Direct Aardende natuurlijke middelen en adviezen

Spiritual or kundalini crisis

Spread the love

Het lijkt te mooi om waar te zijn: Direct kunnen aarden.

Voor heel veel mensen die sensitief zijn, is dit problematische dagelijkse kost. Omdat we zo ‘ open staan’, raken we snel uit onze balans. Als je in de avond kan herstellen in een stil en rustig (aardend) huis, of in de natuur kan zijn, kunnen veel mensen dit prima zelf. Echter, ook ‘ gewone’ mensen, kunnen slecht aarden. Slecht aarden uit zich in vele problemen, zoals ‘ in je hoofd zijn’, ‘ piekeren’, ‘ nadenken’, ‘ koude voeten’, ‘ je lichaam niet ervaren’, ‘uit je basischakra zijn’, ‘ uit je gevoel zijn’, ‘ depressie’, ‘ verwardheid’, ‘ nervositeit’, en uiteindelijk mensen die lang niet geaard zijn: Psychosen en kundalini-crisis.

Soms heb je fasen in het leven dat je onmogelijk kan aarden. Door een overbelasting aan emoties (ruzie in je relatie, iemand is vreemd-geweest, iemand ben je kwijtgeraakt, iemand is overleden, relationele crisis), of je veranderd van leefomgeving (andere baan en huis kan ook emotionele overbelasting zijn), of je zit in een spirituele crisis waarbij je heel veel in 1 keer moet ‘ oplossen en aangaan’. Je kan niet van jezelf verwachten, door een hoge emotionele belasting, dat je in je lichaam kan blijven en goed kan aarden. Het vereist in deze perioden heel veel ademwerk (elke dag goed ademhalen naar je buik), de mogelijkheid om in de natuur te kunnen zijn, te kunnen sporten, rustig te blijven, ritme, goed blijven eten, blijven mediteren, om in je lichaam te blijven. Dat kunnen zeer weinig mensen.

Mocht je slecht kunnen aarden, ondanks de genomen moeite, kan ik de volgende (uitgeteste) producten aanbevelen die echt enorm helpen bij aardingsproblemen:

SanoQiNier van Sanopharm (Voert emotionele belasting af van de nieren) Drink hierbij ook veel water, en neem maar de halve dosis altijd van wat de gebruiksaanwijzing zegt! (Hooggevoeligen moeten altijd 1/4 of max. de helft nemen van elke voorgeschreven dosis)

Lawrencium  Dit element zorgt voor veiligheid ervaren op aarde. (Ik adviseer 2 maal 10 druppels per dag maximaal) 10 druppels kan al voldoende zijn.  Kuur afmaken.

Collodiaal goud (heelt het hartchakra oa.) Hiervan 6 druppels per dag nemen, en voor mannen 12 druppels. Laat je in je hart komen, en geeft ook veiligheid en vertrouwen) Kuur afmaken.

Chakrasan 1 (Sanopharm). Dit laat je direct in je basischakra komen. Ik voelde ook echt mijn voeten direct opengaan, de stuit ging open, en de energie schoot naar de aarde in plaats van het hoofd. Dit was in vijf minuten al aan de gang, na inname. Ik zou maar beginnen met 6 druppels in de morgen en 6 in de avond. Dit werkt dus vrij direct!

– Direct werkend bij crisis: Bij de alternatieve huisarts te bestellen, of vraag via je huisarts of hij dit kan aanvragen: Cuprum metallicum (koperzalf) van Weleda. Dit moet echt besteld worden, en door de apotheek geleverd worden. Weleda heeft een eigen fabriek in Duitsland. Deze zalf over de hele ondervoet masseren en de enkels en op het stuitje. De energie gaat dan naar de voeten in plaats van het hoofd (Direct hulpmiddel ook bij kundalini-crisis en bij psychosen). Doe dit ‘s morgens en ‘s avonds. Ook van Weleda is lavendula aurum (lavendel met goudzalf) die kan je over je borsten en hartstreek smeren en ook onder je voeten (brengt je direct in het lichaam en het hart).

