Filmtip: Drunvalo Melchizedek – Birth of a New Humanity (2010)

In de volgende uitzending gaat Drunvalo het oude Atlantis binnen, omdat ons verhaal hier begint. En het is iets wat simpelweg gedaan moet worden, omdat dit precies is waar onze hedendaagse problemen zijn ontstaan.

Drunvalo Is een van de grote meesters van deze tijd. Zijn verhaal komt overeen met wat vele andere mensen die met de nieuwe energie werken- weten. We zijn altijd voor de gek gehouden door de instituten en regeringen over waar we vandaan komen en hoe de wereld werkelijk is ontstaan in de geschiedenis. Vele andere dimensies en geweldige energieen en voorouders hebben ons geholpen, al sinds Atlantis. De kennis die we toen hadden was waanzinnig, en de samenwerking tussen andere dimensies en wezens, heel harmonisch. Drunvalo vertelt dat de grote 83.000 bouwwerken als de piramiden, de maya tempels, stonehenge, nazdac-lijnen, de piramides in chile en mongolie, e.d. op exacte breedtegraden staan die allemaal door 360 zijn te verdelen. Van 360 graden (een volle circel) alle gebouwen zijn vanuit de vierde dimensie exact zo geplaatst, zodat de accupressuur punten van de aarde (die wij ook hebben, wij hebben energiebanen en punten en de aarde o0k) een impuls krijgen. Gebouwen op deze specifieke locaties verhogen de aarde haar bewustzijn.

Vervolgens is inderdaad ook volgens Drunvalo, sinds 2002 het algehele bewustzijn van de aarde verhoogt. Alle ‘cropcircels’ bijvoorbeeld, met vreemde symbolen, zijn injectaties van energie op accupresuurpunten van de aarde om de aarde helpen te verhogen in energie voor 2012. Het zijn universele symbolen, die met heilige geometrie de juiste energie injecteren. Logische verklaringen dus. Hij vertelt allerlei nieuwe informatie, bijvoorbeeld over de egyptische regering. Dat hij de regering heeft vertelt dat de grote pyramiden precies op het punt zijn gebouwd als je de aarde doorkruist komt je bij de noordpool uit (een belangrijk energiepunt) en de grote cheops staat op het punt waar de wereldmassa het grootste is. Maar daarnaast vertelt hij dat de piramiden van boven naar beneden zijn gebouwd! Dat is niet voor te stellen, maar de regering heeft dit onderzocht en wat bleek: de oudste steen ligt boven, en de jongste stenen onderaan….

Drunvalo vertelt over de laatste ontwikkelingen, en met zeer veel passie en liefde. Een must see.- Leda  

Lang geleden, ongeveer 13.000 jaar terug, vielen de menselijke ‘grids’ van bewustzijn omver en de mensheid begon haar hogere bewustzijn te verliezen. Het wordt in de Bijbel ‘de Val’ genoemd. Iets moest er gedaan worden of de mensheid zou op hetzelfde niveau blijven staan als het dierenrijk.

Maar terwijl de Aardas naar een nieuw punt verschoof en Atlantis naar de oceaanbodem zonk, en de Maya, Kogi en Arjarcos in hun boten naar nieuw land voeren, begon de mensheid ook te zinken tot onder het niveau van bewustzijn wat ooit was bereikt. Mannen en vrouwen die verder ontwikkeld waren dan wij nu, veranderden in rap tempo in harige barbaren zonder zelfs maar de kennis om vuur te maken. Hun Mer-Ka-Ba velden, oftewel hun lichtlichamen, waren uitgeschakeld waardoor ze werden blootgesteld aan de effecten van het Aardmagnetisch veld wat ook uitgeschakeld was. De herinneringen van de mensheid werden uitgewist.

Op een plaats hier ver vandaag werd een beslissing gemaakt en een globaal project werd gestart op Aarde om de mensen weer terug te brengen naar hun vertrouwde bewustzijnsniveaus, maar het zou 13.000 jaar duren tot het punt waar we nu staan. En waar het Leven zich maar al te goed van bewust is, is dat het redden van een ras van wezens op deze manier niet altijd garant staat voor succes, maar deze keer wel.

Dit is het werkelijke verhaal over hoe bepaalde mensen die geen slachtoffer zijn geworden van ‘de Val’, naar voren zijn getreden en lang geleden begonnen zijn een enorm netwerk van lijnen op Aarde te ontwikkelen om een specifiek menselijk ‘grid’ van bewustzijn te creëren wat de Aarde omringd, zodat ooit de mensheid op de hogere bewustzijnsniveaus kon terugkeren die ver daarvoor waren bereikt.

Elke levensvorm op Aarde moet een ‘bewustzijnsgrid’ hebben dat de gehele Aarde omringd om te kunnen bestaan. Zonder deze ‘grids’, is er geen bewustzijn.

Wanneer je de wetenschap begrijpt die achter dit verhaal steekt, zal het je verbazen. En wanneer je de resultaten van dit 13.000-jaar durende experiment begrijpt, zul je gevuld zijn met vreugde. Omdat datgene wat gebeurd is niets anders is dan de Geboorte van een Nieuwe Mensheid. JIJ zult het zien, omdat jij het zult gaan beleven. Voorbij 2012! Wij als menselijk ras beginnen nog maar net. Opnieuw.

Het is een eer voor mij om jullie dit wonderlijke nieuws te mogen brengen.

Vanuit mijn hart,
Drunvalo

De film is te downloaden via de link: http://vimeo.com/12201714

Mocht U het niet op deze manier kunnen kijken, hebben wij deze op DVD en kunnen wij U deze toezenden voor een kleine prijs. (Neem dan contact op)

Leave a comment