Het opruimen van karma en familiekarma: Onzichtbare banden

Drager En Transformator van familie karma

Over familiekarma, energetische banden en je familie als je grootste trigger en je grootste leraar.

Drager Van Familie Karma

Mijn hele leven ben ik bezig geweest met deze thema’s. Als klein meisje begon mijn zoektocht naar karma en de last die ik op me nam ook al wist ik dat het niet van mij was.

Ik wist het door hoe ik anders naar de wereld keek, mijn andere manier van dingen zien en mijn andere leefstijl. Ik had een sterke voorgevoel wat mijn voorouders betref die ik nooit had ontmoet. Of ik werd vaak ziek en wist tijdens het vaak ziek zijn dat ik aan het dragen en transformeren was van familie karma.

Wat Is Familie Karma?

Familie karma is de karma behorend aan je voorouderlijke bloedlijn, van je ouders naar jou toe. Stel dat je vader de meest spiritueel ontwikkeld was in de familie en hij had 5 broers en zussen; dan zou hij de drager zijn van energetische blokkades en de karmische familielijn.
Hij draagt dit last vanaf zijn geboorte en zal het zijn hele leven dragen tenzij hij ervoor kiest om het los te laten.
Je moeder is ook het meest spiritueel afgestemd/gevoelig van haar broers en zussen. Haar moeder en overgroot moeder waren ook het meest belast.

Wanneer jij- een hoog sensitieve en spirituele ziel – geboren is uit 2 hoog sensitieve belaste ouders, draag jij een bergenhoge karma in je karmische familielijn.

Er kan ook een vloek op deze lijn zitten dat  helemaal terug kan gaan naar Indonesië, Afrika, Suriname, en of de Antillen.
De meeste vloeken zijn afkomstig van de katholieke kerk.

Alles wat niet in hun beleid paste werd gedemoniseerd.

De druïden, heksen, en oude animistische geloven kregen het zwaar te verduren.

De kans bestaat dat jij spiritueel ontwikkelde  ziel zo’n leven leidde vroeger ( en ook nog vandaag ) een vloek werd op de familie geplaatst om niks.

Deze methode werden vaak op een professioneel manier behandeld, en gold van de hele familie als een deel van je blauwdruk, dus neem je het mee tijdens elke reïncarnatie op deze aarde.

Tijdens sommige sessies met mijn cliënten was ik getuige van vloeken die afkomstig was van het oude Egypte.

Sommige priesteressen waren zo jaloers op de talenten/geschenken van anderen dat ze een eeuwige vloek op die personen zette.

Het grappige is dat degene die de vloek uit jaloezie toepaste je eigen ouders zou kunnen zijn nu, omdat je les nu is om je sterkste vijand te leren aanpakken en om deze energie los te laten.

Het kan ook zijn dat in meerdere levens vermoord werd door de zielen wie nu je ouders zijn.
Het gebeurt vaak dat we dingen recht moeten zetten van onze vorige levens.

Je kan leden van je familie ontvangen die je ergste vijanden waren in je vorige levens, zodat je oude trauma kan loslaten.

Het vereist vaak dat je deze karma transformeert terwijl je stevig geworteld bent in liefde.

Het vereist dat je trouw blijft aan jezelf, sterker en krachtiger wordt.

Laat zien dat je factureerbaar bent! Of uithoudingsvermogen heb.

Een Last Van Levens

Familie patronen ontstaan, die zijn doorgegeven van Oma naar jou moeder dan naar jou bv Oma was te mild. Ze verzorgde iedereen en liet haarzelf door mannen misbruiken.

Opa is een alcoholist en rookte veel, je moeder.s thema is ook zelf opoffering en niet van haarzelf nog haar kinderen kunnen houden.
Haar last is zo zwaar dat ze slecht kan functioneren. Ze drinkt ook en kan niet van haar eigen lichaam houden.

Vader was de zwaarte schaap van de familie omdat hij erg spiritueel was en ook een sterk ontwikkelde bewust zijn had.

Moeder was ook de zwaarte schaap en werd ook door familie afgekeurd en als je vader in de zijne.

Jij, als kind van je ouders heeft de DNA karma van zelfopoffering en niet van jezelf kunnen houden. Je zou de karma van verslaving van beide kanten kunnen dragen.
Dit neem je allemaal mee in je blauwdruk.

Eigenschappen Van Jou Als Drager Van Familie Karma

– Je bent de meest spiritueel ontwikkeld persoon en de meest bewust van je ouders, broers en zussen.

– Vanaf kleins voelde je anders, je voelde een sterke afstand tot hoe hun zich gedroeg en wie ze zijn.

– Soms werd je zomaar ziek en had vaak het gevoel dat je het     gewicht van de wereld op je schouders droeg.

– Je doet mee aan allerlei cursussen en helingen om spiritueel te groeien en energie blokkades op te heffen.
Dit doe je vaker dan anders familie leden.
Onbewust doe je dit omdat je weet dat je de drager bent van de familie karma.
Je bent de transformator en de verandering voor veel mensen ( ook van je voorouders )

– Je bent verstrengeld geweest in veel bizarre familie gedoe meerdere keren, je keek naar hun gedrag en luisterde vol verbazing naar hun verhalen en kwam tot de conclusie dat hun opvattingen onachtzaam zijn.
Je bent door je familie bekritiseerd, uitgedaagd, verkeerd begrepen en op je hart getrapt.
Je neemt familie zaken ter harte, hun donkerste kanten komt op jou schouders zodat je ze erkent energetisch en heelt.