Voetbad met himalayazout en eventueel bergkristallen erbij (en rozemarijn olie): Negatieve energie direct afvoeren. Je mag hier wel een half uur met je voeten in bij nood.

– Vraag direct aan iemand in je buurt of die jou wilt masseren. Bij een crisis en uit je lichaam treden of psychose, ben je simpelweg het contact met het lichaam kwijt door teveel emotionele belasting. Waardoor je ziel ‘ weg is’, dit is heel eng, maar ook snel iets aan te doen: Laat je direct masseren, en laat iemand je voeten masseren en je rug. Je moet weer je lichaam ervaren. Ga ook springen en stampen (je lichaam de grond laten voelen). Vraag een geliefde of die je wilt knuffelen, aanraken of masseren. Of als je die niet hebt: Boek een massage bij een salon ,en knuffel je huisdier bijvoorbeeld veel en doe bovenstaande oefeningen en bestel de remedies. Heb je een vaste relatie: Met je partner alle geluiden uitdoen, kaarsje aan, mooie muziek op en gewoon heel simpel elkaar aanraken en masseren. Vermijd alles wat moeilijk is.

– Masseer je voeten uitgebreid en je benen van top tot teen, elke dag

– Leg je hand op je buik en adem bewust in en uit via je neus naar je buik, dit kan je gerust een uur doen.

– Neem twee maal per dag een magnesium en b-complex vitamine pil (om je zenuwen tot rust te brengen)

– Kijk lachfilms, en lees helemaal niets wat je laat nadenken of piekeren

Mocht je na ontspanning niet slapen, probeer dan melatonine 5 mg. tabletten om toch te kunnen slapen (en masseer je voeten en blijf diep ademhalen, en visualiseer een groot gouden licht om je heen wat helemaal jou beschermd waar NIETS doorheen kan). Vraag ook: ‘Ik wil helemaal in mijn eigen energie zijn, vul mijn energie aan met gouden licht. Ik wil helemaal in mijn eigen systeem zijn, en vul alle gaten op, ik ben helemaal beschermd en volledig aanwezig in het nu. Ik ben helemaal in mijn lichaam (noem je naam en de dag van vandaag), in DIT leven, in dit huis, in dit lichaam, en dat is goed.’

Belangrijk: Stop met elke vorm van therapie, healings, readingen of het omgaan met mensen die jou pijn doen/jou emotioneel belasten. Dus GEEN omgang meer met mensen die doelbewust negatieve energie absorberen, je afwijzen, jou emotioneel belasten. Ga enkel contact aan met lieve mensen die je kan vertrouwen die jou weer IN je veiligheid zetten. Ga door niemand aan je energie of aura laten zitten, je bent namelijk helemaal ‘ open’  en niet beschermd. Eerst nu je lichaam,  dan komt je eigen systeem wel weer op gang. Versterk juist je aura door in je lichaam te zijn. (En uit het hoofd) Soms ben je bij mensen dat je vanzelf ‘ de tijd vergeet’. Dat je als je bij diegene bent helemaal uit je hoofd bent (en als je weggaat weer in je hoofd). Als je zo iemand kent, ga dan naar diegene toe, want kennelijk voel je je daar ‘ thuis genoeg’  om uit je hoofd te gaan als je er bent. Eerst aarden, in je lichaam zijn, de aarde weer als veilig zien. Blijf spreken met de huisarts en met goede vrienden over wat je ervaart. Stop even met paniek en angst, en nadenken. Maak contact met het lichaam, en als dat niet alleen lukt, vraag je partner dus om langs te komen, of bel vrienden op bij wie je kan logeren en vraag of er over niets moeilijks kan worden gepraat, maar hou alles luchtig. En wees heel lief en geduldig met jezelf.

