Valse ‘nep-tweelingzielen’ en parasieten

Spread the love

Ik had nog nooit deze ‘benoeming’ eerder gelezen.
Ik ben voor veel lezers en cliënten al een voorbeeld geweest in zelf-liefde. Velen weten niet dat ik als meisje en als puber al heel veel van mijzelf hield. En heel content was met wie ik was en precies altijd wist waar ik mee bezig was. Tot ik als studente in een ander land langdurig ‘ versierd’ werd, door een man die zich voordeed als zeer spiritueel, ontzettend romantisch (Wat ik bij Nederlandse mannen altijd mistte: Ik ben een vrouw die houd van vurige passie, gedichten, liedjes, een gouden ring, een man die voor me kookt, stoere sterke armen om me heen, samen een huisje ‘ bouwen- Zeggen dat je de mooiste bent op de aarde, helemaal voor je willen gaan, elke dag een kado-tje krijgen, voor je opkomen in donkere enge steegjes. De ‘ redder’ uithangen wat ongeveer zes maanden duurt en daarna gebeurd het nooit meer. Houden ze ermee op, en beginnen ze met parasiteren!)

Als jonge vrouw ben je daarvoor gevoelig, ze zeggen ‘ Ik ben je soulmate’, ze beloven je gouden bergen, en de hele berg romantiek krijg je erbij. Intuïtie? Ja, die zei: ‘ Wegwezen, die spoort niet’. Mijn gevoel? Mijn eerste gevoel de eerste maanden was: ‘ Waarom voel ik me zo zwaar en bijna depressief als ik bij hem ben geweest (hoe leuk de dag ook was)- Waarom zie ik er moe uit als ik thuiskom? Zou ik me niet opgeladen en blij moeten voelen? Waarom, ondanks de complimentjes, gaat mijn enthousiasme en passie en eigenwaarde elke keer omlaag? (Terwijl ik een enorm gevoel van eigenwaarde had). Waarom ben ik helemaal ‘ leeggetrokken’, na de seks? (Zelfs tot aan flauwvallen aan toe- energetisch gewoon leeggezogen. Dat is iets anders dan ‘ oplaad-seks’, wat zorgt voor witte explosies in je hoofd en ‘ duizelig zijn van energie.).
Waarom maakt hij bewust opmerkingen, waarbij ik voel dat mijn hele energie verdwijnt? Als in, ik voelde de woorden binnendringen bij de zonnevlecht en daarvoor was ik energiek en vrolijk en daarna, na de bewuste energie-onttrekkende opmerkingen – Helemaal leeg.

Niemand leert of legt uit wat parasiterende mensen doen. Niemand zegt hoe je intuitief weet en herkent dat er een monster voor je neus staat. Dat zouden ze op school je moeten leren!

Doelbewust -tussen neus en lippen- begon hij over: ‘ Ik hou van mijn ex eigenlijk nog’, of over een meisje op straat wat hem probeerde te versieren (vaak verzonnen verhalen) en waarbij hij seksuele gevoelens voelde, maar toch dacht aan mij (En als het al waar was, waarom vertel je dat soort dingen…) Ineens je ophemelen hoe mooi je bent, en ineens een stekende opmerking ‘ Waarom trek je die kleding aan, je bent mijn vrouw en ik vind het afschuwelijk’. Het was allemaal zo ‘ gestoord’, dat als je 22 jaar bent, hier geen rekening mee houd. Je weet niet dat dit bestaat, je weet niet wat er gebeurd. Dit daalt pas jaren later in… En dan pas komt echt de klap. Je weet niet dat er ‘ zulke slechte mensen bestaan’, en niemand leerde mij dit op school of ik had het nooit ergens gelezen.
Daarom wil ik de vrouwen en jonge meiden voorlichten dat een man die je leegzuigt, moe maakt, opmerkingen maakt in de hoop dat je jaloers word, je geen carriere gunt, en bovendien: Op zijn dertigste jaren bij zijn moeder woont en weigert te werken en jouw geld leegtrekt: MIS is, wegwezen!

