De grote verandering komt

Spread the love

Ik ben Sananda. Ik ben hier nu bij jullie in deze tijden, in deze grote gedenkwaardige tijden van verandering waar jullie nu middenin zitten. Alles evolueert en draait om jullie heen en in jullie. Dus blijf het proces van verandering door je heen laten gaan. Deins er niet voor terug, want het is allemaal doelgericht. Maar de veranderingen en de beweging van de derde-dimensionale uitdrukking naar de vierde en hogere dimensie zullen doorgaan.

Zoals jullie eerder in jullie discussie hebben gezegd, neemt het momentum van die veranderingen nu snel toe. Alles is op dit moment zeker in beweging nu het licht de planeet binnenstroomt, en de trillingsfrequentie over de planeet toeneemt en een hoger bewustzijn brengt, een weten en een herinneren voor steeds meer mensen, nu steeds meer mensen uit hun sluimer ontwaken.

Ja, voor velen van jullie lijkt het soms alsof er weinig verandert, het is hetzelfde als altijd. Maar ik kan jullie nu met volledige zekerheid vertellen dat het niet hetzelfde is. Wat jullie zien is hetzelfde draaiboek van de duistere krachten. Daarom lijkt het hetzelfde, want zij laten hetzelfde zien. Dat draaiboek dat zij blijven gebruiken, is bekend bij de Krachten van het Licht, inclusief degenen onder jullie die deel uitmaken van de Krachten van het Licht.

Jullie maken deel uit van de Alliantie. Misschien zijn jullie je daar niet eens van bewust. Want jullie zijn de ontwaakten. Jullie zijn degenen die van veel verschillende systemen, veel verschillende planeten, zijn gekomen om deel uit te maken van dit veranderingsproces hier. En alles leidt nu naar deze Grote Verandering.

Het lijkt er nu op dat deze Grote Omslag in kleine stappen vooruit zal gaan, en dan steeds meer vaart zal krijgen, net als nu. Want jullie hebben de kleine stapjes doorlopen, en de grotere veranderingen staan nu voor de deur.

Alles wat je moet doen is je bewust blijven van wat er gebeurt, maar er geen deel van uitmaken, en je niet opnieuw hechten aan de derde-dimensionale uitdrukking. Maar bekijk het liever van een afstand, net als wij vanuit onze schepen.

Zo bekijken we alles. We zien het gebeuren en helpen waar we kunnen. En die hulp wordt steeds groter. Want wij kunnen en mogen steeds meer bemiddelen, inclusief het tonen van onze schepen aan steeds meer mensen die klaar zijn om wakker te worden.

De tijd is nu aangebroken, ieder van jullie, mijn broeders, mijn zusters, mijn vrienden, om de komende veranderingen te blijven omarmen. En ook om te blijven vertrouwen op het proces. Het proces van jullie ascensie. Want iedereen is nu opgenomen in dit proces van ascensie. Alles wat er gebeurt, alles wat er nu gebeurt, gaat in de richting van jullie persoonlijke en collectieve ascensie. Jullie hoeven alleen maar te blijven vertrouwen en toe te staan dat alles zich blijft uitspelen.

Net zoals ik dit eerder heb gebruikt, dit idee van de finishlijn. Weet nu dat de eindstreep nadert, of liever gezegd dat jullie de eindstreep naderen. Jullie allemaal, net zoals wanneer je een marathon loopt, is het kilometer na kilometer, op weg naar de finish, waar je vele kilometers hebt afgelegd om tot deze finish te komen.

Net zoals degenen die een marathon kunnen uitlopen en het einde naderen, zullen sommigen naar de finish sprinten. Zij krijgen die extra energie op het laatste moment om eroverheen te sprinten. Anderen hebben wat van hun energie verloren, maar zullen het toch halen, en komen over de finish. Anderen vervallen in lopen om er te komen. Ze komen er wel, maar in een langzamere tijd, zou je kunnen zeggen.

En weer anderen hebben de volledige energie verloren om verder te gaan. En dat is waar degenen van jullie die in die sprintbeweging zitten, en over de eindstreep sprinten, voor jullie om terug te stappen. Ga terug en help hen die hulp nodig hebben. Zij hebben het licht nodig. Zij hebben de energie nodig. Zij hebben de waarheid nodig om hen over die lijn te helpen. Dat is waar jullie allemaal in het spel komen, als je dat proces in jezelf toestaat.

Ik ben Sananda. En ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie vrij blijven bewegen richting de eindstreep. Laat het momentum toenemen in jullie allemaal. En laat het proces in jullie doorgaan, zoals jullie lang geleden voor jezelf bestemd hadden.