verslijten’. Je moet wel heel sterk zijn, wil je je ertegen verzetten en enigszins in jezelf blijven geloven. Ik vind het waanzinnig dat er in alle tijden van de aarde mensen zijn geweest, die bij een hele joelende gemeenschap, NOG in zichzelf bleven geloven. Ik heb enorme bewondering voor al mijn voorouders die pamfletten schreven, wetten hebben gemaakt, zichzelf hebben laten ophangen en in zichzelf bleven geloven. Jullie zijn helden.

Hoe kan het dat we zulke helden hebben gehad, die hun leven hebben gegeven en we anno 2014,  nog door onze eigen medemens op een moderne manier ‘ worden opgehangen’. Angst. Angst voor waarheid, angst voor wat de omgeving van je vind. Angst voor hun eigen gevoel. Angst voor verandering.

Ik spreek ieder medemens aan op hun gevoel van mens tot mens. We zijn allemaal verbonden. We zijn allemaal 1. Jij mag een ander mens niet laten lijden, want dat is jezelf laten lijden. Wat jij een ander aandoet, doe jij jezelf aan.

Massa bewustzijnscampagne

Het Volk dient per onmiddellijk duidelijk en helder geinstrueerd te worden. Er zal een massa campagne moeten komen, waarbij word verteld wat alle stralingsklachten zijn. Burgers denken nu dat ze massaal psychotisch zijn, of dat ze uit zichzelf zeer ziek zijn. Ook krijg ik mails over mensen die niet snappen dat ineens alle planten in de tuin doodgaan, en elke keer als ze nieuwe planten kopen, de planten weer doodgaan. Mensen snappen niet waarom de dieren ademhalingsklachten hebben, of spontane kankergezwellen. Ze snappen niet waarom hun kind ineens steeds wakker word en huilt, waarom kinderen onrustig zijn. Artsen moeten exact weten wat stralingsklachten zijn, en artsen moeten massaal al hun informatie verzamelen en overal aan de noodbel trekken. Mensen denken nu dat ze oververmoeid zijn, zenuwpijnen, gewrichtspijnen, slaappillen nodig hebben, gek worden, en er moet EERST worden gekeken of ze in de wifi leven en bij zendmasten. Het volk dient dus met grote campagnes op de hoogte worden gesteld, er zal een nationaal  klachtenpunt moeten komen voor letselschade en informatie. Denk ook aan alle jonge mensen (zelfs bekende Nederlanders) die ineens hersentia’s krijgen: Die ‘ bellen’  met aan hun oor een high risk radiation! Straling kookt je hersenen, waardoor inderdaad tia’s en hersenberoertes op zeer jonge leeftijd ontstaan. Ik krijg emails van honderden mensen die NIET over straat kunnen lopen, zelfs niet in dorpen, zonder ‘ verbrand te raken’. Dit is geen grap mensen, dit gebeurd NU. Het volk weet het niet. We moeten het volk laten weten wat er gebeurd en waar we NU in zijn beland.

* Artsenverenigingen, kanker-verenigingen, patiënten belangen organisaties, alle organisaties die met de gezondheid te maken hebben zullen op hun website en campagnes ook duidelijk waarschuwingen moeten afgeven en ook waar burgers terecht kunnen (oplossingen) en alle klachten direct doorzetten aan de verantwoordelijken: Gemeente, regering en providers.

* Alle hotelverenigingen, campings, werk-plekken , restaurants en uitgaansgelegenheden moeten op de hoogte worden gebracht dat zij OPENBARE gelegenheden zijn, en dat zij mensen blootstellen (in vrijheid) aan gevaarlijke straling. Op dit moment promoten zelfs hotels met ‘ NU WIFI’, zij promoten dus een oorlogs-product in openbare gelegenheden omdat zij niet beter weten. Ook zij willen dat hun klant gezond is. Wij hebben volgens de artikelen recht op vrijheid, recht om te zijn waar we willen. Dat betekent dat WIFI uit alle openbare plekken verwijderd dient te worden.

De telecomproviders zullen alle zendmasten en wifi uit de handel moeten nemen, en op andere manieren hun producten moeten verkopen. KABEL internet hadden we al, en ze kunnen geld blijven verdienen aan telefoons en kabel-internet, maar NIET aan straling en een massa-afslachting op je geweten hebben.

Dieren, kinderen, planten (en dus alle natuur) overal staan nu zendmasten en wifi en in de onderzoeken is dus nu ons hele milieu in gevaar. En wij moeten dit weten!

