Nieuwe energie boodschap 2018

Nieuwe energie boodschap door Leda
 
Veel mensen om mij heen klagen nu met dezelfde klachten, allemaal.
Te weten: Raar slapen, op andere tijden wakker worden of heel vroeg in de ochtend. Diepe dromen. Overdag niet lekker in je vel zitten, alsof je iemand anders bent. Je vraagt jezelf af wie je nu nog bent. Je bent jezelf kwijt. Je doet niet meer de dingen waar je van hield. Je bent lusteloos en je staat al depressief op. Vaak emotioneel zijn en huilen, niet weten waar het vandaan komt.
Hoe komt dit?
De aarde zit in een moeilijke tijd van chaos, oorlog en paniek zaaien. De vluchtelingen, het vaak nare nieuws in de media, hele volksstammen lijden over de hele wereld.
Alles is frequentie, we zijn met elkaar verbonden.
De pijn en de depressie en de leegte, komt ook, omdat we allemaal verbonden zijn, ook het nare nieuws en de oorlogen hebben een zware trilling, zwart zelfs, en de energie van geld heeft zwarte energie.
Je pikt de signalen op uit de kosmos waarin we leven, je voelt de frequentie aan van al dat verdriet op aarde.
Moeder Gaia, zoals ik de aarde noem uit respect, heeft het zwaar.
We voelen de energie van alle misdaden die op aarde gebeuren.
Wat gebeurd er in jezelf?
Door de vele veranderingen in het weer, de resonantie van de aarde en het gaan van 3d naar 5d, is ons DNA verandert en onze trilling. De oude energie staan we met ons ene been in, de nieuwe energie met ons andere been. Zo spiegelt dat ook in jouw wereld. Met het ene been sta je in je oude relaties, je oude werk, of je oude huis. Het voelt niet meer als jouw frequentie, want die is veranderd, voor altijd. Je bent zoekende naar nieuwe hobbies, nieuw werk, een nieuwe soulmate omdat je voelt dat er iets anders moet resoneren,
Mijn advies: Ga de veranderingen aan, en blijf kalm. Weet dat je dingen oppikt van anderen die niet van jou zijn. Leer het te scheiden. Denk na als je je rot voelt, ‘is dit van mij of van de persoon met wie ik net belde, of een relatie mee heb, of komt het omdat ik wil verhuizen naar een andere omgeving, omdat de omgeving niet meer resoneert?
Ga op je gevoel af, keer steeds in stilte terug naar jezelf. Ga de natuur in, pak een sauna, ga lekker wandelen in de zon, blijf vooral geaard en bovenal: Blijf rustig ademhalen en eet zo gezond mogelijjk, drink veel water en neem bv. supplementen en superfoods en een ander dieet die heel gezond zijn en je veel energie geven en ga op vaste tijden naar bed, ook al ben je niet moe of zo moe dat je eerder wilt liggen, ritme en regelmaat zijn heel belangrijk.
 
Ik ben nieuwe energie coach, wil je een healing of coaching ontvangen of een uur praten per sessie aan de telefoon om je erdoorheen te slepen met een plan op jouw maat?
Mail me dan voor info op enlighteningmediaencoaching@gmail.com
 
Door: Leda de Zwaan
Nieuwe energie coach, schrijfster en healer.