Kortom: Vaak verzonnen, en onnodig om te vertellen. Hij verzon vaak dingen die, JUIST als ik goedgemutst was, hij zei om mijn hele dag te verpesten. Waarom? Omdat hij zelf ‘ het licht niet in mijn ogen gunde’. Hij had zelf geen baan, geen goed afgeronde opleiding, hij werkte voor geen enkel doel in zijn leven, had geen geld en woonde bij zijn moeder in huis op zijn dertigste. Ik was mooi en onafhankelijk, een goede carrière, en… ik hield van hem. Zelfs ik geloofde dat elk mens een ziel had, iets wat goed was, wat er ergens wel in moet zitten. Na hem, en tijdens hem, heb ik echt gezien dat er mensen bestaan zonder hart. Zonder gevoel, zonder mede-leven. Compleet blind van jaloezie, op je eigen vriendin, maaide hij alles onder je voeten weg. En maakte vervolgens helemaal niks van zijn eigen leven. (Hoe je hem ook hielp en probeerde te stimuleren) (Nu denk ik ook: Mannen die slap zijn, Die al op oudere leeftijd echt langer dan een jaar bij hun moeder wonen en niet werken en geen doel in het leven hebben= meteen wegwezen. Ik heb geleerd dat een echte vent, iets van zijn leven maakt. Ondernemend is, een leeuw die wilt vechten voor zijn bestaan!!) Mannen die een tijdje niks doen, kan iedereen overkomen. Een paar maanden, een depressie. Maar een vent die niet jullie dates uit zichzelf wilt betalen, die niet werkt en gewoon plezier wilt maken= Exit. En elke Zelf-respecterende vrouw moet dit weten!
Ondernemende mannen, die iets neerzetten en goed voor zichzelf zorgen hebben geen parasiterende energie. Een man met zelfrespect en eigenwaarde, weet zijn zaakjes te regelen en staat in zijn eigen kracht, en DIE man heb jij nodig!

Hij loog echt alles aan elkaar. Zelfs dagelijkse afspraken, waarop ik alleen in de stad wachtte, kwam hij soms drie uur te laat (En zijn verhaal klopte niet met waar hij was geweest) Ik zat dus moederziel alleen uren op hem te wachtten op terrasjes , in winkels, thuis alleen op de bank. En dit jarenlang. Hij vertelde over opleidingen, die hij achteraf nooit had gedaan. Hij loog dat hij geen geld had, zodat hij geld van mij kon krijgen en ondertussen kocht hij Dolce&Gabbana slippers…
Zonder enig schuldgevoel, niets.

Hij zorgde er zelfs bewust voor, dat hij je even ‘ Liet bloeien’, door heel lief te zijn. Dingen voor je te doen, dingen waarvan mijn zieltje gelukkig werden omdat ik van hem hield. Om zo, wanneer je weer bent opgebloeid zulke harde en gemene dingen te zeggen, dat hij daardoor ‘ extra veel energie kon onttrekken en je extra hard kon kwetsen.
Hij begon ook bij thuiskomst zomaar te schreeuwen of je te beschuldigen van dingen die je niet had gedaan. Hij verbood je nog mensen te zien waar je je goed bij voelt.
Hij verbood me te zingen omdat ‘ er dan andere mannen naar je kijken op het podium’.
Ze ontnemen dus alles waar je gelukkig van word, heel strategisch en doelbewust. Maar vooral: Al je succes en energie. Tot je helemaal ziek en leeg bent, en dan laten ze je achter: Ze moeten nieuwe slachtoffers krijgen. Zonder enig gevoel laten ze je helemaal in de steek.

