Reset van ons DNA

Het zal 2.000 jaar duren om door deze hoge frequentiebanden van de fotonengordel te reizen die vanuit de Grote Centrale Zon wordt gestreamd. Toen we in 2012 in Waterman kwamen was er geen andere optie dan verandering. Een hoger trillingsbestendigheid was onvermijdelijk. Elke overgang naar een nieuw tijdperk gaat gepaard met wereldwijde veranderingen en steeds radicalere weersomstandigheden.
De mensheid, is op dit moment in extreme chaos, maar dit zou voor jullie allemaal zinvol moeten zijn. Bij de overgang van een laag vibrerend bestaan naar een hoog vibrerend bestaan ga je wrijving ervaren. Dat betekent, dat we een ongelooflijke expansie ervaren en dat sommigen zich zullen verzetten. Zo worden nieuwe realiteiten geboren. Dit is wat we zien met alle wereldwijde chaos. Alle historische tekenen van een instortende beschaving zijn extreem duidelijk.
Vergeet niet, we brengen 2.000 jaar door in elk tijdperk, wat betekent dat we 2.000 jaar doorbrengen in elke constellatie en elke constellatie geeft verschillende frequenties af, wat betekent dat er een heel andere realiteit ontstaat. Een heel andere tijdlijn. Dit hogere Fotonenlicht zendt een hoger bewustzijn uit naar ons DNA.
Gedurende deze 2.000 jaar van Waterman zullen we dit hogere Fotonenlicht absorberen en zal al het menselijk DNA een patroon van hogere intelligentie ontwikkelen. We ervaren momenteel een wereldwijde reset. Wanneer er een nieuw begin is, brengt dit de conclusie van alle verouderde omstandigheden met zich mee, waardoor de oude structuur zal instorten.
Zou 2020 het jaar van de fysieke Ascensie kunnen zijn? We zien de onthulling van alle onevenwichtigheden die moeten worden gecorrigeerd. De lagere dichtere vervormingsfrequenties storten in en zullen worden vervangen door een hogere, meer harmonieuze tijdlijn, er is geen andere optie. Je ziet dit momenteel gebeuren met de menselijke bevolking en alle maatschappelijke structuren. Terwijl we in de voortdurende ineenstorting en uitdijing het Universum, dat leven is, zichzelf zien herscheppen.
Lichtdragers, lichtwerkers zijn strategisch geplaatst over de hele planeet met de missie om alle controlesystemen te destabiliseren. Het is jouw doel; het is de reden waarom je hier bent en het is jouw spirituele toewijding. Wij ervaren op dit moment een engelachtige verheffing van het bewustzijn om ons voor te bereiden op deze Ascensie.
Wij ervaren de dingen op dit moment in uitersten op een wereldwijde schaal. We bevinden ons in een tijd van nieuwe ontdekkingen, nieuwe innovaties en nieuwe inzichten. Dat betekent dat we als soort een massaal ontwaken ervaren voor het onbekende.
Gast Teri Wade