 

Vergeten feiten over straling

Ik heb al eerder genoemd, dat radio-golven niet zichtbaar zijn met het blote oog, en toch kan jij muziek en radio ontvangen. Ook jouw melk word kokend heet en kan exploderen door onzichtbare straling in je magnetron. Wifi is magnetron straling, en kan dus jouw cellen laten koken, muteren, verkankeren. Weet jij nog dat je je mobiel uit moest doen in het vliegtuig, anders kon de hele apparatuur ontstoren? Weet je nog dat je bij een TV-programma je mobiel uit moest doen, anders stoorde de opname apparatuur? JUIST. Waarom ben jij dit vergeten? Omdat wij continu worden meegetrokken door de massa, gebrainwashed door de media en de providers ‘ kopen, kopen’. Ja, 1 mobieltje kon de boel ontstoren. Lieve medemens, je leeft nu in een levende ‘ stralingscabine’.

 

Het volk is kennelijk al heel lang niet op de hoogte wat ‘ straling is’. Dit komt ook, omdat wij hierover niet op school hebben geleerd, en kennelijk dit niet in de media is gebracht. In oorlogstijd word door het leger zelfs stralingskanonnen ingezet, om bij demonstraties, een straal te richten op burgers, die meteen ‘ uit elkaar springen’, omdat er straling op ze word gericht. De tandarts moet achter een muurtje staan bij een röntgenfoto, omdat hij anders ‘ kanker krijgt’. Wist je dat een installatie-monteur van een telefoonmast maar officieel 1,5 uur per dag bloot mag worden gesteld aan de straling? Hoe komt het dat een provider in godsnaam zo een mast op flatgebouwen, scholen en in woonwijken plaatst, als de eigen medewerker maar 1,5 uur mag worden blootgesteld. Ik wil graag dat JE DIT kwartje laat vallen.

 


 

Wat moet er NU gebeuren?

* Alle 4g de lucht uit

* Alle wifi uit de handel worden genomen

* Alle wifi-hotspots uit de lucht

* Alle zendmasten direct verwijderen uit woonwijken met burgers, en maar 1 zendmast per gebied

* De stralings-norm moet waarschijnlijk 30 maal omlaag (zie landen als Zwitserland, laat ze contact opnemen met de regering daar!)

* Verbod op de huidige tablets en smartphones en de straling die ze uitzenden

* Alle burgers met bewijsbare letselschade door straling, geholpen worden

* Op de regeringswebsite, de gemeente-website, doktoren-websites, kanker-verenigingen: Allemaal moeten ze de werkelijke dossiers publiceren die over stralings-effecten gaan

* De media moet openbaar en eerlijk berichtgeven zonder belangenverstrengeling

* Alle telecomproviders moeten in hun gebruiksaanwijzing de werkelijke gevaren plaatsen, en eigenlijk mogen er geen producten meer op de markt komen die ons schade kan aanrichten.

* Alle hotels, restaurants, parken, campings en alle openbare gelegenheden: STRALINGSVRIJ maken

 


 

WIJ HEBBEN RECHTEN OP ONS LEVEN ALS UNIVERSEEL MENS!

ELKE BURGER KAN HIER ZIJN RECHTEN LEZEN:

 

*English: http://www.un.org/en/documents/udhr/

http://f.edgesuite.net/data/www.humanrights.org/files/ICCPR-ONE_0.pdf
*English: Human rights protection!!!! http://www.amnesty.org/

 • Nederlands:

http://www.mensenrechten.nl/wat-zijn-mensenrechten/verdragen-en-wetten

 

 • Linken die gaan over de schending van mensenrechten door telecomproviders en wetten die straling toelaten in deze mate:

HUMAN RIGHTS VIOLATION BY COORPORATIONS TO MAKE MONEY OUT OF SICK  PEOPLE:

* http://www.globalexchange.org/corporateHRviolators

 

 • RECHTSZAKEN WORDEN DOOR BURGERS OVER DE HELE WERELD GEWONNEN TEGEN TELECOMPROVIDERS (DOOR KANKER)-Dit betekent dat het echt en dan ook echt waar is, dat we heel hard worden bestraald, overal waar wij komen. En dat zij dit weten, en doelbewust doorzetten en iedereen laten (proberen) meespelen om dit door te kunnen zetten. Rechters in Nederland kunnen dit dus NIET meer ontkennen, want overal ter wereld krijgen mensen nu miljoenen aan schadevergoedingen uitgekeerd! En in ons land, word vrolijk deze week nog wifi-hotspots en 4G uitgerold!

* http://www.rfsafe.com/cell-phone-radiation-lawsuits…/

* http://www.electricsense.com/…/smart-meter-legal…/

* VIOLATION of our safety: http://www.electricsense.com/…/magnetic-fields-safe…/

http://www.stralendkind.nl/gevaar_risico/straling_draadloos-internet.php

 

 • Check in hoeveel straling je leeft, huur stralingsmeters, check waar zendmasten staan. Weet zeker dat het aan straling ligt (en geen andere klachten). Meten is weten!!! Als jij ziek bent, kunnen er andere oorzaken zijn. Onderzoek eerst of het straling KAN zijn.