En deze zijn onder elke laag van de bevolking. De rijke mensen, en al helemaal OOK onder de spirituele wereld (Vaak de grootste nep-figuren lopen op spirituele avonden/lezingen en festivals rond- Om zich voor te doen als verlicht persoon en guru. Jullie weten dat een ware spirituele persoon/iemand die echt vanuit zijn hart leeft helemaal niet op die avonden hoeft te komen… of te verkondigen dat ze zo ‘ spiritueel’ zijn) Deze man van mij verkondigde ook de mooiste dingen over andere dimensies…

Het was zelfs zo dat als ik een keer ziek was, hij gewoon weken niet belde. Hij belde pas als mijn energie goed was, zodat hij me weer kon leegzuigen.

Bottemline: Lieve vrouwen, Ik was ook een zelfbewuste vrouw toen ik hem ontmoette. Enige wat ik kan verhalen op spirituele achtergrond gebaseerd, is dat ik hem vele levens al kende. Allemaal levens waarin hij steeds weer tegen me loog, me bedroog, me gebruikte en ik van hem bleef houden (en niet van mijzelf) en bij hem bleef en daaraan overleed. Mijn karma was nu: Hem doorkrijgen, een keer in opstand komen, en in plaats van doodgaan bij hem weggaan.

Het moest zo ver komen, dat nadat ik jarenlang alles betaalde voor hem (Hij weigerde te werken, bij moeder in huis, beetje lanterfanteren en ik werkte mijn ‘ ass’ off en betaalde eten, uitgaan, kleding, leuke uitjes, hotels voor hem.) Ik vroeg na 3 jaar zelf een keer aan hem: ‘ Wil jij wat voor mij doen? Kun jij er nu voor MIJ zijn?’ , Waarbij hij meteen pleitte was. Ik kreeg het toen pas door, en heb toen als een journalist alles in de gaten gehouden. Ik voelde me een detective. Ik kwam erachter dat echt alles gelogen was, nep, bedrog, harteloos. Ik heb dit zelfs met hem besproken, en zelfs hij zei: ‘ Ik ben in je leven gekomen om je te laten voelen dat je eens van je-zelf moet gaan houden. je houd niet van je-zelf’. En daarmee ben ik ook vertrokken, het was goed zo. Hij wist waarom hij zo was als hij was. Hij zei ook: ‘ Ik kan er niet mee stoppen… Het is net of ik zo moet zijn. Ik heb ooit van een sjamaan gehoord dat ik besta om bij mensen ‘ puin te ruimen’. Dus het zo erg te maken, en iemand zo compleet gek gaat maken, dat het ergste eruit komt en je wel voor je-zelf moet kiezen. Hij gaf me een kus op het vliegveld en zei: ‘ Ga Leda, ga leren om van je-zelf te houden, ga eerst voor je-zelf kiezen en dan komt liefde weer op je pad’.
En hoe gek het ook is, hij heeft van mij gehouden. En dat doet hij nog steeds.

Het kan zo erg zijn, dat de afspraak volgens karma is, dat hij op je pad komt en het zo bont maakt (Want iedere meid was al na 2 dates vertrokken, geloof me) Waarom moest je blijven? Wat was de magische atmosfeer dat ik al mijn eigenwaarde en zelf-liefde vergat, en mijn hele leven opzij zette om bij hem te willen zijn?
Ook al mijn ‘ leuke’ vriendjes, daarna leken allemaal op hem qua hobbies en andere ziels-eigenschappen. Ik had vaak bij hem ‘ Het is mijn tweelingziel, maar DIT kan geen liefde zijn… Waarom voelt het als tweelingziel, maar WEET ik dat het hem niet is?’

Ik weet nu, zes jaar later, dat hij mij voor eens en voor altijd moest laten zien wat zelf-respect is. Hij is over elke denkbare grens heengegaan.

