Nieuwe ziekte: Stralingsziekte door GSM-masten

Vandaag sprak ik met een huisarts, osteopate en een psycholoog. Allemaal vertelde ze hetzelfde verhaal. Patienten met een nieuw klachtenpatroon sinds ze verhuisd waren naar een drukke stad: Slecht slapen,  (slaapstoornissen), veel zweten (opvliegers), hyperactiviteit in je hersenen… (veel nadenken, ratelen, tobben, in de nacht wakker worden met een actief brein maar wel moe zijn. Trillen, zenuwachtig de hele dag, onrustig, ongeconcentreerd. Gepaard met depressieve gedachten. Ook is bewezen met testten met muizen dat gsm straling kankerverwekkend is. En alles valt stomtoevallig samen met het verhuizen.
Nu is het niet stomtoevallig meer. Stralingsziekte lijkt vooral in Nederland een nieuwe bevolkingsziekte te worden. Nergens ter wereld mogen zoveel masten in 1 wijk staan, als in Nederland. In Zwitserland zij zelfs dergelijke masten verboden. Keer op keer, komen er rapporten uit over deze ziekte, en word dit door Telecom bedrijven en de regering afgekocht en in de doofpot gestopt. Telecom providers kunnen makkelijk een enkele mast met elkaar delen, maar ze plaatsen allemaal een andere mast op hetzelfde gebouw. Naar verluidt krijgt een gebouw een paar duizend euro per jaar voor het toestaan van plaatsing van een mast.

 

Het gooi en mediapark enorm electro-magnetisch veld

In Hilversum is er een wijk waar acht masten zijn geplaatst. (2G netwerk volstaat, met netjes een enkele mast ver buiten ‘ mensen’)  Ik heb hierover verhaal gehouden bij de gemeente. Ze hebben toegegeven dat er veel bewoners uit deze wijk hebben gebeld met opmerkelijke gezondheidsklachten. De hele wijk heeft slaapproblemen en uitputtingsverschijnselen. Je zit continu in een stralingsveld! Omdat in Nederland de rapporten uit Zwitserland worden afgewezen en er nog teveel geld mee word verdiend, blijft dit doorgaan. Hetzelfde geldt voor draadloos internet, wat even gevaarlijk is.  Ik zou niemand aanraden dit te nemen.

Nederland heeft de meeste masten ter wereld!! In andere landen is de hoeveelheid straling verboden!
In mijn vorige wijk stonden er veertien in een straal van vijftig meter! Ik had alle klachten, die je maar kan hebben, als je leest over stralings-klachten. Nu zijn ze minder, maar ze zijn er nog wel. In mijn huidige wijk staan er acht!
In Zwolle sliep is als een os en stonden helemaal geen masten en nog steeds niet! Ik had daar, maar een enkel streepje bereik, en niemand klaagde hierover, en heb altijd prima geslapen en gefunctioneerd.

Electro-magnetisch veld

GSM masten hebben een zwaar electrisch-magnetisch veld. Door dit veld heeft dit effect op je hele functioneren. Ook al heb jij hier nooit van gehoord, dit is wetenschappelijk bewezen, en word nu in de politiek aangevochten! Hetzelfde is namelijk met hoogspanningskabels in de natuur, waar mensen onder wonen, die verhuizen allemaal. Je kan er zelfs ernstig ziek van raken.
Het is te overwegen om te kijken hoeveel masten in jouw omgeving staan.
Je kan er een heel ander mens van worden als je verhuist naar een omgeving met andere masten.
En waarom soms zo veel masten op 1 plek? Omdat wij in ons land superveel concurrerende telecom providers hebben die allemaal op dezelfde plek een eigen mast bouwen. Terwijl ze ook samen 1 mast op elke plek kunnen delen. Maar nee, ze willen allemaal reclame maken met ‘wij hebben het beste bereik, zelfs in de polder!’
En daardoor worden nu heel veel mensen ziek!
Check out de site!

Kijk op deze site hoeveel masten van GSM palen er in je buurt of woonwijk staan!!
http://www.antenneregister.nl
En voor de gezondheidsklachten (officieel rapport gemeente amsterdam)
http://www.stopumts.nl/pdf/folder_amsterdam.doch

1 Comment on Nieuwe ziekte: Stralingsziekte door GSM-masten

  1. Stralingsziekte door niet-ioniserende straling

    Er is meer bekend over Stralingsziekte bij ioniserende straling. Het gevolg zou zijn o.a. anorexia (fase 1) en in een latere fase oedeem (zie Wikipedia).

    Stralingsziekte als gevolg van o.a. GSM-masten, UMTS-masten of RFID kun je: Stralingsziekte door niet-ioniserende straling noemen. Daarmee valt dan alles onder die noemer.

Leave a comment