Nieuwsbrief: De nieuwe energie symptomen 2015

Een aantal voorbeelden noemen van dingen/patronen die NU gezuiverd moeten worden:

– Vriendschappen
– Liefdesrelaties
– Ongezonde leef- en eetpatronen
– Manipulatief/dominant gedrag
– Obsessief gedrag
– Mensen die energie zuigen
– Mensen met psychotische/gedragsstoornissen
– Je woonplek
– Alles wat niet stroomt, bv je werk
– Alles komt ‘ bloot te liggen’ in je familiesfeer: Ineens zie je hoe jullie met elkaar omgaan. Waar de knelpunten zijn.
– Afhankelijkheden. Daar waar jij nog niet onafhankelijk in bent, word door de kosmos duidelijk gemaakt en zelfs gestopt, zodat je op eigen benen moet staan (zelfs geldstromen!)

Het ego
Daar waar jij nog niet goed voor jezelf zorgde, word op soms hele harde, compleet onvoorziene situaties het je letterlijk voor je voeten gesmeten.
Als jij nog enige vorm van ego had, of je beter voelde dan de ander, en bijvoorbeeld ‘ belerend was’ naar anderen, zul je meteen door iets/iemand pas op de plaats moeten maken en word je heel duidelijk terug op je plek gezet. Als er door iemand word gemanipuleerd, of dominant gedrag word vertoond, zal dit zo duidelijk aan het licht komen dat zowel jij het helder ziet, als degene die het doet. Want een ieder krijgt het nu te horen, en het kan niet meer ‘ ongezien blijven’. Je zal meteen voelen wie dit doet, wie er energie bij je zuigen, welke mensen jou helemaal niet in je kracht zetten. Alles word zo helder, waar je lekkende schakels zijn. Dat ik enkel kan adviseren: Het is lijntjes doorknippen en opruimen, en radicaal!
Bij elk verbroken lijntje, komt er ademruimte en ruimte voor iets nieuws. Je kan zelfs de volgende dag al beloond worden voor jouw beslissing!
Ik raad wel aan: Doe het in lijn met karma, en hoe jij behandeld wilt worden. Er zijn mensen die in ‘ paniek’ hun hele Vriendenkring ineens ‘ dumpen’. Zoek goed uit, met wie je moet stoppen, en waarom. Schrijf een respectvolle brief, met dat je lang hebt nagedacht, en het nu wilt stoppen met die persoon. Dank degene voor alles wat je hebt geleerd, en wens elkaar liefde toe en geluk. Schrijf dus een waardige brief, wens elkaar succes. Maar zet er wel concreet in, duidelijk, dat je alles hebt geprobeerd aan deze vriendschap/relatie, maar omdat het keer op keer niet werkt, kies je nu voor jezelf.
Je zal merken dat dit goed word ontvangen. Doe het ook enkel wanneer je mensen kansen hebt gegeven, feedback hebt gegeven, en je merkt/voelt dat het naar een leeg gat gaat. En sowieso als jij een andere weg wilt inslaan, kijk wie daarbij/daarin passen. Mensen die echt om je geven, passen daar altijd in.