Ik moest mezelf weer helemaal opnieuw opbouwen. Ik ben jaren alleen geweest na hem, om mijzelf te leren wat eigen-liefde is. En in de jaren daarna heb ik vele vrouwen laten inzien wat eigenwaarde is, wat het is om een godin te worden nadat je in puin hebt gelegen. Hoe je weer na een gebroken hart, je hart kan vullen met liefde voor je-zelf, en daarna in staat weer kan zijn van anderen te houden. En dat kan. Ik geloof dat ik ondanks mijn verdriet en het lijkt alsof het ‘ verloren jaren waren’, ik dit moest meemaken en daarna een lange tijd alleen moest zijn om de ‘ ware’ tegen te komen. En hij mij voorbereid heeft op Ware liefde voor mijzelf en ware liefde voor een man in mijn leven. Ik heb ooit gebeden naar de ‘ kosmos’ toen ik net terugkwam in Nederland, en ontzettend moe en leeg was van deze relatie. Er kwam een enorme witte engel die zei: ‘ Over een paar jaar komt de ware liefde naar jou toe. Ga aan jezelf werken en leer van jezelf te houden en te ontmoeten wie je bent… Hij heeft nu alle ellende ‘ eruit geslagen’, en je gaat nu bouwen vanaf de bodem. Als jij jezelf hebt gevonden, komt je ware liefde naar je toe, en daarom gebeurd dit allemaal’.
Dus mijn rotsvaste geloof in Liefde heeft mij gebracht waar ik nu ben. En in de liefde wil ik onderwijzen en spreken, coachen en schrijven.

Vandaar mijn coaching ook specifiek voor ‘ godinnen’, de godin in je-zelf vinden, eigenwaarde en veiligheid in jezelf (opnieuw) hervinden. Want ik ben rock-bottem gegaan tot een hart met licht, wat weer opnieuw van zichzelf kan houden en van een nieuwe man.

Zie ‘ boek nu’ voor coaching naar die godin en het loslaten van patronen/jeugd en karma.

Door: Leda

Dit onderstaande artikel was de ‘ trigger’ voor mijn verhaal…


Valse tekens nep Tweelingvlam Relatie

Als je denkt van doen te hebben met een tweelingziel relatie en je bemerkt onderstaande dan is hij of zij echt je tweelingziel niet.
Maar eerder iemand die zich wil voordoen als je tweelingziel.

De valse tweelingvlam relatie zal zich uiten in zeer vergelijkbare kwaliteiten van de echte vlam verbinding. Waarom is dit? De valse energie is nog niet onder de knie in zichzelf met de hogere niveaus van bewustzijn en zelfreflectie, die een echte twin heeft. Dus in plaats van het doen van het moeilijke emotionele innerlijke werk, zal de valse twin zich gaan hechten aan de meer geëvolueerde twin en absorberen hierbij hun energie en essentie als of het hun eigen energie is. Of het nu gebeurt op een onbewust niveau of niet, dit soort energie-uitwisseling is zeer gevaarlijk voor de echte tweeling.

De valse twin zal kwaliteiten van een echte tweeling spiegelen om het controleniveau nodig om de koppeling te handhaven te verkrijgen. DISTANCE is de sleutel tot dit soort manipulatie. Of geografisch of emotioneel, dit soort energie kan niet worden gehandhaafd in het LICHT. (Dwz, van dichtbij en persoonlijk) dus het zal afleidingen en omleidingen maken totdat het tijd is om te voeden. Ja, zei ik voeden. Voeden van de echte tweeling. Ongeveer zoals tanken van uw auto bij een benzinestation. Maar in dit geval, is de valse twin bezig met overheveling van uw brandstof, niet om er iets aan toe te voegen. Zodra de valse twin voelt dat ze hebben gekregen wat ze nodig hadden van u, vertrekken ze snel, of hebben weinig of geen tijd voor je. Ze worden snel geïrriteerd en zichtbaar in zichzelf gekeerd. Ze zijn niet in staat om de stroom van uitwisseling te doorstaan omdat de energie die ze claimen als hun eigen, is geleend van anderen. Van jou dus.

In het proces dat je niet weet welke weg te gaan. Je hart vertelt je dat deze persoon anders is, en er waren zo veel tekenen die je vertellen dat zij “de ware” zijn.