Dit had een oorzaak, eerst aarden en daarna proberen te stoppen met de mensen die jou emotioneel belasten, met negatieve gewoonten of met vluchten. Op tijd naar bed, en voor het slapengaan een boek lezen (een simpel boek), schoonmaken, de was doen, zingen, iets waarbij je niet hoeft na te denken. Je moet UIT dat hoofd. Eerst jij, en je veiligheid en je lichaam.

Bron Recensie en adviezen: Door Leda

Ga naast deze adviezen dus altijd direct naar de huisarts of een crisis-dienst bij acute gevallen. (En bel een vriend/vriendin op die jij vertrouwd).

https://www.enlighteningmedia.nl/over-leda-about/

 

Over de auteur Leda:

Leda  (Enlightening Media)  is schrijfster, journaliste, speaker, onderzoekster, adviseuse, en coach  nieuwe energie. Zij publiceert wakker makende, activerende, en bewustmakende teksten en films. Haar doel is licht te werpen om nieuwe paden in te slaan. Zij was een pionier die de wegen openbrak op veler gebieden.

Zij richt zich op vernieuwing van oude systemen- Oude maatschappelijke structuren- Verouderde media & journalistiek- Een niet-werkend politiek klimaat- En ook de Geest- Psyche- Sociale factoren in de samenleving om deze ‘in een nieuw licht te zetten’.

Het hele systeem werkt niet meer voor de samenleving, op vrijwel allerlei gebieden. Zij richt zich dus op alle vlakken van de knelpunten in de politiek, samenleving, gezondheidszorg, maar ook intern: Vernieuwing van je leven, je missie, energie, lichaam geest. ziel, relaties en functioneren.

Een zogeheten pionier, een rebel, en tevens ook een zachte, hooggevoelige empatische coach. Ze was 1 van de vele pionieren in de journalistiek en media, die vernieuwend nieuws bracht- Wat de huidige journaals niet willen/kunnen brengen, het openbreken van doofpotten en het inzetten van nieuwe termen en totaal andere blikken werpen op het huidige wereld-toneel. Op coaching gebied was ze een pionier in HSP- en regressietherapie en werken met de ‘ nieuwe energie’. In technische gebieden was ze en pionier die de invloed van GSM- dect, zendmasten, wifi, tien jaar lang onderzocht en deze doofpot naar boven werkte. De wereld is toe aan nieuwe leiders, een nieuw systeem, een nieuw manier van naar je-zelf kijken: ‘ Enlightening’, met andere woorden dus.

Meerdere vakgebieden: HSP, ADD, Regressie-en reïncarnatie therapie, ‘The shift’- begeleiding, Gezond eten I leven I en wonen, Relatie-coaching, Nieuwetijds technologie en  maatschappij, Missie-begeleiding en de ontwikkeling van nieuwe meditatie-technieken. Ze begeleidt en activeert een purificatie proces op alle gebieden in je leven. En op elk niveau. Dat verschilt per persoon, en per ‘ vrije wil’, wat jij wilt genezen/bewustworden of activeren in dit leven.

Zij schrijft ook over duurzaamheid, haar observaties in de samenleving en transformatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Bachelor in de audiovisuele en geschreven journalistiek
 • Media specialist
 • Schrijfster
 • Journalist
 • Columniste
 • Vlogger
 • Nieuwe energie Coach en regressietherapeute
 • Tweelingzielen en soulmate- expert
 • Voedings- en detox deskundige (lichamelijk, spiritueel en geestelijk)
 • Duurzaamheid en nieuwe technologie
 • ‘ Organisch wonen en leven’
 • HSP- en ADD deskundige
 • Meditatie, DNA-, zuivering, -matrix heling expertise
 • Onderzoekster
 • Adviseuse & Counseling  voor bedrijven, zelfstandige ondernemers en organisaties
 • Speaker
 • Vocalist
 • Political and social shift-adviseur
 • Rebel en Engeltje
 • Menselijke reiziger
 • Visual artist:  5D beauty specialist
 • Life-designer (opnieuw je leven inrichten)