In de familiesfeer
Het kan zijn dat je al een tijd worstelt (ongeveer een jaar) met jeugdtrauma’s die zich aandienen. Dan was je weer een paar weken met dat thema bezig, dan kwamen er weer dromen omhoog over die gebeurtenis. Er kunnen duidelijk naar voren komen bv. Bindingsangst wat voorkomt doordat je moeder je geen liefde gaf, Je valt op mannen met een psychische aandoening, omdat je ouders een psychische aandoening hadden. Ik noem maar wat, er komen dus duidelijk ‘ jouw storingen’ omhoog, die je nu heel makkelijk kan herleiden naar de oorzaken uit je jeugd. Het is allemaal zo duidelijk, dat als je het ‘ doorhebt’ je meteen kan zeggen: ‘ Okee, duidelijk. En dit wil ik niet meer, nu ik weet waar het vandaan komt, wil ik het loslaten en uit mijn leven hebben’. Je kan bespreken/kijken hoe je de toekomst met je geboorte-familie WEL wilt gaan invullen, en dit bespreekbaar maken en kijken hoe daarop word gereageerd. Je bent niet voor niets bij deze familie ‘ geboren’, dat is om lessen in te zien en te leven.
Zo werkt namelijk de nieuwe energie lieve mensen. Omdat we naar 5d energie zijn gegaan, is NU duidelijk wat er bv. 20 jaar geleden gebeurde. Het voelt als NU. Daarom kan je nu ook duidelijk zeggen: Dit wil ik dan stoppen. Weg met de bindingsangst! We creëren ons leven zelf. We creëren onze matrix helemaal zelf.

Zelf-verantwoording
Niemand is meer verantwoordelijk voor jouw pijn, angsten, of storingen. Dus zelf wijzen naar je ouders, omdat ze gestoord zijn of je verlaten hebben, heeft geen zin meer. En als iemand jou pijn doet, ben jij degene die verantwoordelijk is of je stopt of ermee doorgaat. JIJ bent de enige die werkelijk voor je eigen ‘ veiligheid’ kan zorgen. Waar ik graag naartoe wil, is jullie het heft in eigen handen te laten nemen. En zeggen: ‘ Ik heb alles ZELF in de hand op dit moment. Vandaag kan ik er voor kiezen te stoppen met dingen die ik niet meer wil ‘ zijn of doen’. Dat kan zijn, stoppen met roken omdat ik anders vergif in mijzelf stop en ik verdien het beste! Dat is stoppen met alle vrienden die me keer op keer laten zitten, en die ik weer vergeef. Stoppen met vrienden die echt een stoornis hebben en daar niets aan doen, waar ik mee omga word ik mee besmet, dus ik stop daarmee! Ik stop met het hebben van bindingsangst, want dat komt uit mijn jeugd, en NU is een nieuwe energie en dat is niet meer van toepassing’.

Verandering moeder aarde
Er was ook een periode van heel veel in je hoofd zitten, en niet kunnen stoppen met piekeren, soms lijkt het ‘alsof je zweeft’. De magnetische ompoling van de zon (staat op de website nasa) zorgt voor extreme zonnevlammen richting aarde. Deze stralen zorgen voor veel ‘ stress’ in ons gestel, soms helpt zelfs meditatie niet. Ik zou bij deze buien daarin aanraden: bewegen, zingen, dansen, naar buiten gaan. De ompoling duurt tot ongeveer 1 november. Ik verwacht pas na 1 december echt ‘ een verlichtend’ gevoel.

Karmische mensen die je komen ‘ ontpellen’ en ‘opschonen’
Er komen ook veel karmische mensen op je pad. Het was rond 11 September een wirwar van karmische contacten, die jou spiegelen. De ene in liefde, de ander in haat. Er werd getouwtrokken, met modder gegooid naar elkaar. Maar jouw meest bizarre duistere kanten kwamen omhoog. En de ander die normaal zijn mond zou houden, trok hem ineens open en zei alles wat ze ooit hadden willen zeggen tegen je. En met ‘ ooit’ bedoel ik: Karmische partners kennen elkaar meer dan 1 leven. De ene ken je 100 keer, dat zijn hele oude karmische partners, de ander heb je 3 maal eerder gezien. Ze zoeken je ineens op, (kunnen ook exen zijn) er worden nog dingen uitgewerkt wat nog niet uit de relatie was gehaald, en word nu uitgesproken en afgemaakt. Dus ook uit vorige levens! Er kan zoveel uit komen, uit deze gesprekken, en nu denk je: ‘ Mijn hemel, wat was dat allemaal?’. Nou dat waren dus alle onuitgesproken giftige dingen die er nog inzat, wat besproken moest worden tussen jullie zielen.
Het kan zijn dat jij in vorige levens diegene hebt onderdrukt, en aan het lijntje hebt gehouden. Dat ineens iemand helemaal klaar met je is, en je ‘ doorheeft’. So be it.
Je moet alle kritiek incasseren. En jij zal ook veel hebben gezegd tegen de relaties om je heen.