Je gelijkaardige jeugd, interesses, doelen, dromen zijn gedeeld. Niemand begrijpt op welke manier ze dat deden, maar je gelooft in hen.

De volgende fase is dat jij jezelf de schuld begint te geven dat de relatie niet werkt.
Je kunt te vaak excuses aanbieden en altijd de rol van vredestichter spelen. De valse tweeling wil geen vrede met u.

Ze opereren in de schaduw. Uw onbewust zijn van dit feit houdt je in de cyclus van hun doel. Je bezighouden met hun drama en geloven dat het liefde is, dat is motiverend voor u.

Als een valse twin extreem wordt losgekoppeld van zijn/haar eigen ziel dan kunnen ze heel gewelddadig en psychisch en energetisch worden. Zij zullen geestelijk proberen te vernietigen, waar de echte twin hard aan heeft gewerkt om te genezen, terwijl op hetzelfde moment zij het dragen van een masker van licht aan de buitenwereld tonen.
Het valse plan van de slechte zg twin kan onopgemerkt blijven, totdat ze iemand tegenkomen, iemand met kennis van hun spel, plan, of iemand die zeer gevoelig isvoor energieën.

Valse Tweelingen kunnen zich energetisch versterken ten koste van een echte tweeling leven. Die zou zich zelfs kunnen manifesteren naar buiten toe als een ziekte, verlies van baan, depressie, en zelfs de dood. Laat u voorlichten over valse tweelingen evenals echte tweelingvlam verbindingen.

Hier zijn enkele tekenen dat je mogelijk te maken hebt met een valse tweeling (of energie-steler):

Als je geobsedeerd bent / dagdroomt over hen
overweldigende seksuele energie-uitwisselingen ervaart
Angstig of nerveus bent om met ze te praten over de telefoon, per e-mail of in persoonlijk contact.
ze komen in je dromen vaak voor (meestal geleverd met berichten waar je op zou moeten letten)
ze creëren afstand tussen u, door nooit zijn volledig beschikbaar of verantwoordelijk voor te willen zijn voor hun eigen acties
Ze oefenen controle en manipulatie tactieken uit
Zijn zelf niet open over zichzelf, maar zal alle informatie uit je trekken
Zijn boos als je wegloopt of als ze een gevoel van eigen kracht in jou bespeuren of
hebben de neiging om te verdwijnen, of tonen geen echte blijdschap wanneer jij succes hebt.
Vaak een intense jaloezie of hij/zij zal proberen om je jaloers te maken door te praten over andere relaties die ze hebben gehad
verwarring. Zijn niet in staat om duidelijke keuzes of beslissingen te maken
onverklaarbare reeks van pech op
gebieden in je leven die niet stromen, zoals voor dat ze in je leven kwamen.
Gevoel gedesoriënteerd te zijn of, emotioneel uitgeput, moe, of bezorgd zonder reden als je in hun buurt bent of aan hen denkt.
ze zullen je knuffelen voor je gaat slapen en dan intense afstand nemen. Dit is wanneer de voeding (energie overdracht) plaatsvindt. Een echte twin heeft deze fysieke nabijheid als de enige manier om verbinding te krijgen niet nodig
ze kunnen je niet in de ogen kijken voor langere tijd, of het zal een blik van wantrouwen geven
ze manipuleren je tijd door te laat te komen, annuleren plannen op laatste moment, zeggen dat ze zullen bellen en doen het niet, enz., dit wordt gedaan om uw reactie te krijgen! Je energie …
Ze nemen het jou kwalijk voor hun gedrag, of brengen iets in het verleden naar boven om u te manipuleren om dit te gebruiken als hefboom
ze zullen zelden excuses aanbieden of geven geen duidelijke antwoorden op uw vragen en zorgen
ze zullen zich weer laten zien op het moment dat je ze laat gaan

(Artikel bron: twinflamereflections.blogspot.com)