* Het is heel naar hoe tergend Straling werkt, en je kan dus eerst jezelf verdenken van een heel scala aan andere ziekten. Je kan denken aan spontane griepen, depressies, hersenbloedingen, adhd etc. Maar in veel gevallen (als het niet erfelijk is, of al in de jeugd aanwezig was), gaat het om straling. Check dus de hoeveelheid straling waarin je leeft, door een stralingsmeter te huren en het daadwerkelijk ZEKER te weten dat DAT de oorzaak is. Daarna kijk je ook of er een zendmast in jouw wijk staat. Dat doe je door je postcode in te vullen op www.antenneregister.nl.

Vervolgens kijk je ook of je kinderen op een wifi-vrije school zitten, en of jouw werkplek geheel wifi-vrij kan worden gemaakt! (Dit doen vele grote bedrijven, en zij  huren nu ook stralings bedrijven in, vanwege groot ziekteverzuim bij werknemers. Dit is dus OOK al bekend bij grote bedrijven!)

 

Stralingsklachten

Dit waren de ‘ lichtere klachten een aantal jaar geleden:

http://www.stralingsadviesonline.nl/stralingsadvies/page/straling_en_gezondheid.html

Dit zijn enkel klachten bij lichte overschrijding van de stralingsnorm die menselijk is. In Nederland is de stralingsnorm honderden malen OMHOOG GESCHROEFT, zodat telecomproviders ‘ vrije markt hebben’  om gigantische hoeveelheden geld te verdienen aan het plaatsen van masten, antenne’s, verkoop van tablets en smartphones. Dit is dus allemaal mogelijk omdat de stralingnorm door de regering honderden malen OMHOOG is geschroefd. Dit is dus de gehele oorzaak in dit land van het hele stralingsprobleem. Als de norm weer gaat naar een zeer lage stralingsvorm (hier begint het dus bij), dan zijn wifi, 4g, hotspots, tablets en smartphones direct bij wet verboden. De regering moet dus eigenlijk direct de norm verlagen naar een zeer lage hoeveelheid.

 

 

 • De bossen gaan dood

Massale boom-kanker in de bossen door straling: Snap jij nu dat onze bossen aan het sterven zijn door straling? Dit word en is al vastgesteld door wetenschappers. Toen was er nog geen eens 4g. Kan jij je nu ook voorstellen wat het doet met de dieren, kinderen en dus met jou?

http://www.hetkanwel.net/2011/02/11/wetenschappers-bezorgd-over-schadelijke-effecten-wifi-straling/

 

 • Hulp bij humanitaire zaken:

* http://www.amnesty.org/en/library/info/POL30/001/2014/en

* http://www.rtlnieuws.nl/economie/4g-miljardenmeevaller-overheid-38-miljard-euro

* http://tweakers.net/nieuws/59442/artsen-pleiten-voor-vermindering-dect-en-wifi.html

 

 • Massa-moord op bijen door straling:

http://www.bijenintwente.nl/massamoord_op_bijenvolkeren.php

 

 • Artikel uit ons mensenrecht over privacy:

– Recht op privacy. Word overtreden door de nieuwe smartphone. Via apps en jouw gps-systeem, evenals een ingebouwde chip word al jouw informatie over je vrienden, wat je denkt, eet en zelfs gesprekken afgeluisterd. Weet dat jouw smartphone op afstand af te luisteren is, zelfs als hij uitstaat. En dat miljoenen gesprekken per jaar worden opgenomen in Nederland. Dit is een overtreding van ons mensenrecht! Er zijn inmiddels al wel gesprekken geweest in het parlement over internet-privacy. Jij moet als burger weten wat er gebeurd terwijl jij een smartphone hebt gekocht.

*http://www.telegraph.co.uk/technology/internet-security/10880208/Vodafone-governments-use-secret-cables-to-tap-phones.html

*https://www.aclu.org/how-government-tracking-your-movements

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt embedded by Embedded Video

YouTube Direkt embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

 

 • Journalisten schrijven onafhankelijk al ook over de vreemde gang van zaken, dat Europa andere waarschuwingen geeft dan Nederland?

http://www.anouckvrouwe.nl/journalist/het-recht-voorzichtig-te-zijn

 

 • Kennisplatform waar je je klacht NU kan indienen, die al zeer veel stralingsslachtoffers hebben gesproken:

http://www.stopumts.nl/

 • PETITIE STRALING

http://www.verminder-electrosmog.nl/

 

 

Wat hier dus gebeurd omtrent straling is een massale afslachting van dier, bos en mens in Nederland. Dit behoort tot mensenrechten-schending, en dient te worden behandeld door het internationaal strafrechtelijk orgaan van de Europese grondwet. En wij als volk dienen voor dit recht op te komen.

Namens

Wereldwijde  Onafhankelijke onderzoekers, artsen, media en burgers