Oude structuren weg

Alle structuren waarin jij nog afhankelijk bent, moeten weg. Dit houd in. Ik had zoveel mensen om mij heen gezien, die allemaal in 1 maand te horen kregen: Die persoon stopt met mij te helpen met dit/dat! Dit gebeurd dus enkel wanneer je door de kosmos word gezien als dat je dit zelf nu kan, omdat dat je sterker maakt. Geldstromen zijn ook energetische lijntjes. Ik ken bijvoorbeeld rijke zoons, wiens ouders ineens zeiden: ‘je kan nu zelf werken’ . Of mensen die lekker makkelijk gratis in iemands huis verbleven, die nu ‘ ineens’ krijgen te horen dat ze een eigen huis moeten zoeken. Mensen die stiekem subsidies ontvangen en dachten : ‘ Lekker makkelijk’, ineens stopt dit. Ik heb het dus over hulp (kan ook vrienden zijn die altijd je klusjes opknappen- terwijl je dat best zelf kan) Wat stopt. Je word dus met je neus op de feiten gedrukt. Alles word duidelijk van 3D (de materie-werkelijkheid, dus geld, huis, werk, spullen, je vrienden) Als in 5D. er word nu bekeken: wat kan je zelf nu, en wat nog niet? Bijvoorbeeld als jij je altijd sterk hield terwijl je eigenlijk ziek bent, of een burn-out, of door iets lukt iets niet? Dan word dat nu zo duidelijk voor de omgeving, dat je nu ‘ gezien’ word en juist hulp krijgt! In deze maand beslissen mensen die ‘ te sterk zich voordoen’, dat ze open zijn naar hun omgeving. En alleen al die beslissing maken, geeft de kosmos de ruimte om jou hulp te sturen, ook soms in 1 dag! Als jij hardop de intentie uitspreekt: Ik kan het niet meer alleen, ik heb hulp nodig en wel in deze…. (maak lijstje voor de kosmos en spreek het allemaal uit!) Dit kan 3d zijn: – Ik wil een coach die elke maand mijn financiën doorneemt met mij.
– Ik wil elke maand hulp in mijn huishouden
– Ik zou meer vrienden willen hebben die mij begrijpen en op wie ik kan rekenen, ik ben klaar met lakse mensen om mij heen.
– Ik wil meer geld/inkomsten, want ik wil sparen voor een vakantie naar Frankrijk

Kortom: Laat los en opnieuw kiezen!
De kosmos kan alleen iets met hele duidelijke, heldere taal. Meestal ga ik het lijstje schrijven, dan zitten en zeg ik: ‘ Lieve engelen, helpers, gidsen, papa, ik wil wat veranderingen in de matrix gaan aanpassen, en dit is wat ik wil: (lijstje) En sluit af met ‘ Dank je wel’.

Ga dan weer helemaal je ding doen. Laat het los. Ik wil jou zien ‘ scheppen’ van je eigen werkelijkheid. JIJ bent verantwoordelijk voor alles. Alles wat je aantrekt, alles wat er gebeurd. Dus als iets niet loopt, kijk je wat er niet loopt, en met intentie ga je dit ‘ aanpassen’.

Als jij bijvoorbeeld lange tijd ziek was, kan je ook uitroepen: ‘ IK ben er klaar mee ziek te zijn. Als ik dit op 1 of andere manier op mijzelf heb aangeroepen, ben ik er NU klaar mee. Ik wil niet meer ziek zijn!’ Vervolgens kan je bijvoorbeeld nog een tandje gezonder gaan eten, en alles in je leven aanpassen hoe jij zo gezond mogelijk word. Gebeurd er iets in je leven, waarbij je weer moe/ziek word, dan zeg je: ‘ nee, ik wil dit niet, want ik wil niet moe/ziek zijn’.
Alles gaat dus heel erg hard en snel, met de juiste intenties.

