Favourites : Reviews

Op deze pagina verschijnen de nieuwste recensies in de vorm van artikelen en filmpjes.

Vele producten zoals: Boeken, films, energetische producten, superfoods, behandelmethoden & alternatieve geneeswijzen. Producenten en uitgevers sturen  zowel nieuwe producten om uit te testten, en daarnaast om een mening te vragen, als zijnde bestaande producten.

 

Waarom?

In de wereld van de gezondheid, is het aanbod overvol. Overal lonken de massages, de behandelingen, de therapeuten, de mediums. Maar ook de boeken, de cd’s, de meditaties en allerlei producten die claimen ‘ je gezond te maken’. Ook in deze wereld, staat, helaas, vaak ‘ het geld’  voorop. Ze beweren allemaal geweldige dingen met je te doen. Helaas, is maar een heel klein percentage echt doeltreffend, werkzaam, betrouwbaar of een aanvulling gebleken. Ook in de wereld van de boeken, de cd’s, de meditaties en de workshops, proberen wij de meest zuivere en heldere producten ‘ er uit te filteren’ en die te recenseren. Omdat wij veel levenservaring en kennis hebben van behandelingen, therapieën, geneeswijzen, en kennis van ‘ nieuwe rages’, denken wij U te kunnen attenderen op producten die bijdragen aan uw gezondheid of welzijn. Ook op het gebied van nieuwe boeken en behandelingen, proberen wij te kijken of dit echt ‘ vernieuwend’  is, of al reeds bestaat. Kortom: Is het product eerlijk? is het betrouwbaar? Werkt het? Zijn het boeken met nieuwe informatie? Is er een nieuwe revolutionaire cd? Of is het klinkklare gebakken lucht en nonsense? Wij houden het voor je in de gaten! In zowel de ‘ gewone’  wereld, als de spirituele gezondheidsmarkt is veel ‘nep’. Wij scheidden het kaft van het koren. U mag ons ook altijd een bericht sturen met uw ervaringen over een lezing, workshop of product. Werkelijk revolutionaire gezondheids-producten, of ziekmakende toverdranken?

Als enige expert in Nederland op deze zaken, durven wij te zeggen dat we een leading positie hebben in de markt van de spiritualiteit, esoterie en de gezondheid.

Heb jij een tip, of wil jij je product, behandeling, retreat gerecenseerd hebben? Neem contact op!

 

Note:  Pas op voor dure anti-stralingsproducten die soms 500 euro kosten, en helemaal niet werken! Stuur liever ons een email met je vraag, of hou onze films in de gaten.  Pas op voor ayahuasa (rage!). Dit  kan mogelijkerwijs zeer schadelijk voor je zijn. In zeer enkele gevallen mag dit gebruikt worden, en door zeer kundige sjamanen.

Zowel deze drankjes, als in superfoods, als vele energetische producten word nu commercieel uitgezet. Ook vele superfoods kunnen zeer allergische reacties veroorzaken. Sommigen worden zelfs ‘ bestraald’ en gewoon verkocht bij de Eko-winkel tegen dure prijzen. Kortom, het is juist in deze wereld ‘ een heksenketel’. Dit is al eeuwenlang het geval, omdat mensen ‘ genezing zoeken’. Weet dat vele behandelingen, zalfjes en middelen je zelfs onherstelbaar schade kunnen aanrichten. Zelfs de verkeerde edelsteen dragen kan je ‘ heel ziek’ maken. Kortom, hou ons nieuws in de gaten en abonneer je op de nieuwsbrief, of op de productrecensies op youtube! Het is individueel belangrijk, goed bij je zelf te blijven bij het eten, drinken, of beleven van producten. Ieder mens reageert net wat anders en heftiger (of zelfs niet.) Altijd dus bij uw eigen intuïtie blijven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere recensies worden nog geplaatst op de site.