Wifi buren verminderen/straling reduceren

Spread the love

Onderstaande brief ontving ik van een internet provider. De klachten over slecht slapen, kinderen met ADHD, opgezette aders in je handen, hoofdpijnen, kanker, leukemie en tia’s door straling van wifi en gsm (vooral smartphones) regent bij zowel internetproviders als bij Telecomproviders als bij gemeente, scholen en gemeenten. In Duitsland heeft de rechter zojuist besloten dat WIFI verwijderd moet worden. In Frankrijk, Portugal, Belgie en andere EU-landen word al door rechters verbod gelegd op straling omdat het bewezen ZEER schadelijk is voor ons algehele gestel, DNA muteert tot kanker cellen, en onze slaap- waakritmen. Vooral de kinderhersenen voor de rest van hun leven schaadt.

Onze regering loopt zeer achter met de nieuwe regels, hanteringen en laatste onderzoeken. Ze volgen niet het voorbeeld van de ander EU-landen en plaatsen zelfs WIFI hotspots in steden! Openlijk worden wij door de telecom providers en onze regering gewoon in levensgrote magnetrons geplaatst. Ik denk dat er nog nooit zoiets schadelijks op de mark is gekomen als straling van wifi en GSM. Het nieuwe asbest van de toekomst en dan nog erger. Nog erger is: Het is bewezen zeer schadelijk. Er verhuizen momenteel duizenden gezinnen uit Nederland, omdat mensen niet meer kunnen slapen, leven, wonen in de straling. Kinderen die ziek thuiszitten met gedragsstoornissen door straling. Momenteel slikken honderdduizenden mensen slaappillen om te kunnen slapen in de wifi van hun buren. Oneerlijk!

De meeste mensen zijn dus niet op de hoogte van de schade van Wifi, omdat de media en de regering dit achterhoudt met de belangen verstrengeling van geld. Daardoor worden onderzoeken afgekocht, weggehoond en word er niet gepubliceerd de hoeveelheid van klachten van ouders en burgers over de straling in ons land.
Inmiddels zijn er wel degelijk vele gemeenten die na klagen van burgers de zendmasten uit een wijk verwijderen, en er zijn zelfs al tientallen scholen in Nederland weer Wifi-vrij gemaakt omdat de kinderen op school ziek werden van Wifi. Dit word niet in de reguliere media gepubliceerd. Van de telecom providers en de internetproviders weet ik van klantendesks dat het klachten regent omtrent straling. En dat er NOG steeds niet een officiële waarschuwing in de aanschaf van producten komt te staan. Of nog beter: Smartphones en Wifi zou helemaal verboden moeten worden.

U kunt dus zelf weer een kabel nemen in uw huis. Waar u geen overzicht over kunt houden is de straling van buren. Wel kunt U op een vriendelijke, toegankelijke manier artikelen uitprinten over straling en het effect op de gezondheid en gemoedstoestand. U zult goed en degelijk bewijsmateriaal moeten aanvoeren. Daarbij kan U zeggen dat het niets tegen de buren in persoon is, maar dat U zeer gevoelig bent voor straling en dat zij dus niet hetzelfde hoeven te ervaren als U. Maar dat met simpele aanpassingen bij hun apparatuur, U in elk geval niet in hun straling hoeft te leven en te slapen. Hun hebben er geen last van en kunnen blijven internetten, alleen de straling is minder agressief en komt niet verder dan de buren hun tuin en dus niet in UW huis. Hetzelfde geld met roken: U hoeft niet te slapen in hun rook. Wel in hun straling?
Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van wifi en bellen met een smartphone, omdat zij dit niet weten. Informeer uw buren dus vriendelijk met artikelen, en geef hen ook een oplossing!

Onderstaand is de oplossing! In vijf minuten geregeld. Nog een extra oplossing: Draai de antenne van de router af, en in plaats van 5 streepjes vol bereik gaat u naar 1 streepje bereik. Ook een oplossing schijnt te zijn: Aluminium folie 10 maal om de router heen wikkelen met de glanzende zijde aan de binnenkant. Dit schijnt straling af te ketsen.

Wat u ook kunt doen, is een informatiepakketje maken met artikelen over wifi, elekto-sensitiviteit en invloed wifi op DNA en kinderen. Dat met een vriendelijke, informatieve brief bij alle buren in de brievenbus doen. Samen met onderstaand artikel: Samen kunnen wij de buurt zo stralingsvrij mogelijk maken!
Geef een gevoel van compassie en samenhorigheid. En draag de oplossing aan.
Ook als ouders kunt u dus de school met wifi aanspreken op de straling, en ook de gemeente bij zendmasten. Er zijn dus scholen en gemeenten die hierop de straling verwijderen, maar eerst moet er actie komen! Niets is dus onmogelijk!


Brief van internetprovider:

Tip van een lezer
19 sept. 2013

TIP: WIFI UITZETTEN EN STRALING REDUCEREN

Veel mensen willen s nachts geen straling voor een betere nachtrust maar het probleem met het ’s nachts uitzetten van het WiFi modem is dat je vaak met een gecombineerd abonnement ook geen telefoon meer hebt. Hierbij een hulpje bij het uitzetten van Wifi via de computer. Het werkt niet bij alle providers maar zeker bij Ziggo en UPC.

UITZETTEN WIFI MET BEHOUD VAN DE TELEFOONFUNCTIE
-Open internet
-Typ 192.168.1.1 in de adresbalk. Nu ga je naar het bedieningscentrum van je eigen modem. Als dit niet lukt ga dan naar www.google.nl en tik dan 192.168 en dan de naam van de provider.
– Soms moet je dan inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord (staat meestal aan de onderkant van de router.) Soms kun je deze pagina ook gewoon overslaan.
-Klik dan door naar set-up of quick set up of wireless
-Dan kun je kiezen ‘disable’(uitzetten) of enable(aanzetten) van Wifi
Dit kun je zo vaak als je wilt doen, de telefoon blijft het gewoon doen.

STRALING REDUCEREN VIA HET MODEM

Typ 192.168.1.1 in de adresbalk. Klik door naar Wireless en daarna Advanced.
Wijzig daarna de Output power of Transmit power. Zet hem op ongeveer 25 % van de waarde van waar hij nu op staat. Overal in huis heb je dan nog bereik.

STRALING UITZETTEN VIA PROVIDER

Ziggo en UPC abonnees krijgen nu van de provider ongevraagd een extra Wifi functie erbij voor op straatniveau bereikbaar te zijn voor derden. Deze kunnen dan inloggen zonder wachtwoord. Dit zorgt voor extra straling rondom en in het huis.
Bel met de helpdesk van de provider als je deze functie uit wil zetten.