Ook voor de singles onder ons zonder relatie. Maak heel helder en duidelijk wat je zoekt in een man/vrouw, vergeet geen enkel detail! En weet, je roept aan wat je wenst. Wens je dus iemand enkel ‘ die op mijn opa lijkt’, maar die opa had ook allemaal negatieve kanten, dan trek je zo iemand aan. Zeg dus heel duidelijk : rijk (waarom mag je dat niet wensen?), aantrekkelijk, blij zijn met zichzelf, een man met een missie, zo en zo oud, zo’n huis, deze hobbies, en welk gevoel heb je als die persoon naast je op de bank zit? Visualiseer het ‘ gevoel ook duidelijk!’

Sta stil bij alles waarvoor je dankbaar bent in het leven. En roep aan waarvan je gelukkig word. Wat en hoe moet je leven eruit gaan zien, als je optimaal van jezelf houd? En jij onafhankelijk optimaal in je kracht staat.

Vorige levens loslaten
Laat bewust onafgesloten, negatieve vorige levens los. Die intentie kan je uitspreken.
Visualiseer een mengpaneel (zoals uit een geluidssudio of uit een vliegtuig) met schuiven. Elke schuif is een aspect in je leven. Bijvoorbeeld de schuif geld gaat helemaal omhoog. De schuif liefdesrelatie gaat omhoog. De schuif ‘ rust’ gaat omhoog. Vergeet ook vooral de schuif ‘ plezier’ niet! Check elke dag hoe de schuiven ervoor staan. Gaat iets niet goed, kijk dan of de schuif nog wel omhoog staat van dat aspect.

Innerlijk kind word vaak vergeten!
Iedereen heeft een innerlijk kind wat wil ‘ spelen’. Teken je nog? Schilderen? Zingen? Lanterfanteren? Lachen? Verwonder je je nog aan dingen als een kind? Moet het getroost worden? Blijf elke dag iets ‘ doen’ waarmee je je ‘ kind in jezelf’ even ruimte geeft te spelen! Doet wonderen.

Vanuit de tarot-kaart is het nu op aarde: Het oordeel. Dus ook voor jou. De kosmos test je nu uit: ‘ We gooien wat situaties en mensen op je pad, en we kijken nu of je de lessen van vroeger ECHT hebt geleerd, en of het doordringt, of dat je het nog niet snapt?’ vandaar dat je soms dezelfde type mensen op je pad krijgt, tot je doorhebt ‘ Hee, ik trek dit/dat aan, en daar moet ik dus wat aan doen!’ Het is ook nu of nooit met stoppen met obsessies en verslavingen. Dit is HET moment bij uitstek om de kosmos te zeggen: ‘ Ik zie het nu, ik snap het nu, en ik verander dit!’

Eten en drinken essentieel
Ik merk dat water heel essentieel is, drink zeker 1 liter spa water per dag. Wat ook enorm helpt bij detox is 2 grote glazen met vers citroensap met heet water drinken voor je ontbijt en avondeten.
Veel vers, zuiver, eten.