Als je ervoor kiest om terug te gaan naar regressies uit vorige levens zal je veel levens vinden met je huidige familie leden. Je zal merken dat je deel uit maakte van vele levens en je zal zien dat jij de transformator ben je geweest in al die levens.

Je hebt een gevoel dat wat je ook is aangedaan; hoe alleen en niet begrepen dat je hebt gevoeld je toch sterk geworteld moet blijven in liefde, authenticiteit en eerlijkheid. Hoe ernstig de situatie ook is je probeert toch de weg naar liefde, balans, licht, betrouwbaarheid en eerlijkheid te wijzen.

Je herkent familie patronen in je ouders en voorouders en je zou ook eigenschappen van deze patronen kunnen vertonen in jezelf.
De rede hiervoor heeft te maken met je spirituele groei, je berijpt ze en transformeer ze.

Je Biologische Familie Loslaten de voorouderlijke levensboom

Hoe Je Alle Energetische Koorden Doorknipt, Hoe Je Teruggeeft Wat Je Voor Ze Draagt

Ze resoneren misschien niet met het deel van jou dat anders is en in strijd is met hun kijk op het leven. Het loslaten van de banden met de ouderlijke energie betekent in de eerste plaats om de energie uit je eigen geest en emoties los te laten. Het is het naar binnen gaan om erachter te komen im hoeverre je betrokkenheid leeft bij je ouders’ set van illusies, door hun doen en laten, gebaseerd op angst en oordeel.

Als dit voor jezelf duidelijk is en je geef jezelf toestemming om dit los te laten, heb je de vrijheid om ze te vergeven en echt ‘het ouderlijk huis te verlaten’ het is pas nadat je de koorden op een innerlijke niveau hebt bediend en heemverantwoordelijkheid voor je eigen leven dat je je ouders kunt laten zijn. Je zult dan duidelijk nee hebben gezegd tegen hun angsten en illusies. ( Zwaard van onderscheiding ) maar tegelijkertijd zul je zien dat je ouder niet identiek zijn met hun angsten en illusies. Het zijn ook kosmische reizigers die eenvoudigweg proberen hun ziels missie te vervullen. Als je dit eenmaal voelt, kun je hun onschuld voelen en vergeven. Ze hebben hun best gedaan om van jou te houden op een manier die ze konden. Als je in je hart kunt voelen dat, zouden ze het gewoon niet beter kunnen doen vanuit hun perspectief en hun menselijke staat van zijn, vergeef dan.

De Onzichtbare Koorden Met Andere Familie En Mensen


Ze kunnen zelfs met honderden andere mensen op elk chakra zijn.

In zekere zin ben je het slachtoffer geweest van je ouders, je ouders, omdat zij in je kindertijd ego gebaseerd bewustzijn vertegenwoordigden. Je hebt tijdelijk en gedeeltelijk geleefd volgens hun illusies. In zekere zin had je geen keus als hun kind.
Het is echter een van de krachtigste doorbraken die je in je leven kunt hebben om je gevoel van slachtoffer zijn te overstijgen.

Hoe Kan Je Familiepatronen Veranderen

Met spirituele en bevestigende sessies waarin je kijkt naar het familiekarma, vorige levens en het thema dat je hiervan kunt wegnemen.

Je zult je DNA- blauwdruk bekijken en de last die je moet dragen, die niet alleen van jou is. Na het zien van de patronen ( Donker en Licht ) die je in je karakter hebt vanwege de ouders kun je dit aan je voorbij laten gaan met ‘intenties en bevestigingen en verander gewoon je gedrag radicaal.
Op spiritueel niveau heeft het een sterke genezer nodig die niet alleen verstand heeft van karma en DNA-dragers, misschien zelfs van sekten of vervelende duistere vloeken – hoe deze energetische banden te verwijderen en ook de bijbehorende energetische blokkades. Je zult zien en voelen waarom je de drager bent, hoe je kunt transformeren en wat je hiervan kunt afnemen. Als drager kan je allerlei kwaaltjes ervaren; pijn rond de baarmoeder, rugklachten, pijn rond het stuitje, pijnlijke schouders of zelfs Burn-out of ME ( sommige karma  is zo zwaar dat het je afvoert, het voert je energetisch af en laat je uitgeput achter.

Het neemt tijd. Het begint met de keuze: het begint met de keuze, ik wil mijn eigen meester zijn, mijn eigen energie, mijn eigen ziel, mijn eigen karma drager, en ik creëer mijn eigen familie met vrienden ( of misschien zelfs engelen, gidsen, of lichtwezens ) Ik ben mijn eigen drager, en ik wil alles wat ik draag teruggeven aan mijn broers, zussen, ouders en de komende generaties. Verwijder de koorden en alle bijlagen.

Hierna kun je een stap voor stap ritueel doen – stap voor stap om jezelf te worden. In een kracht die je ware potentieel is.

Je Bent Krachtig

Pak jezelf uit – Bevrijd jezelf – Maak de sprong

Alle ervaringen zijn door coach en healer Leda de Zwaan gezien en geconstateerd in sessies en coachings. Zij maakt gebruik van haar helderziendheid, coaching, regresssietherapie en genezende invloeden om jouw familiekarma en/of karma te traceren, terug te geven en te helen. Daarvoor kan je contact opnemen. Klik op de buddha foto of op ‘contact’ om haar een brief te schrijven.