Lichamelijke klachten

Veel mensen hadden last van overgeven en misselijkheid en weer hartproblemen.
Overgeven en misselijk zijn had twee oorzaken: Energetisch dat je door iemand word ‘ leeggezogen’ of iets niet goed zat. Van daaruit was het de bedoeling dat je dus accute beslissingen nam. En het lichaam gaat bijna direct protesteren bij ‘ troep’ . Zelfs GMO eten (genetisch gemanipuleerd) waar je eerst wel tegen kon, moest je overgeven. Een beetje gluten in je eten en je was ziek. Deze maand zijn heel veel mensen ineens overallergisch voor eten. Dit komt omdat we gevoeliger worden, en ons lichaam geen genetisch gemanipuleerd voedsel meer wilt eten. We moeten echt weer naar een voedsel inname van zuiver voedsel. Koop brood bij de eko-winkel of ga het zelf bakken. Let heel goed op de verpakkingen of er aspartaam in zit, kleurstoffen en gluten.
Ga echt naar een leven waarin je zelf soep kan maken, brood bakken, een moestuintje hebben en weet dat je voedsel biologisch is van oorsprong. Kijk wat je allemaal eet en wat de oorsprong is.
Superfoods, kruidenthee, water, en soepen kan ik het meeste aanraden. Soms kan het dagen duren dat je alleen vloeibaar eten wilt, en geen vast voedsel. Ook hierbij is dit natuurlijk: Je darmen willen waarschijnlijk helemaal ‘ opruimen’, want als je zoveel loslaat aan vrienden, relaties en oude patronen dan wil je lichaam ook zuiveren. Want het mag zoveel loslaten! Dus detox-kuren zijn heel fijn in deze tijd!

Als het gaat om meditaties en sporten: Sporten die intensief zijn, zou ik nu afraden. Dus even geen conditietraining en erg zweten. Milde sporten zijn nu fijn: Langzaam fietsen, wandelen, yoga, pilates, milde cardio. Het lichaam moet heel veel verwerken en opruimen. Dus blijf wel in shape met wat gewichten en wat training, maar niets uitputtends of wat je hartslag erg verhoogd. Soepele, langzame bewegingen is nu fijn.
Die je overigens ook met alle aandacht doet. Veel buiten zitten, en lopen schoont de chakra’s op.
De sauna en zwemmen, bij uitstek geweldig: Water zuivert en reinigt vanbinnen en buiten. Water is dus wondermiddel 1.


Energetisch en 3d opruimen van je wereld:

– Huis opruimen en helemaal schoonmaken
– Rekeningen betalen, orde en overzicht in financiën.
– Overzicht en ritme in je leven
– Goede basis 3d houd in: Je huis, werk, geld, je gezondheid en de mensen met wie je omgaat. Kijk dus waar er nog ‘ onveiligheid’ in zit. Onveiligheid op aarde is de grootste boosdoener van ongemakken. Zorg goed voor jezelf door alles ‘ goed te regelen’ en op orde te hebben. Je kan nog ‘zover zoeken’ naar wat er mis is, maar als de basis niet goed zit, is dat de eerste oplossing deze te ‘ regelen’.

Zoekende en dwalende mensen in de spirituele wereld: Zoek je basis IN jouzelf
Ik zie veel in de wereld van spiritualiteit van ‘ zoekende’ mensen. Er zijn mensen die bijvoorbeeld echt een psychische aandoening hebben als borderline, autisme, bipolair of apserger en die ‘ niet dit willen erkennen’, en zoeken tot genezing in de spirituele wereld. Vaak kan je herleiden in je leven dat er steeds dingen niet goed gaan, of je buien blijven aanhouden, tot in je jeugd. Naar deze mensen zou ik willen zeggen: Doe een second opinion bij een officiële instantie, om te kijken of er meer aan de hand is. Dit kan eindelijk rust geven! Aan de andere kant is het ook zo dat er vele mensen in een hokje worden geplaatst, soms al na een consult van tien minuten: ‘ Je hebt ADD of je bent borderline’, terwijl je enkel hoogsensitief bent en gewoon teveel aanvoelt van de wereld en je dus je levensstijl zou moeten omgooien. De scheidslijn is zo moeilijk. En alleen jij weet diep vanbinnen werkelijk of er iets is, waarmee je zult moeten leren leven, of dat je gewoon zeer sensitief bent en de verkeerde levensstijl hebt. Ik werk altijd samen met artsen, psychologen en de spirituele wereld. Want alles hangt met elkaar samen. Een arts kan met testten uitsluiten of je geen ziekte onder de leden hebt, een psycholoog kan altijd een uitgebreide test bij je doen, als je ziet dat je altijd al bepaalde problemen had en er maar niet ‘ uitkomt’, en de spirituele wereld kan je ook op zoveel meer dingen wijzen. Jij bent je EIGEN leermeester en heler, en voel goed wat je moet doen bij jezelf…


Meditaties

Bij meditaties ben ik anders gaan werken. Ik luister geen meditaties meer, maar elke dag creëer en ontstaat een nieuwe. Normaliter werkte ik veel met goud en violet licht, ineens zag ik regenbogen! Overal! Ik plaats dus nu (en geheel nieuw voor mij) een regenboog om mijn aura en lichaam heen gedurende de dag. Ik stuur mensen met wie ik lijntjes heb, regenbogen energie, als ik last heb van een pijn in een orgaan, dan ga ik liggen. Ik leg mijn hand op het orgaan en adem een gevisualiseerde regenboog in door het orgaan. En de pijn is ‘verdwenen’ na een tijdje!
Je kan regenboog energie plaatsen op je geldstroom, je relaties, vriendschappen. Op alles wat je positief wilt beïnvloeden. Dit is iets wat ik dus ‘ ineens’ zie, overal regenbogen.

Communicatie met je organen is essentieel. Vraag je organen wat er is, wat ze vasthouden, waarom ze pijn doen of ziek zijn. Vraag hen wat ze nodig hebben. Leg je hand op een plek die pijn doet, en stuur via je hand licht of een regenboog. Ook kan je zeggen: ‘ Ik programmeer jullie opnieuw, jullie mogen loslaten wat niet meer dient, en ik ‘ denk’ jullie nu schoon/energiek en vol licht en leven’. Ook JIJ hebt de programmatie van je organen in handen!

Mocht je je zeer moe voelen of rare klachten hebben (ook ineens depressief) sluit dan eerst de volgende zaken uit:
– Ga wandelen in de natuur, ‘ waai’ letterlijk uit, en bij het wandelen, stevig op de grond ‘ trappen’ en vragen aan de aarde: ‘ Neem mijn negatieve energie op, en geef me aarde-energie terug’.
– Doe een reinigings-meditatie waarbij je alle lijntjes om je heen ‘ wegknipt’, zeg ‘ ik geef alles terug wat ik van anderen aanvoel en wil alleen mezelf aanvoelen’.
– Maak je aura dicht en zet er een bol omheen en regenboog
– Ga yoga doen, de sauna in
– Ga een tekening maken, of lees een boek en zet alle social media/tv/telefoon/geluiden uit
– Ga na wanneer je je zo voelde, na een gesprek met iemand of bij het voelen van een emotie: Stuur het terug, reinig dit.
– Masseer jezelf/laat jezelf masseren
– Drink veel water
– Kijk of het steeds is na het eten van iets (wellicht ben je ineens allergisch)
– Ruim je huis op van ‘ teveel’ spullen. En maak het helemaal schoon. Reinig huis en jezelf met salie, en lichaam scrubben met himalayazout.

Namelijk 9 van de tien keer voel je anderen aan, of heb je op een plek wat meegenomen wat niet van ‘ jou’ is. En sommige klachten komen doordat je iets herbeleefd en dient los te laten. Houden de klachten echt dagenlang aan, ga dan naar een dokter. Een uitgebreide check-up is altijd goed zo nu en dan. (Er kwamen vele op mijn pad met de darm-ziekte candida, met een bijnier-uitputting, maar ook mensen die jaren lyme onder de leden hadden) Laat jezelf altijd uitgebreid checken, ook op vitaminen-tekorten zoals b12-tekort en magnesium etc.

Hiermee eindig ik mijn nieuwsbrief.

Tekst, gedachtengoed Door: Leda